Runstreak bu eller bä?

100 första dagarna

Jag har under många år sett både vänner och personer jag följer i olika sociala medier hålla på med det här med runstreak, allt från de som klarar några dagar till Ellen Westfelt som nu hållit på i mer än 2000 dagar. Jag har minst sagt varit skeptisk och haft många olika åsikter om runstreakens icke-vara. Jag har tänkt att det måste vara dumdristigt på så många sätt, kroppen får aldrig vila, man blir utsliten och orkar pga. det mindre. Man drar på sig olika skador och andra minst sagt dåligt underbyggda åsikter.

Jag vet inte om det är åldern eller vad det är men i höstas började jag mer och mer intressera mig för runstreak. Jag började följa Trollkarlen Daniel Karlsson på instagram och han inspirerade med sina inlägg om att springa varje dag. Jag hade känt mig trött och håglös en längre period och löparglädjen fanns inte längre där så jag tänkte att något behöver ändras. Jag sprang ju som jag alltid gjort vilket i princip gällde att maxa på varje träning, detta har ju trots alla års tränande ändå inte gjort mig särskilt snabb och inte uthållig heller för den delen, nu kanske inte alla håller med om att jag är saktfärdig men med tanke på hur länge jag hållit på och hur hårt jag kört så borde jag blivit mycket snabbare och uthålligare, uppenbarligen har jag alltid tränat fel, eller, nja kanske inte, jag har ju ändå tyckt det varit skönt och jag har gillat blodsmak och utmattning, jag har ju haft en del psykiska åkommor som hållits i schack väldigt bra med denna träningsfilosofi, men nu hade kroppen börjar säga ifrån och åldern börjar ta ut sin rätt, hemska tanke.

Så sagt och gjort, vid årsskiftet ska jag börja en runstreak tänkte jag, jag ville  se om detta var något för mig och för att jag är lite sån att har jag åsikter om något vill jag gärna själv testa för att se om det är så dumt som jag trodde.

Det började inte bra, ryggskottet kom som på beställning redan på nyårsafton. Jag kunde knappt röra mig men på den tredje dagen tänkte jag att ”skit samma jag kör ändå'” för det brukar inte funka att vila mig frisk från mina ryggproblem. Sagt och gjort gav jag mig ut på en runda där jag troligen mest liknade Quasimodo på speed, framåtlutad, stapplande,  grymtande med uppspärrade vilda röda ögon var jag nog verkligen ett samtalsämne för grannarna den kvällen, hade zombieapocalypsen startat?

För mig funkar 20 minuter som minimum

Enligt vad jag förstått är 1 mile (1,6 km) minimum per dag för en runstreak, men inget hindrar ju att sätta egna ramar så jag har som mål att springa minst 20 minuter varje dag och jag tänkte att jag kör på som jag brukar så länge det nu bara går men jag hade nog inte riktigt läst läxan tillräckligt innan så efter några dagars löpande var jag totalt slut, jag hade gått ut alldeles för hårt såklart och inte förstått riktigt att om man springer varje dag så behöver kroppen återhämta sig och hur gör man det när man tränar varje dag? Som vanligt kastade jag mig in i ett projekt men läste inte manualen innan, nidbilden av en sur gubbe som kan bäst själv.

Jag skärpte till mig och hittade mycket intressant läsning och efter lite googlande.  Jag tittade på hur folk lagt upp sina runstreaks och fann en hel del fiffiga lösningar, som t.ex. att springa ett pass 23:40 för att sedan köra ett pass strax efter midnatt, påhittigt då det blir en lång vila på det sättet men det passar inte riktigt mig så jag fastnade för Dr. Phil Maffatone’s tanke om att springa med låg puls. Jag räknade ut min MAF puls och hamnade på 136 (180-åldern + 5 eftersom jag tränat mycket och regelbundet de senaste 2 åren.) Tilläggas kan att jag i övrigt är skeptisk till att bara köra MAF tempo men det är ju en helt annan historia och jag följer inte MAF filosofin särskilt hårt annars.

