HeaderAD

Fjälläger Sälen 28 juni – 1 juli 2018

Utvecklas som fjällöpare och upplev fjällets vidsträckta vyer. Förbered dig för höstens fjällmaratonlopp eller bara njuta av milsträckt orörd natur. Boende i Olarsgårdens fräscha hotell och all mat serverad på bordet. På fjällägret lär du också känna nya löparvänner och får lära av våra meriterade instruktörer.

Datum och plats
28 juni – 1 juli 2018, Tandådalen, Sälenfjällen

Deltagare
Maximalt 30 personer

Träningen
Träningspassen kommer att anpassas till din träningsbakgrund och ambitionsnivå och det finns inga särskilda krav på förkunskaper. I stora drag kommer vi att erbjuda 6 gemensamma träningspass (1 pass torsdag och söndag samt 2 pass fredag och lördag) där vi kommer att variera mellan olika underlag, intensitet och längd på passen. Du kommer att få springa på kalfjället, fjällmyrarna och skogsleder. Vi kommer att springa lugnt på flera pass, men även testa intervallträning och löpskolningsövningar. Du kommer även att få kunskap om hur du kan utveckla din traillöpning genom att använda en karta.

Vi kommer att behöva transportera oss med bil till några av passen och önskar att du som deltagare kan meddela i anmälan om det är möjligt att utnyttja din bil vid de tillfällena. Du ersätts då i efterhand för körda mil under lägret.

Vad ingår?

  • Boende i dubbelrum på Olarsgårdens härliga fjällhotell
  • Helpension bestående av frukost, lunch, middag samt mellanmål från ankomst till hemresa
  • Sex kvalitativa ledarledda träningspass
  • Två föreläsningar
  • Stugstädning + sänglinne

Kostnad & anmälan

3995 SEK/person. Av anmälningsavgiften är 1000 SEK en bokningsavgift som betalas online i samband med din anmälan till lägret. Resterande del faktureras till angiven hemadress med 30 dagars betalningsvillkor. Alla fakturor skall vara betalda senast 1 juni 2018 oavsett tidpunkt för anmälan. Vid skada och mot uppvisande av giltigt läkarintyg återbetalas anmälningsavgiften exklusive bokningsavgiften.

Anmälan till lägret öppnar den 1 november 2017 klockan 20:00. Anmälan hålls öppen till de 30 stycken platserna är bokade. Därefter upprättas en reservlista.

Frågor

E-post: info@trailrunningsweden.se

TILL ANMÄLAN

 

Resevillkor
Följande resevillkor gäller på alla våra resor och genom din anmälan godkänner du att du tagit del av dessa.

Ladda ner resevillkor som PDF.

Partners

Liknande inlägg

1 Kommentar

  1. Pingback: Fjälläger Tandådalen - Skirun Coaching

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

X