Tiden försvann…

Jo så var det, ambitionen var att blogga direkt från Spanien och träningsresan som jag anordnade där, men det vart full rulle varje dag från tidig morgon till sen kväll. 

En dag på resan såg ut såhär:

07.00: Jag mötte upp gruppen för morgonjogg antingen uppför berget till utsikten eller nedför berget till stranden. (Vi bodde mitt i bergsluttningen) Vi körde några styrkeintervaller och några inslag av löpintervaller innan vi tog oss tillbaka mot den härliga frukostbuffén! Efter frukost höll jag föreläsning/workshop inom antingen kost/stresshantering/motivation & drivkraft. Sedan var det dags för träningspass 2, efterföljande lunch, massera de som bokat under eftermiddagen, träningspass 3 och sist men inte minst middag. Jag kom i säng kring 23.30 på kvällarna och då slocknade jag ganska direkt. Upplägget sträckte sig från ons kväll till söndag kväll, så det var galet intensiva, men fantastiskt härliga dagar! Är du intresserad av att hänga med på nästa resa? Den går av stapeln 18/10-22/10 och 7/12 platser är redan bokade, så först till kvarn!

Väl hemma i Sverige igen, vart det också fint vårväder och benen ville direkt dra nytta av bergslöpningen o ut och nöta i skogen! Berg/skogs- och backlöpning är grymt bra för att bli ordentligt löpstark och verkligen min absoluta favorit när det gäller löpning. Det är något magiskt med att springa uppför och att målet är toppen på backen eller berget. Det blir så tydligt i intervallerna vad som är start och mål tillskillnad från intervaller som man bara kör på flacken. Efter mina backpass, utför jag alltid en ”segergest” och sträcker ut armarna ovanför huvudet samtidigt som jag springer nedför sista backen, sååå härlig känsla, att verkligen få markera, att nu är jag klar! Trött och ”hög” på endorfiner! Älskar den känslan! ?I helgen vart det spontana backintervaller i terrängen, då jag avverkade 18km i skogen under lördagsmorgonen. ”Morgonstund har har guld i mun”!


 Jag älskar verkligen morgnar och önskar varje morgon att tiden ska stanna och bli kvar någon extratimme så man verkligen kan köra låååångfrukost varje morgon! Frukost är bästa måltiden! Så konstigt att man i princip alltid äter samma sak varje morgon, men aldrig tröttnar! Favoriten är naturell yoghurt, frukt&bär, frön& nötter, torkad frukt, kanel & kardemumma, ägg, grov smörgås med kalkon/ost o grönsaker, grapefrukt och en (oftast flera) koppar kaffe! Mmm mumma! Vad äter du till frukost? 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Senaste blogginläggen

 • Inför Swedish Alpine Ultra 2019 Anna Carlsson
  Läs mer
 • Summering Höga Kusten Leden Bröderna Backa
  Läs mer
 • Vlog V28 Tony Hoffstrom
  Läs mer
 • Min bästa plats: Tjurpannan Cecilia Jagestedt
  Läs mer
Se alla våra Inspiratörer

Spännande lopp

lör24augalldayallday2XU Idre Fjällmaraton12 km, 28 km, 45 kmRegion:DalarnaAnmälanDeltagare

lör24aug10:0016:00Stockholm Trail5 km, 10 km, 21 kmRegion:Stockholm

30aug(aug 30)09:0001sep(sep 1)15:00Icebug Xperience West Coast Trail72 kmRegion:Bohuslän

lör14sepalldayalldayÄngsö Trail Run6 km, 12 km, 25 km, 50 kmRegion:Västmanland

27sepallday29alldaySWEARE ÅRE TRAIL TOUR7 km, 14 km, 24 km, sprintRegion:JämtlandAnmälanDeltagare

