Upplev underbara Tiveden Trail

Söker du ett härligt traillopp under din semester? Vill du uppleva riktig vildmark utan att behöva resa allt för långt? På gränsen mellan Västergötland och Närke ligger skogsriket Tiveden. Den 15:e juli blir det traillöparfest i bygden då Tiveden Trail arrangeras vid Granvik, 10 km norr om Karlsborg.

Tiveden Trail är loppet som satsar på en bana i riktig vildmark. När man kommer bort från start och målplatsen vid Tivedens vandrarhem så består sträckningen till 100% av en vacker vildmarksstig, och inte ett spår av civilisation så långt ögat kan nå.

Här finns också något för hela familjen. Förutom själva höjdpunkten med löpning ute i den vackra terrängen anordnas ett enkelt cafe, bastu och bad i sjön. Arrangerande OK Tiveden erbjuder en 4,3 km-runda där man väljer på 1, 2 eller 5 varv. Det går även att delta i en stafettklass där man är 2 personer i varje lag.

– Vi vill skapa ett evenemang där det finns något för alla. Dessutom vill vi få ut folket och visa upp de fantastiska naturområden vi kan erbjuda i bygden, menar Per Emion som är tävlingsledare för loppet som nu arrangeras för 6:e året i rad.

Läs mer om Tiveden Trail och anmälan på

www.tivedentrail.com

 

 

Liknande inlägg

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

X
X