Jag började nästa dag att jogga med en maxpuls på 136 och försökte hålla medelpulsen runt omkring, först tänkte jag ”jag kommer krevera om det ska gå så här sakta men redan efter några dagar kom uppvaknandet, vilken känsla! Vilken löparglädje. Det är ju precis som min gamla gympalärare Runde Larsson sa (Ja det är ”den” Rune Larsson), ”det gäller att springa tillräckligt kort och långsamt så att man längtar ut på nästa runda”och det stämde ju så exakt. Jag upptäckte att man kunde ju faktiskt njuta av och uppleva omgivningarna på ett mycket behagligare sätt än innan. Istället för att springa med mjölksyra och tunnelseende såg jag plötsligt djur i skogen och jag kände en helt ny nivå av löparglädje. Sedan dess har jag sprungit ungefär 5 av 7 pass i MAF tempo men jag lägger fortfarande in ett eller två pass med lite fartlek, intervaller eller bara lite högre tempo i veckan för jag tror ändå att man måste sota ur systemet lite ibland.

En annan cool effekt som kommit är att jag har gått från 5.20 första dagarna i MAF tempo till att ligga strax under 5 tempo med samma puls på bara ett par månader.

Bara guld och gröna skogar?

100 dagar har gått nu och man kan undra om det bara har varit guld och gröna skogar efter den där tröga starten.

Nej! Absolut inte, redan den 19 februari trampade jag snett på en löptur så att foten vek sig helt inåt och jag föll rakt ner med hela tyngden över den, först trodde jag att benet gått av vid fotleden, jag låg där i diket och kved och såg inom mig hur runstreak, sommarens löparresor och fjällmaran i Idre försvann i fjärran. Jag reste mig sakta, det bultade men jag testade några försiktiga steg, adrenalinpåslaget var stort i kroppen och foten kändes kokhet, jag testade försiktigt några steg, foten var inte bruten så jag fortsatte jogga hemåt de 3 km som var kvar men tänkte nog ändå att imorgon kommer det inte gå att springa. Jag lindade foten hårt och dagen efter testade jag springa igen, det värkte rejält men det gick att lunka framåt i något som ändå får anses vara jogg-ish så jag körde på i 5 km i ett tempo som fått Skalman att segervisst resa armarna mot skyn, dagen efter körde jag lite snabbare osv. osv. det kändes att foten var väldigt ostabil så jag skaffade en balansplatta och började träna styrkan i fotleden med denna.

Jag klarade dock att hålla runstreaken och jag tror samtidigt att läkningen av denna stukning gick betydligt snabbare än vad den skulle ha gjort om jag försökt vila den frisk.

Jag har annars klarat mig från förkylningar och andra sjukdomar dessa 100 första dagar, just sjukdomar är en av funderingarna jag hade innan jag började runstreaken, hur gör man när man blir sjuk? det får jag återkomma till när detta väl sker. Jag har läst lite hur andra gör så det ska nog gå vägen om det inte blir något allvarligare, jag tänker inte riskera min framtida hälsa genom att springa om jag skulle bli så sjuk att det vore dumdristigt att fortsätta göra det. Men, den dagen den sorgen.

I övrigt då? Jag ser nästan bara fördelar, jag råkade ut för ytterligare ett ryggskott för några dagar sedan men blev inte alls lika orolig denna gång, jag vet ju att jag klarar ett ryggskott, jag springer inte snyggt med ryggskott och det går inte fort men samtidigt så rör jag på mig och jag har kommit tillbaka till en fungerande rygg betydligt snabbare än jag brukar. Jag och ryggen har en historia ända tillbaka till barndomen och är en av anledningarna till att jag började springa nån gång för typ 36 år sedan, det är enda sättet att inte bli sängliggande med ryggsmärtor har jag lärt mig.

