HeaderAD

Löparfest i Chamonix

Uppdateringen här på bloggen har varit dålig på senaste tiden. Men när det är så är det oftast av en bra anledning – fram till mitten av augusti hade jag fullt upp på fjällstationen, efter det var jag en vecka i Tyskland och nu är jag en vecka i Chamonix för UTMB med TNT och Salomon-gänget. Springer tyvärr inte själv i år, men nästa år, då ska jag också korsa den där mållinjen på nåt av loppen! Och på måndag styr jag kosan mot Sverige igen efter ca 2.5 månader i Alperna. Tiden går fort när man har roligt..

Jag ska se till att skriva ett längre och mer utförligt inlägg om sommarens äventyr, men tills dess får ni i alla fall en bildbomb av dagarna i Chamonix hittills. I tisdags tog jag en tur 1500 hm upp till Aiguille de Varan med Roxen, Robin, Alex och Erik. I går, onsdags, blev det en ungefär lika lång tur upp till Le Brevent här i Chamonix. Fick igår bevittna Mimmi vinna TDS överlägset och Emelie komma tvåa på OCC idag. Utöver det har det regnat hela dagen idag och vi har mest hejat på alla dyngsura hjältar som kommit i mål på TDS och OCC. Imorgon är det även start för UTMB.

Det har varit en fantastisk sommar i bergen, men jag ser ändå fram emot att komma hem till Sverige igen och sätta igång med nya spännande projekt. Nästa vecka till exempel, då tar jag nattåget till Jämtland för att leda mitt allra första TNT-läger vid Jämtlandstriangeln. Spännande!

Liknande inlägg

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

X
X