lör28sep11:0016:00Öved Trail5 km, 10 kmRegion:Skåne

lör05okt11:00Härnö Trail9 km, 21 kmRegion:Ångermanland

känslan av att vara oslagbar

2XU Idre Fjällmaraton

Läs mer

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Hitta ditt distrikt

Löparresor med Trailrunning Sweden

Våra löparresor och träningsläger är speciellt skapade för traillöpare. Resornas fokus ligger på upplevelser och att upptäcka ny vacker natur, äventyrslöpning helt enkelt! Vi brukar säga att en träningsresa med Trailrunning Sweden är till för dig som är nyfiken, som vågar utmana dig själv och som tror att livet bara kommer en gång.Våra löparresor passar traillöpare på olika nivåer. Genom att erbjuda olika längder och hastigheter på löppassen, får både elitmotionären och den som mixar jogg med promenad sitt lystmäte. Alla får träning! För att få ut det bästa av resan är det dock bra om du orkar jogga ca 10 km.

uswe sandstone camp

previous arrow
next arrow
Slider

Podcast

Vi gillar traillöpning och vi gillar att snacka! Därför blev Trailrunningpodden och Idre Fjällmaratonpodden till. I Trailrunningpodden möter Elisabeth löpare och profiler för att snacka om trailrunning, träning, mål och äventyr. I Idre Fjällmaratonpodden går Per Forsberg på djupet i fjällmaraton och fjällöpning.

Senaste podcast

Trailrunning podden #4 – Erik Ahlström

7 maj, 2019
Från "bästa svängen Hökarängen" i Sällskapsresan till en global kamp mot fimparna i hans initiativ "Plogga". Vi har träffat Erik Ahlström, mannen som aldrig slutar…

TRAILRUNNING

PODDEN

med Elisabeth Hansson

Lyssna

IDRE FJÄLLMARATON

podden

med Per Forsberg

Lyssna

Trailrunning Sweden Store

Trailrunning Sweden Store är webbutiken som är helt specialiserad på en enda målgrupp - människor som älskar löpning i skog och berg. I Trailrunning Sweden Store har vi grejerna som höjer din traillöpning till nya sköna nivåer. Här hittar du bara det som gäller trailrunning. Vi har sållat bort allt annat. Här kan du känna dig trygg med att du får hjälp och råd från personer som verkligen kan traillöpning.

Specialist

trailskor

Löparkläder

kittad för äventyr

Ryggsäckar

Utmana mörkret

Pannlampor

Traillöparens alla

tillbehör

previous arrow
next arrow
Slider

Trail

Kalendern

Alla svenska traillopp

Hitta ditt lopp

Sveriges bästa

Traillöpning

Lyssna

Spana in vår

kollektion

Läs mer

Trailrunning Sweden Store Trailtour

Trailrunning Sweden Store TRAILTOUR vill stärka utvecklingen av svensk traillöpning och lyfta fram de talangfulla och konditionsstarka atleter som satsar seriöst på sporten. Touren sträcker sig över åtta månader, täcker distanser från 10 till 80 kilometer och utspelar sig på allt från fjälltoppar till sandstränder. Slutsegrarna är värdiga titeln Sveriges mest kompletta traillöpare.

24 aug, 2019 Idre

2XU Idre Fjällmaraton
45 km

14 sep, 2019 Västerås

14 sep, 2019 Västerås

14 sep, 2019 Västerås

Ängsö Trail Run
25 km

5 okt, 2019 Härnösand

5 okt, 2019 Härnösand

5 okt, 2019 Härnösand

Härnö Trail 21 km

Härnö Trail 21 km

Härnö Trail
21 km

12 okt, 2019 Borås

12 okt, 2019 Borås

12 okt, 2019 Borås

Rya Åsar Trail run
11,6 km

Rya Åsar Trail run
11,6 km

Rya Åsar Trail run
11,6 km

26 okt, 2019 Sollentuna

26 okt, 2019 Sollentuna

26 okt, 2019 Sollentuna

Night Trail Run 10 km

Night Trail Run 10 km

Night Trail Run
10 km

2 nov, 2019 Mölle

2 nov, 2019 Mölle

2 nov, 2019 Mölle

Kullamannen
44 km

previous arrow
next arrow
Slider

Senaste trailrundan

Senaste från trailköket

Senaste loppet

X
X