Jag tycker jag blev piggare ganska snabbt, bara någon vecka in i runstreaken, jag har minskat mitt fettförråd på det enda ställe där det tidigare inte minskade oavsett vad jag gjorde, de så kallade kärlekshandtagen.

Jag tycker också, konstigt nog att det är både enklare och smidigare att få in träningen varje dag, tidigare funderade jag på om jag skulle springa idag, och då fanns alltid risken att det blev bortprioriterat ”jag springer imorgon istället” nu behöver jag aldrig fundera så utan jag tänker inte ”ska jag springa idag?” utan ”när ska jag springa idag” och jag planerar in springningen efter hur livet i övrigt ser ut med arbete, resor till Fysmorsan i Borlänge och papparollen varannan vecka.

Det blir också ett helt annat påtryckningsmedel rent psykologiskt har jag märkt, jag kan ju inte bara välja att ligga kvar i soffan för att jag är lite småtrött, eller känna efter lite extra om det inte gör lite ont någonstans ändå, eller jag har egentligen inte tid,  jag ska bara, men det finns ju en dag imorgon också… Nej! Det är inte alls lika lätt att bryta en runstreak, och det blir ju svårare och svårare ju längre man håller på 🙂

Funkar det för alla?

För mig funkar runstreak så fantastiskt bra så jag fortsätter denna resa tills jag helt enkelt inte tycker det är roligt eller fyller någon funktion längre och visst, det är inte roligt varje dag men förvånansvärt ofta kommer jag på mig själv med att springa med ett stort leende på läpparna.

Jag tror kanske inte det passar alla, eller jo det gör det nog ändå om man inte har något fysiskt eller psykiskt hinder, man måste bara bestämma sig för att det här är det jag verkligen göra och satsa på, och sedan får man anpassa livet efter det.

Är man osäker kan man ju alltid testa lite lugnt en vecka, funkar det inte så kanske du inte riktigt har den rätta viljan just nu, men testa igen då, nästa månad, eller fortsätt på det sätt du gör just nu, för det kanske passar just dig ännu bättre. Vad vet jag. Ha en fortsatt härlig helg, nu ska jag ut på #runstreak 101.

/Fysfarsan

14 svar till “Runstreak bu eller bä?”

 1. Stefan skriver:

  För mig är det svårast dagen efter ett lopp. Stela ben och allt.

 2. Richard skriver:

  Har funderat på runstreak ett tag. Du har med denna text övertygat mig. Nu kör vi…

 3. Andreas skriver:

  Intressant läsning. Är inne på min åttonde dag nu efter att ha blivit inspirerad av en artikel i Runner’s World (och hakade på deras januariutmaning). Eftersom jag är allt annat än vältränad gnisslar och gnäller det lite varstans i kroppen, men jag hoppas att den håller ihop. Ska bli spännande att se om även jag blir av med kärlekshandtagen 🙂

 4. Fysparet skriver:

  Härligt att höra. Körde min 366 dag idag och jag är nu helt övertygad om att detta funkar för mig. Så nu är 1000 dagar nästa mål. 😃

 5. Emma Lambertsson skriver:

  Sååå kul och inspirerande. Jag tänker köra en månad till att börja med. Mannen börjar jobba på hemmaplan (ingen pendling) 1/4 så som det ser ut nu blir det April jag kör! 
  Jag tänker gå upp en halvtimme tidigare och springa varje morgon. Ev annat upplägg på helgerna. Åh vad kul!! Ser fram emot det redan!!

