När resultaten börjar smyga sig på.

Löparglädje

Idag har jag slagit personligt rekord. Och det känns fantastiskt fint må jag säga. De senaste 2 veckorna har jag verkligen fått flow på träningen i livet. Mitt senaste inlägg handlade om att hitta tid och prioritera om, och check på den kan jag bara säga. När man väl tittar över kalendern och planerar in träningen så blir det så mycket lättare att få till passen.

Nu har jag även lagt in flera cykelpass samt styrka på gymmet för att få lite mer variation och träningsdagar. Fascinerad själv över hur fort det går att märka en förändring när man väl lägger manken till ett par veckor.

Dagens runda är en av mina nya favoritrundor, om man bortser från lite tråkig grusväg i början och slutet. Dagens mål var att springa hela rundan utan ett enda stopp, inte ens ett fotostopp (därav få bilder i dagens inlägg). Eftersom jag bor som i en gryta så har jag uppförsbackar vart jag än vänder mig, så denna runda börjar med ca 2 km uppför innan det är 400 meter på platten för att slutligen avslutas med 2 km nerför.  När jag väl var uppe på platten så råkade jag kolla min snittid och insåg att det gått väldigt sakta upp, fick lite jävlar anamma i mig, och drog av ett mycket fint tempo nerför. Rätt läskigt att springa ”fort” nerför och på en smal slingrig stig. När jag väl kom i mål så insåg jag att jag avverkat 4.5 km utan en enda paus, med nytt personbästa tidsmässigt.

Den känslan, så himla fin! Och verkligen inspirerande till att fortsätta träna som jag gjort de senaste veckorna.

På återseende! =)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Rastlös norrländsk tös som finner ro i skogen. Före detta otränad latmask som nu funnit lycka i traillöpningen och den fantastiska känslan av att faktiskt klara av det man aldrig trodde man kunde.

Född: 1985

Kontakt: [email protected]

Mål: Klara av att springa 50k.

Motto: Ingenting är omöjligt.

Prenumerera på Trailrunning Swedens nyhetsbrev

Spännande lopp

lör26okt18:0020:00FeaturedNight Trail Run5 km, 10 km, 30 kmLandskap:Stockholm

lör02novalldayalldayFeaturedKullamannen Trail12 km, 22 km, 44 kmLandskap:Skåne

sön15maralldayFeaturedÅhus TrailRun5 km, 10 km, 21 kmLandskap:Skåne

sön15mar07:0015:00FeaturedEdsvidsleden Trailrun14 km, 28 km, 56 kmLandskap:Västergötland

lör27junalldayalldayFeaturedBocksten TrailRun5 km, 12 km, 23 km, 46 kmLandskap:Halland

lör22aug04:0019:00FeaturedIdre Fjällmaraton12 km, 28 km, 45 km, 84 kmLandskap:DalarnaAnmälanDeltagare

Senaste blogginläggen

 • Vi testar Icebugs sko NewRun! Bröderna Backa
  Läs mer
 • Kan jag kalla mig löpare? Malin Tidqvist
  Läs mer
 • Satsning på längdskidåkning i vinter! Gunilla Kidmark
  Läs mer
 • Träningsparadiset Lost Villa Fanny Ahlfors
  Läs mer
 • Drygt 2 veckor efter op. Fysparet
  Läs mer
 • Broken. Madelene Jansson
  Läs mer
 • Vardag Anna Carlsson
  Läs mer
 • Marviksdrömmen Niclas Bergqvist
  Läs mer
Se alla våra Inspiratörer

Löparresor med Trailrunning Sweden

Våra löparresor och träningsläger är speciellt skapade för traillöpare. Resornas fokus ligger på upplevelser och att upptäcka ny vacker natur, äventyrslöpning helt enkelt! Vi brukar säga att en träningsresa med Trailrunning Sweden är till för dig som är nyfiken, som vågar utmana dig själv och som tror att livet bara kommer en gång.Våra löparresor passar traillöpare på olika nivåer. Genom att erbjuda olika längder och hastigheter på löppassen, får både elitmotionären och den som mixar jogg med promenad sitt lystmäte. Alla får träning! För att få ut det bästa av resan är det dock bra om du orkar jogga ca 10 km.

uswe sandstone camp

Idre Fjällmaraton
buss & boende

previous arrow
next arrow
Slider

Trailrunning Sweden Store

Trailrunning Sweden Store är webbutiken som är helt specialiserad på en enda målgrupp - människor som älskar löpning i skog och berg. I Trailrunning Sweden Store har vi grejerna som höjer din traillöpning till nya sköna nivåer. Här hittar du bara det som gäller trailrunning. Vi har sållat bort allt annat. Här kan du känna dig trygg med att du får hjälp och råd från personer som verkligen kan traillöpning.

Specialist

trailskor

Löparkläder

kittad för äventyr

Ryggsäckar

Utmana mörkret

Pannlampor

Traillöparens alla

tillbehör

previous arrow
next arrow
Slider
X
X