Ledare & Guider

Lena Gavelin

Sveriges näst bästa damtid på marathon genom tiderna. Banrekord på Lidingöloppet 30 km, seger i Fjällmaraton, Swiss Alpine Marathon. Listan kan göras lång på Trailrunning Swedens löpcoach Lena Gavelin.

Elisabeth Hansson

Tidigare elitorienterare med seger i 10-mila. Elitcoach i orientering och flertalet uppdrag som instruktör vid träningsresor. Egen företagare, skribent och driver Trailrunning Sweden.

David Andersson

Tidigare Europamästare i orientering, VM-silver i stafett och under flera år rankad som Sveriges bästa orienterare. Utbildad lärare i idrott & hälsa samt driver webbsidan Trailrunning Sweden till vardags.

Magnus Johansson

Magnus (t.v) har en kandidatexamen i idrottsvetenskap från Högskolan Dalarna. På programmet har han studerat bland annat tränarskap, anatomi, idrottsfysiologi, träningslära, tävlingslära med mera. Som elitaktiv triathlet har han också genomfört en Ironman på 08.33.44. Löpcoach på fjälläger Sälen sedan 2013.

Martin Lundqvist

Martin (t.h.) är utbildad idrottstränare och lärare i idrott och hälsa. Martin har en bakgrund som friidrottare och är en riktig fena på löpteknik. Martin är även en stark löpare med en 11.e plats på Lidingöloppet 30 km som främsta merit. Löpcoach på Fjälläger Sälen sedan starten 2013.

Matjaž Štanfel

Kroatiens bästa orienterare under mer än ett decennium. Med sin härliga stil och vänliga attityd kan man inte annat än gilla Matjaz som guidar dig runt Kroatiens bästa platser för löpning. Matjaž förstår och talar okej svenska.

Andraž Hribar

Slovensk medborgare som spenderar mesta delen i Kroatiska Pula. Kan Istriens stigar bättre än någon annan. Med Andraž som guide behöver du inte vara rädd för att passen inte ska bli tillräckligt långa. Han förlänger helt enkelt till alla är trötta.

David Procházka

David är guide på Tjeckienresan och kan det mesta man behöver känna till om Tjeckisk traillöpning. Han har en bakgrund som landslagsorienterare och driver till vardags idrottsevent och en sportbutik. David är en ödmjuk kille med koll på läget.

Vill du få våra nyhetsbrev om trailresor, fyll i dina uppgifter nedan.

Image is not available
FJÄLLÄGER SÄLEN 2018
Image is not available
TRAILFEST VÅLÅDALEN 2018
Image is not available
FJÄLLÄGER SÄLEN 2016
previous arrow
next arrow
Slider
X
X