 6. johan skriver:

  Hej, halkade in på runstreak av en slump i tisdags,
  Sprang idag min 5 dag.. 
  har aldrig löptränat i hela mitt 36 åriga liv.. spelat fotboll dock men ej köpt så mkt för det..
  Måste säga att det känns både lätt, kul och insperarande.
  Har kört mellan 2,3-4,3 pass denna första tid i behagligt tempo..
  Skall bli kul att se vart detta leder..
  Med vänlig hälsning, johan 

 7. Ola skriver:

  Ska göra min första runstrike idag, bestämde mig efter ett inslag på TV4 strax innan Jul, har gjort en walkstrike varje dag sen den 28/12 för att säkerställa ett någorlunda bra utgångsläge när det nu är dags för löpning, är lite nervös för hur det kommer att kännas

  • Fysparet skriver:

   Hej Ola.
   Du behöver inte vara nervös, ta det lugnt i början och lyssna verkligen på kroppen. Jag har nära vänner som nyligen börjat och jag delar med mig av deras framsteg på Instagram om du är nyfiken. Kolla in fysfarsan där. Lycka till.

 8. Camilla skriver:

  Hej, Ola!
  Jag körde ett runstreak på drygt ett år, men fick sluta på grund av en skada i hälen, som blev allt sämre. Nu har jag inte gjort något alls i ett år och är väldigt sugen på att börja streaka igen, trots att hälen inte är helt hundra. Vila har ju inte hjälpt, så jag tänker att runstreak kanske är bra om jag tar det försiktigt. Min fråga till dig handlar egentligen om huruvida du gör något mer än springer. Kör du någon styrketräning, eller några rörelseövningar? Stretch? Och: kör du fortfarande fem långsammare dagar och två snabbare per vecka? Hur långt eller länge springer du nu? Tacksam för svar!

  • Fysparet skriver:

   Hej Camilla.
   Jag gissar att det var mig du frågade och inte Ola så jag svarar. 😁
   Angående annan träning kör jag mycket calisthenics, det är som styrketräning g men med egna kroppen som vikt. Jag går inte till gymmet mer än utegymmet ibland men annars blir det mest varianter av armhävningar, magövningar, handstands etc.
   Jag kör fortfarande min runstreak och är nu på dag 403. Jag kör ett snabbare pass ungefär i veckan. Annars lägger jag in lite fartlek mitt i mina vanliga pass. Kolla in min Instagram för mer info och tips. ”fysfarsan”

   Mvh
   Jörgen

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

#trailrunningsweden

Share the passion of trail

Trailkalendern
Trailkalendern
trail
kalendern
Podcast
Podcast
Podcast
Utrustning
UTRUSTNING
Utrustning
LÖPARRESOR
löparresor
STORE
löpargrupper
löpargrupper
Trailtour
TRAILTOUR
Utrustning
trails
TRAILS
TRAILS
kollektion
Kollektion
Trailkalendern

Hitta alla Sveriges traillopp på ett och samma ställe. Trailkartan ger en geografisk överblick över loppen som också delas in i kategorierna fjällopp, backyard ultra, 100-miles, nighttrail, skimo och fell race. Här hittar du garanterat din nästa utmaning!

Trailrunningpodden
Trailrunning
podden

Springa i skogen? Varför då? Elisabeth Hansson på Trailrunning Sweden tar reda på det. I möten med löpare, fantaster och arrangörer får vi insikter och utsikter i traillöpningens magi.

Utrustning för traillöpare

Att springa i skogen är enkelt och fritt. Bra funktionell utrustning kan ändå underlätta och göra traillöpningen ännu roligare. Därför vill vi på Trailrunning Sweden hjälpa dig att hitta rätt i djungeln av prylar.

Att springa i skogen är enkelt och fritt. Bra funktionell utrustning kan ändå underlätta och göra traillöpningen ännu roligare. Därför vill vi på Trailrunning Sweden hjälpa dig att hitta rätt i djungeln av prylar. Våra utrustningsguider finns inte för att tala om vilket varumärke eller modell som är bäst eller sämst. Däremot vill vi lyfta fram produkternas egenskaper för att den ska matcha de krav och önskemål du har som traillöpare och konsument. Vi har alla olika träningsbakgrund, ambitionsnivå och önskemål med vår traillöpning. Därför ska även vår utrustning se olika ut.

