Stekhet uppladdning

På lördag så är det äntligen dags får årets första tävling. Som jag har väntat hela vintern, laddad och tränat för att vara i så bra form som möjligt...

2 april, 2018 |

På lördag så är det äntligen dags får årets första tävling. Som jag har väntat hela vintern, laddad och tränat för att vara i så bra form som möjligt för att kunna prestera när det väl är dags.

Men så blir det ju aldrig som man tänkt sig riktigt. Vaknade helt plötsligt förra helgen med feber och mådde allmänt riktigt dåligt.
Men tanken är ju som alltid när sånt händer, Jag blir ju aldrig sjuk, I morgon mår jag bra igen. Men så var det inte denna gången. Det är först nu som jag har kunnat börja röra på igen. Men nu känns det helt ok och jag hoppas att jag på Lördag är helt frisk och förbered för att ta mig an dom där 60 kilometrarna.

Men nu är det färdiggnällt om hur jag har mått och istället dags att se fram mot helgens äventyr. För ett äventyr är vad jag väntar mig att det kommer bli i helgen. Ett äventyr där det kommer att krävas att man kan gräva ordentligt djupt i ”i´viljebrunnen” om man ska kunna prestera  tillräckligt bra för att kunna vara med och slåss om en bra placering.

Så tiden fram till tävlingen kommer bara bestå av lätta lugna pass och massa vila för att ha så mycket krafter både fysiskt och mentalt när startskottet går på lördag morgon kl 06:00.

Så här jobbigt har jag på mina träningar nu :)

Vill man ha koll på mig och mina lagkamrater före, efter och hur det gick under loppet så följ mig gärna på instagram på @Kallea1 eller lagets sida på Facebook @teambillingenxtrail.

Senaste blogginläggen

  • Pryltest - Craft Nordlite Ultra / Pure Trail Niclas Bergqvist
    Läs mer
  • Men. Du är väl aldrig sjuk? Andreas Lundblad
    Läs mer
  • Att komma dit man är Malin Tidqvist
    Läs mer
  • 10 månader mot 10 mil - my experience Sara Costa
    Läs mer
Se alla våra Inspiratörer

Löpargrupper

För dig som vill upptäcka nya stigar på hemmaplan - ihop med andra.

Outnorth Trailtour

Vilka är landets bästa traillöpare över säsongen 2024? Vilket är det starkaste teamet? Från stränder, via klippor och fjäll till djupa skogar.

Trails of SWE c/o Dacia

Trails of SWE c/o Dacia är 4 lopp, 4 naturtyper, 4 sätt att uppleva vårt fantastiska land. Och 4 sätt att få använda hela din kapacitet, att våga vara grym.

Guider utrustning

Få hjälp inför ditt köp av skor, pannlampor eller löparryggsäck. I samarbete med Outnorth.

Trailkalendern

På fjället, längs havet, i skogen. Här hittar du alla svenska traillopp i en kalender.

Shop

Snyggkläderna, presentkort och löpargrupperna

Trailrunning Sweden AB
Hästtorget 6, 312 30 Laholm
VAT-nr SE559145416901
Email: [email protected]


Lägger till i kundvagnen

  • x
X
X