Miranda vinner ”Årets prestation” inom svensk traillöpning

Miranda Kvist vinner Årets prestation, med motiveringen:

”Team Nordic Trails grundare fortsätter att starta nya löpargrupper över hela landet och har i år även tagit steget över Östersjön och driver nu två grupper i Finland.”

En stor kärlek till traillöpningen och ett ständigt driv att lära känna nya människor definierar Team Nordic Trails grundare och vd Miranda Kvist. Tusentals svenska löpare har hittat ut på skogsstigar och fjäll tack vare deras nu 34 löpargrupper på 25 platser i landet.

– Vi har 2 000 medlemmar nu, det är så roligt att så många kommer ut och springer i naturen och det är häftigt att få bidra till det. Jag vaknar glad, taggad och inspirerad varje morgon. Det är en sådan glädje att få jobba med människor och med löpning – det är något jag älskar! Jag har dessutom ynnesten att få jobba med mina vänner, nya och gamla, säger Miranda.

Hon beskriver 2017 som året då allt hände.
– Vi startade löpargrupper i Finland, vi hittade en fantastisk lokal på Norra Djurgården och jag gav ut en bok. Våra resor hade över 1 000 deltagare och Team Nordic Trail har dubblat omsättningen. Hur 2018 kommer att se ut vet jag inte än, men jag har satt mål och ett av dem är att starta upp löpargrupper i ett nytt nordiskt land. Andra mål är att dubbla antalet startande i EcoTrail och att utvecklas som föreläsare. Företaget har nått en nivå där jag kan få slappna av lite, det är faktiskt ett av mina mål för nästa år – att bli lite mer tillbakalutad och lyssna på min magkänsla.

Vinnarpris

Som vinnare i kategorin ”Årets prestation” tilldelas Miranda Kvist ett presentkort på 3 000 kr och en löpanalys i Salming Run Lab.

Totalt röstade över 2 000 personer i Trailrunning Sweden Awards och Miranda Kvist fick 45% av rösterna.  Strax bakom följde Erik Ahlström och plogga-projektet. Imorgon, 27 december 2017, presenteras vinnaren i kategorin Årets kvinnliga traillöpare.

Presenteras av

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Spännande lopp

lör26okt18:0020:00FeaturedNight Trail Run5 km, 10 km, 30 kmLandskap:Stockholm

lör02novalldayalldayFeaturedKullamannen Trail12 km, 22 km, 44 kmLandskap:Skåne

sön15maralldayFeaturedÅhus TrailRun5 km, 10 km, 21 kmLandskap:Skåne

sön15mar07:0015:00FeaturedEdsvidsleden Trailrun14 km, 28 km, 56 kmLandskap:Västergötland

lör27junalldayalldayFeaturedBocksten TrailRun5 km, 12 km, 23 km, 46 kmLandskap:Halland

lör22aug04:0019:00FeaturedIdre Fjällmaraton12 km, 28 km, 45 km, 84 kmLandskap:DalarnaAnmälanDeltagare

Nyhetsbrev

Inspiratörer

 • Vi testar Icebugs sko NewRun! Bröderna Backa
  Läs mer
 • Kan jag kalla mig löpare? Malin Tidqvist
  Läs mer
 • Satsning på längdskidåkning i vinter! Gunilla Kidmark
  Läs mer
 • Träningsparadiset Lost Villa Fanny Ahlfors
  Läs mer
Se alla våra Inspiratörer

Löparresor med Trailrunning Sweden

Våra löparresor och träningsläger är speciellt skapade för traillöpare. Resornas fokus ligger på upplevelser och att upptäcka ny vacker natur, äventyrslöpning helt enkelt! Vi brukar säga att en träningsresa med Trailrunning Sweden är till för dig som är nyfiken, som vågar utmana dig själv och som tror att livet bara kommer en gång.Våra löparresor passar traillöpare på olika nivåer. Genom att erbjuda olika längder och hastigheter på löppassen, får både elitmotionären och den som mixar jogg med promenad sitt lystmäte. Alla får träning! För att få ut det bästa av resan är det dock bra om du orkar jogga ca 10 km.

uswe sandstone camp

Idre Fjällmaraton
buss & boende

previous arrow
next arrow
Slider

Trailrunning Sweden Store

Trailrunning Sweden Store är webbutiken som är helt specialiserad på en enda målgrupp - människor som älskar löpning i skog och berg. I Trailrunning Sweden Store har vi grejerna som höjer din traillöpning till nya sköna nivåer. Här hittar du bara det som gäller trailrunning. Vi har sållat bort allt annat. Här kan du känna dig trygg med att du får hjälp och råd från personer som verkligen kan traillöpning.

Specialist

trailskor

Löparkläder

kittad för äventyr

Ryggsäckar

Utmana mörkret

Pannlampor

Traillöparens alla

tillbehör

previous arrow
next arrow
Slider
X
X