Löparresor
Löparresor

Våra löparresor och träningsläger är speciellt skapade för traillöpare. Resornas fokus ligger på upplevelser och att upptäcka ny vacker natur, äventyrslöpning helt enkelt! Vi brukar säga att en träningsresa med Trailrunning Sweden är till för dig som är nyfiken, som vågar utmana dig själv och som tror att livet bara kommer en gång.

Löpargrupper
Löpargrupper

Vi på Trailrunning Sweden tycker att det är fantastiskt att upptäcka nya stigar och löprundor i vår egen närmiljö. Det är ju en sådan kick att hitta en mysig stig som man inte visste fanns! Vill du upptäcka de här stigarna, bli inspirerad samt få sällskap ut på nya ställen? Då ska du från och med hösten 2020 börja träna med oss på din hemort. Fokus är äventyrslöpning där vi upplever naturen och spännande löpning. Ett pass i veckan under höst- och vårtermin, varje pass pågår i cirka en timme.

Trailtouren
Trailtour

Trailrunning Sweden Store TRAILTOUR finns för att stärka utvecklingen av svensk traillöpning och lyfta fram de talangfulla och konditionsstarka atleter som satsar seriöst på sporten. Touren sträcker sig från juni till oktober 2020, täcker distanser från 11 till 45 kilometer och utspelade sig på allt från fjälltoppar till sandstränder. 2020 års nyhet blir en avslutande jaktstart i samband med finalen på Icebug Backyard Trail. Din startposition lägger du grund för under året. Ta med dina 4 bästa poäng och gör om dem till sekunder. Först i mål vinner...!

TRS Trails
TRS Trails

Här hittar du vackra trailrundor från olika delar av landet. Vi samlar stigar och leder som har det där lilla extra och som bara måste upplevas. Längden på löprundorna varierar och anges under respektive runda. Du kan själv vara med och bidra med din favoritrunda. Klicka på knappen och fyll i formuläret.

Kollektion
Kollektion

Att springa i skogen är enkelt och fritt. Bra funktionell utrustning kan ändå underlätta och göra traillöpningen ännu roligare. Därför vill vi på Trailrunning Sweden hjälpa dig att hitta rätt i djungeln av prylar.

Är du en stolt svensk traillöpare? Visa det genom att springa i Trailrunning Swedens specialdesignade kläder! Ska du springa ett lopp utomlands är det kul att visa varifrån du kommer. Och även om du håller dig hemmavid, så höjer ju snygga träningskläder både humör och löpsteg.

Kollektion
Trailkalendern
Shadow
Slider

Vi heter Jörgen Stagreus och Marie Kinnander och kallas Fysparet. Vi älskar träning i alla dess former men brinner mest för trailrunning och att stå på händer lite varstans.

Född: 1969 (Jörgen), 1973 (Marie)

Kontakt: [email protected]

Mål: Åldersnormer ska inte vara ett hinder att våga testa nya saker.

Motto: Att hålla oss friska både fysiskt och psykiskt genom träning och att orka med vardagen med arbete, 4 barn och särbolivets flängande mellan Borlänge och Vallentuna.

Prenumerera på Trailrunning Swedens nyhetsbrev

Spännande lopp

lör30maj10:00FeaturedEnervits Distansrekord - Virtuellt loppLandskap:Ångermanland,Blekinge,Bohuslän,Dalarna,Dalsland,Gästrikland,Göteborg,Gotland,Halland,Hälsingland,Härjedalen,Jämtland,Lappland,Medelpad,Närke,Norrbotten,Öland,Östergötland,Skåne,Småland,Södermanland,Stockholm,Uppland,Värmland,Västerbotten,Västergötland,VästmanlandAnmälanDeltagare

lör06jun10:00FeaturedTeam Trail 30 kmLandskap:Ångermanland,Blekinge,Bohuslän,Dalarna,Dalsland,Gästrikland,Göteborg,Gotland,Halland,Hälsingland,Härjedalen,Jämtland,Lappland,Medelpad,Närke,Norrbotten,Öland,Östergötland,Skåne,Småland,Södermanland,Stockholm,Uppland,Värmland,Västerbotten,Västergötland,VästmanlandAnmälanDeltagare

