Återhämtning i höstrusket

Det är mycket fokus på styrka och utbildning nu men också på återhämtning. Jag håller på med en kurs som sträcker sig fram till slutet av november och en distanskurs samtidigt.  Vet vart min prioritering ligger men vill inte halka efter i det andra. Hjärnan går på högvarv och när jag behövde skogen och löpningen som mest så slog halsont och feber till som på beställning! Jag har lärt mig att det är bäst att lyssna på kroppen och inte försöka medicinera mig igenom det onda men nu börjar det bli drygt…. Jag tror mig alltid ha varit sjuk i några dagar och sen är allt som vanligt. Nu har det gått drygt 4 veckor och jag rosslar fortfarande i halsen och är jättetrött. Rehabbar min taskiga vänsteraxel dagligen och försökte långsamt hitta tillbaka till gymmet för att försöka komma igång med mitt nya egenkomponerade grundträningsschema. Det är kul att lära sig mer om kroppen, muskler och hur allt fungerar, jag ser fram emot att kunna kalla det arbete snart – det kräver dock att jag blir frisk!

Jag tycker att jag gick lugnt ut på gymmet, tog inte i överdrivet mycket och pressade inte. Ändå är jag helt färdig efteråt. Det blir en del färskpressad frukt och grönsaksjuice till frukost för att försöka vitaminbomba kroppen frisk. I några dagar har jag varierat med smoothie. Jag är en väldig periodare när det kommer till sådant. Ett förbättringsområde jag lovat mig själv att jobba på… mer smoothies på språng och mer lunchlådor.

Jag har av ovan orsaker (halsont alltså…inte maten) inte sprungit nämnvärt. Det stressar mig lite men jag är övertygad om att jag kommer bli en starkare löpare i vår efter en genomtänkt vinter. Ser fram emot att lägga upp träningschema för första gången själv och se vad som händer. First things first… Återhämtning, smoothies och matlådor!

Nom nom nom

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Mitt mål är att finna balans i tillvaron, hålla mig frisk och inte dra på mig mer skador. Om allt det fungerar så hoppas jag stå på startlinjen till Åre Extreme 2019 och ta revansch på Eiger Ultra 51km

Född: 1977

Kontakt: [email protected]

Mål: Finna balans i tillvaron, hålla mig frisk och inte dra på mig mer skador. Att få uppleva nya stigar ger mig energi och inspiration. Största målet 2019 kommer vara 2XU Idre Fjällmarathon!

Motto: Kliv, kliv överlev!

Prenumerera på Trailrunning Swedens nyhetsbrev

Spännande lopp

lör26okt18:0020:00FeaturedNight Trail Run5 km, 10 km, 30 kmLandskap:Stockholm

lör02novalldayalldayFeaturedKullamannen Trail12 km, 22 km, 44 kmLandskap:Skåne

sön15maralldayFeaturedÅhus TrailRun5 km, 10 km, 21 kmLandskap:Skåne

sön15mar07:0015:00FeaturedEdsvidsleden Trailrun14 km, 28 km, 56 kmLandskap:Västergötland

lör27junalldayalldayFeaturedBocksten TrailRun5 km, 12 km, 23 km, 46 kmLandskap:Halland

lör22aug04:0019:00FeaturedIdre Fjällmaraton12 km, 28 km, 45 km, 84 kmLandskap:DalarnaAnmälanDeltagare

Senaste blogginläggen

 • Vi testar Icebugs sko NewRun! Bröderna Backa
  Läs mer
 • Kan jag kalla mig löpare? Malin Tidqvist
  Läs mer
 • Satsning på längdskidåkning i vinter! Gunilla Kidmark
  Läs mer
 • Träningsparadiset Lost Villa Fanny Ahlfors
  Läs mer
 • Drygt 2 veckor efter op. Fysparet
  Läs mer
 • Broken. Madelene Jansson
  Läs mer
 • Vardag Anna Carlsson
  Läs mer
 • Marviksdrömmen Niclas Bergqvist
  Läs mer
Se alla våra Inspiratörer

Löparresor med Trailrunning Sweden

Våra löparresor och träningsläger är speciellt skapade för traillöpare. Resornas fokus ligger på upplevelser och att upptäcka ny vacker natur, äventyrslöpning helt enkelt! Vi brukar säga att en träningsresa med Trailrunning Sweden är till för dig som är nyfiken, som vågar utmana dig själv och som tror att livet bara kommer en gång.Våra löparresor passar traillöpare på olika nivåer. Genom att erbjuda olika längder och hastigheter på löppassen, får både elitmotionären och den som mixar jogg med promenad sitt lystmäte. Alla får träning! För att få ut det bästa av resan är det dock bra om du orkar jogga ca 10 km.

uswe sandstone camp

Idre Fjällmaraton
buss & boende

previous arrow
next arrow
Slider

Trailrunning Sweden Store

Trailrunning Sweden Store är webbutiken som är helt specialiserad på en enda målgrupp - människor som älskar löpning i skog och berg. I Trailrunning Sweden Store har vi grejerna som höjer din traillöpning till nya sköna nivåer. Här hittar du bara det som gäller trailrunning. Vi har sållat bort allt annat. Här kan du känna dig trygg med att du får hjälp och råd från personer som verkligen kan traillöpning.

Specialist

trailskor

Löparkläder

kittad för äventyr

Ryggsäckar

Utmana mörkret

Pannlampor

Traillöparens alla

tillbehör

previous arrow
next arrow
Slider
X
X