Framsteg!

Hips don´t lie. Så jäkla nöjd. Nu förtiden när man är anställd så får man ju en fin liten peng att spendera på friskvård. Funderat länge på vad jag skulle...

22 juli, 2018 |
Hips don´t lie.

Så jäkla nöjd. Nu förtiden när man är anställd så får man ju en fin liten peng att spendera på friskvård. Funderat länge på vad jag skulle nyttja den någonstans eftersom jag inte har hängt på något gym på länge nu. Och man vill ju ändå nyttja den, vore ju dumt att låta den gå till spillo lixom. Efter många om och men så insåg jag att man får ju nyttja den hos en PT också. Yiay!

Hittade via instagram en tjej i Sollefteå och bokade en tid med henne för att få ordning på, vad jag trodde var mitt löpsteg, men som visade sig (mest troligt) vara mina höfter. Här trodde man att man är zumbainstruktör och kan röra på höfterna deluxe, jo tjena. När jag inte fick röra på knäna eller något annat så var höfterna still oxå. Garvade rätt fint åt detta faktum.

Hur som, hon gjorde en koll på hur rörlig jag var och det är ganska spännande när man inser vilken dålig kroppsuppfattning man har, jag trodde att jag var kort i baksida ben och över bröstet men det visade sig vara höfter och sidorna av ryggen.

Som allra lyckligast när jag får vara i skogen <3
Träning.

Löpsteget var till min stora glädje inte så illa som jag hade fått för mig. Ska tänka på min armföring och att öka kadensen när jag ökar farten istället för att öka steget som jag gjort nu, så länge jag har ett lugnt tempo så såg det fint ut. Idag fick jag ett träningsprogram att köra efter med styrka 2-3 ggr vecka och stretchövningar för varje dag. Så ska jag träffa henne igen om 2 veckor och se hur det gått.

För att verkligen ge mig själv en schysst chans nu och inte ställa till det med ben eller knän igen så ska jag hålla nere löpningen till 3*3 km i veckan och öka på med 1 km i taget när de känns stabilt. Jag ska verkligen försöka hålla mig till det nu oxå, trots att jag längtar ihjäl mig efter betydligt längre distanser.

Skogen ❤

På återseende. Förhoppningsvis med rapport om fina framsteg.

Senaste blogginläggen

  • Pryltest - Craft Nordlite Ultra / Pure Trail Niclas Bergqvist
    Läs mer
  • Men. Du är väl aldrig sjuk? Andreas Lundblad
    Läs mer
  • Att komma dit man är Malin Tidqvist
    Läs mer
  • 10 månader mot 10 mil - my experience Sara Costa
    Läs mer
Se alla våra Inspiratörer

Löpargrupper

För dig som vill upptäcka nya stigar på hemmaplan - ihop med andra.

Outnorth Trailtour

Vilka är landets bästa traillöpare över säsongen 2024? Vilket är det starkaste teamet? Från stränder, via klippor och fjäll till djupa skogar.

Trails of SWE c/o Dacia

Trails of SWE c/o Dacia är 4 lopp, 4 naturtyper, 4 sätt att uppleva vårt fantastiska land. Och 4 sätt att få använda hela din kapacitet, att våga vara grym.

Guider utrustning

Få hjälp inför ditt köp av skor, pannlampor eller löparryggsäck. I samarbete med Outnorth.

Trailkalendern

På fjället, längs havet, i skogen. Här hittar du alla svenska traillopp i en kalender.

Shop

Snyggkläderna, presentkort och löpargrupperna

Trailrunning Sweden AB
Hästtorget 6, 312 30 Laholm
VAT-nr SE559145416901
Email: [email protected]


Lägger till i kundvagnen

  • x
X
X