lör13junalldayFeaturedSweden Runners Backyard Ultra6,7 kmLandskap:Ångermanland,Blekinge,Bohuslän,Dalarna,Dalsland,Gästrikland,Göteborg,Gotland,Halland,Hälsingland,Härjedalen,Jämtland,Lappland,Medelpad,Närke,Norrbotten,Öland,Östergötland,Skåne,Småland,Södermanland,Stockholm,Uppland,Värmland,Västerbotten,Västergötland,VästmanlandAnmälanDeltagare

fre19jun10:00FeaturedStädjan 11311131 hmLandskap:Ångermanland,Blekinge,Bohuslän,Dalarna,Dalsland,Gästrikland,Göteborg,Gotland,Halland,Hälsingland,Härjedalen,Jämtland,Lappland,Medelpad,Närke,Norrbotten,Öland,Östergötland,Skåne,Småland,Södermanland,Stockholm,Uppland,Värmland,Västerbotten,Västergötland,VästmanlandAnmälanDeltagare

lör27jun10:00FeaturedTecnica Team Trail 50 km1131 hmLandskap:Ångermanland,Blekinge,Bohuslän,Dalarna,Dalsland,Gästrikland,Göteborg,Gotland,Halland,Hälsingland,Härjedalen,Jämtland,Lappland,Medelpad,Närke,Norrbotten,Öland,Östergötland,Skåne,Småland,Södermanland,Stockholm,Uppland,Värmland,Västerbotten,Västergötland,VästmanlandAnmälanDeltagare

lör22augalldayFeaturedStockholm Trail5 km, 10 km, 21 kmLandskap:Stockholm

lör22aug04:0019:00FeaturedIdre Fjällmaraton12 km, 28 km, 45 km, 84 kmLandskap:DalarnaAnmälanDeltagare

04sepallday06alldayFeaturedIcebug Xperience West Coast Trail74 km (23 km + 29 km +22 km)Landskap:Bohuslän

lör19sepalldayalldayFeaturedBillingen X-Trail Challenge5 km, 12 kmLandskap:Västergötland

sön20sepalldayalldayFeaturedEdsvidsleden Trailrun14 km, 28 km, 56 kmLandskap:Västergötland

Senaste blogginläggen

 • Projekt Hallandsleden Mikael Antonsson
  Läs mer
 • Jagar backrekord på Stava Fanny Ahlfors
  Läs mer
 • Löparterminologi? Fysparet
  Läs mer
 • Löptekniksträning Cecilia Jagestedt
  Läs mer
 • 24-timmars och skrivkramp Anna Carlsson
  Läs mer
 • Gravidlycka, eller rättare sagt snart dags! Bröderna Backa
  Läs mer
 • Icebug trailskor vår/sommar 2020 Gunilla Kidmark
  Läs mer
 • Swimrunpremiär Linda Doktar
  Läs mer
Se alla våra Inspiratörer
TRAILRUNNING SWEDEN
LÖPARRESOR
TRAILRUNNING SWEDEN
LÖPARRESOR

Våra löparresor och träningsläger är speciellt skapade för traillöpare. Resornas fokus ligger på upplevelser och att upptäcka ny vacker natur, äventyrslöpning helt enkelt! Vi brukar säga att en träningsresa med Trailrunning Sweden är till för dig som är nyfiken, som vågar utmana dig själv och som tror att livet bara kommer en gång.

