Verkar ständigt jinxa mig själv

Svårt att tro att vi har kommit till andra advent redan med tanke på hur det ser ut där ute. Plusgrader med korta uppehåll i regnandet. November brukar vara...

9 december, 2018 |

Svårt att tro att vi har kommit till andra advent redan med tanke på hur det ser ut där ute. Plusgrader med korta uppehåll i regnandet. November brukar vara årets low för mig då jag som
många andra har jobbit med ljus/solförlusten. Det brukar lätta i december när snön kommer men den håller sig fortfarande borta från vår breddgrad och säkert ett tag till.

Löpningen då? Det har hittintills blivit så att så fort jag skrivit något om den har det dagarna efter failat. Verkar bli jinxad varje gång...

I December brukar en del löpare köra en egen julkalender, löpa antalet km på datumet respektive dag fram till jul (lite Hardcore, en del brukar dock fördela det till två pass under dagen). Tidigare år i december har jag kört streaks så det fick bli det i år igen.

I år är jag däremot mer benhård på att följa reglerna bättre. På det sätt att jag löper minst 1 mile/20 min löpning per dag och inte går över det (för ofta). Förra året blev det flesta strekpass mellan 10-14 km, det var inte bra för mig. Förhoppningen är att jag inte jinxat mig den här gången *peppar*peppar* annars måste jag ha längre uppehåll mellan inläggen eller skriva om någonting helt annat så jag hinner med att få mig någon träning :-)

Foto Tony Hoffström
Foto Tony Hoffström
Foto Tony Hoffström
Foto Tony Hoffström

Senaste blogginläggen

  • Pryltest - Craft Nordlite Ultra / Pure Trail Niclas Bergqvist
    Läs mer
  • Men. Du är väl aldrig sjuk? Andreas Lundblad
    Läs mer
  • Att komma dit man är Malin Tidqvist
    Läs mer
  • 10 månader mot 10 mil - my experience Sara Costa
    Läs mer
Se alla våra Inspiratörer

Löpargrupper

För dig som vill upptäcka nya stigar på hemmaplan - ihop med andra.

Outnorth Trailtour

Vilka är landets bästa traillöpare över säsongen 2024? Vilket är det starkaste teamet? Från stränder, via klippor och fjäll till djupa skogar.

Trails of SWE c/o Dacia

Trails of SWE c/o Dacia är 4 lopp, 4 naturtyper, 4 sätt att uppleva vårt fantastiska land. Och 4 sätt att få använda hela din kapacitet, att våga vara grym.

Guider utrustning

Få hjälp inför ditt köp av skor, pannlampor eller löparryggsäck. I samarbete med Outnorth.

Trailkalendern

På fjället, längs havet, i skogen. Här hittar du alla svenska traillopp i en kalender.

Shop

Snyggkläderna, presentkort och löpargrupperna

Trailrunning Sweden AB
Hästtorget 6, 312 30 Laholm
VAT-nr SE559145416901
Email: [email protected]


Lägger till i kundvagnen

  • x
X
X