Njut alltid vid målgång!

David: Om du är med i en tävling, se till att njuta när du springer i mål! Oavsett hur det har gått och oavsett om du är nöjd eller inte....

6 september, 2018 |

David:

Om du är med i en tävling, se till att njuta när du springer i mål! Oavsett hur det har gått och oavsett om du är nöjd eller inte. Njut av att du kan springa, att du har tagit dig an en utmaning eller övervunnit en rädsla om att vara med. Om det är 5 km, 10 km eller 42 km spelar heller ingen roll för du har ändå gjort en prestation värd att fira!

Många tränar för att delta i lopp och har det som motivation. Andra tycker det är jobbigt att vara med i en tävling och undviker det. Jag kommer inte gå in på de fördelar jag tycker det har med att delta i lopp, det tar jag i ett senare blogginlägg. Men, om du är med i en tävling så hoppas jag att du vågar fira och njuta vid målgången. Upplevelsen blir så mycket större om man kan släppa loss lite känslor! Ett upplopp tar inte mer än en halvminut, så det är ett perfekt tillfälle att uttrycka glädje över ett bra lopp eller lägga ett mindre bra lopp bakom sig för bara några sekunder. Det är såklart väldigt enkelt att fira när man är nöjd, men även om det inte gått som tänkt kan det vara skönt att bara låta sig vara glad för att ha klarat av det. Och för publiken som är på plats blir det också en roligare upplevelse att få se glada löpare som kommer i mål!

Jag försöker alltid att njuta vid målgång, även om det inte gått som jag tänkt. Det kanske det gör nästa gång istället, och då är känslan extra skön.

Så nästa gång du är på upploppet; sträck upp armarna i luften och njut!

Matterhorn Ultraks, 2014. En rejäl utmaning som verkligen var värd att fira, där publiken gick igång och bar mig fram i mål trots att jag kom långt ifrån någon topplacering. En riktigt folkfest!
Höga Kusten Twin Peaks, 2018. Det var otroligt roligt att ta en andraplats bakom Joel efter att vi båda stått för en stark insats. Och roligt att njuta vid målet!

 

 

Senaste blogginläggen

  • Pryltest - Craft Nordlite Ultra / Pure Trail Niclas Bergqvist
    Läs mer
  • Men. Du är väl aldrig sjuk? Andreas Lundblad
    Läs mer
  • Att komma dit man är Malin Tidqvist
    Läs mer
  • 10 månader mot 10 mil - my experience Sara Costa
    Läs mer
Se alla våra Inspiratörer

Löpargrupper

För dig som vill upptäcka nya stigar på hemmaplan - ihop med andra.

Outnorth Trailtour

Vilka är landets bästa traillöpare över säsongen 2024? Vilket är det starkaste teamet? Från stränder, via klippor och fjäll till djupa skogar.

Trails of SWE c/o Dacia

Trails of SWE c/o Dacia är 4 lopp, 4 naturtyper, 4 sätt att uppleva vårt fantastiska land. Och 4 sätt att få använda hela din kapacitet, att våga vara grym.

Guider utrustning

Få hjälp inför ditt köp av skor, pannlampor eller löparryggsäck. I samarbete med Outnorth.

Trailkalendern

På fjället, längs havet, i skogen. Här hittar du alla svenska traillopp i en kalender.

Shop

Snyggkläderna, presentkort och löpargrupperna

Trailrunning Sweden AB
Hästtorget 6, 312 30 Laholm
VAT-nr SE559145416901
Email: [email protected]


Lägger till i kundvagnen

  • x
X
X