Våra löparresor och träningsläger är speciellt skapade för traillöpare. Resornas fokus ligger på upplevelser och att upptäcka ny vacker natur, äventyrslöpning helt enkelt! Vi brukar säga att en träningsresa med Trailrunning Sweden är till för dig som är nyfiken, som vågar utmana dig själv och som tror att livet bara kommer en gång.

public
LÖPARWEEKEND SÄLEN
25-28 JUNI 2020
public
IDRE FJÄLLMARATON
BUSS & BOENDE
21-23 AUGUSTI 2020
public
TRAILRESA TJECKIEN
12-16 MAJ 2021
PlayPause
Slider
GUIDER
UTRUSTNING
GUIDER
UTRUSTNING

Att springa i skogen är enkelt och fritt. Bra funktionell utrustning kan ändå underlätta och göra traillöpningen ännu roligare. Därför vill vi på Trailrunning Sweden hjälpa dig att hitta rätt i djungeln av prylar.

TRAILSKOR
TRAILSKOR

Att hitta rätt trailsko kan vara en rejäl utmaning. Vad du som traillöpare vill ha på fötterna beror på vilket underlag du har tänkt springa på, det beror på tycke och smak, på just dina fötters beskaffenhet och på vilken känsla just du är ute efter.

Att hitta rätt trailsko kan vara en rejäl utmaning. Vad du som traillöpare vill ha på fötterna beror på vilket underlag du har tänkt springa på, det beror på tycke och smak, på just dina fötters beskaffenhet och på vilken känsla just du är ute efter.

LÖPARRYGGSÄCK
LÖPARRYGGSÄCK

För oss traillöpare som vill vara ute och njuta av naturens stigar i timmar blir löparryggsäcken nästintill ett nödvändigt tillbehör. Förutom vätska och energi kan vi lätt ta med oss några extra stödplagg för snabba väderomslag, och lite sjukvårdsmaterial om olyckan skulle vara framme.

För oss traillöpare som vill vara ute och njuta av naturens stigar i timmar blir löparryggsäcken nästintill ett nödvändigt tillbehör. Förutom vätska och energi kan vi lätt ta med oss några extra stödplagg för snabba väderomslag, och lite sjukvårdsmaterial om olyckan skulle vara framme.

PANNLAMPOR
PANNLAMPOR

Med en bra pannlampa är du fri att springa var du vill ändå! Fundera över hur du ska använda pannlampan, hur starkt ljus och hur lång batteritid du behöver till dina aktiviteter. Ska du främst ha lampan för att springa på gångvägar eller gator till och från elljusspåret, eller tänker du tävla i night trail?

Med en bra pannlampa är du fri att springa var du vill ändå! Fundera över hur du ska använda pannlampan, hur starkt ljus och hur lång batteritid du behöver till dina aktiviteter. Ska du främst ha lampan för att springa på gångvägar eller gator till och från elljusspåret, eller tänker du tävla i night trail?

PlayPause
Slider
Trailrunning Sweden
podcasts

Vi gillar traillöpning och vi gillar att snacka! Därför blev Trailrunningpodden och Idre Fjällmaratonpodden till. I Trailrunningpodden möter Elisabeth löpare och profiler för att snacka om trailrunning, träning, mål och äventyr. I Idre Fjällmaratonpodden går Per Forsberg på djupet i fjällmaraton och fjällöpning.

Vi gillar traillöpning och vi gillar att snacka! Därför blev Trailrunningpodden och Idre Fjällmaratonpodden till. I Trailrunningpodden möter Elisabeth löpare och profiler för att snacka om trailrunning, träning, mål och äventyr. I Idre Fjällmaratonpodden går Per Forsberg på djupet i fjällmaraton och fjällöpning.

Vi gillar traillöpning och vi gillar att snacka! Därför blev Trailrunningpodden och Idre Fjällmaratonpodden till. I Trailrunningpodden möter Elisabeth löpare och profiler för att snacka om trailrunning, träning, mål och äventyr. I Idre Fjällmaratonpodden går Per Forsberg på djupet i fjällmaraton och fjällöpning.

Trailrunning
podden
Trailrunning podden

med Elisabeth Hansson

Idre fjällmarton
podden
Idre fjällmaraton podden

med Per Forsberg

PlayPause
Slider
X
X