Att byta ett mål mot ett annat....

Jag gillar lekfull träning men jag gillar även att ha mål med min träning. Förra året var OCR VM det främsta målet och en hel del OCR och traillopp...

17 april, 2019 |

Jag gillar lekfull träning men jag gillar även att ha mål med min träning. Förra året var OCR VM det främsta målet och en hel del OCR och traillopp som delmål. Det blev inget OCR lopp och inget VM utan istället fokus på att bygga upp fötter och ben på mjuka trailstigar och berg och fjäll.
Samtidigt som jag kompletterade med en hel del simning.

Tanken var att jag skulle testa på ett swimrun men innan jag ens startat var jag anmäld till ytterligare 2 st. Jag kände lixom på mig att jag skulle gilla det. Få va ute i timmar. Få en upplevelse och inte behöva tänka på prestation utan mer på att komma framåt.

Det blev 4 stycken swimrun lopp förra året och jag gillar det verkligen mer och mer efter varje lopp. Känslan av att vara ett team och inte behöva fokusera på sig själv. Nu i år har vi massor med lopp inplanerade. Vi skojade om ÖtillÖ förra året och nu har vi redan hunnit delta på ÖtillÖ Hvar, (Kroatien) Det kan du läsa mer om här.

Nästa lopp blir Isabergs trail nästa helg och sen är det igång med lopp som avlöser varandra. Jag är så peppad! Mer inlägg kommer också framöver
//Fanny

Senaste blogginläggen

  • Pryltest - Craft Nordlite Ultra / Pure Trail Niclas Bergqvist
    Läs mer
  • Men. Du är väl aldrig sjuk? Andreas Lundblad
    Läs mer
  • Att komma dit man är Malin Tidqvist
    Läs mer
  • 10 månader mot 10 mil - my experience Sara Costa
    Läs mer
Se alla våra Inspiratörer

Löpargrupper

För dig som vill upptäcka nya stigar på hemmaplan - ihop med andra.

Outnorth Trailtour

Vilka är landets bästa traillöpare över säsongen 2024? Vilket är det starkaste teamet? Från stränder, via klippor och fjäll till djupa skogar.

Trails of SWE c/o Dacia

Trails of SWE c/o Dacia är 4 lopp, 4 naturtyper, 4 sätt att uppleva vårt fantastiska land. Och 4 sätt att få använda hela din kapacitet, att våga vara grym.

Guider utrustning

Få hjälp inför ditt köp av skor, pannlampor eller löparryggsäck. I samarbete med Outnorth.

Trailkalendern

På fjället, längs havet, i skogen. Här hittar du alla svenska traillopp i en kalender.

Shop

Snyggkläderna, presentkort och löpargrupperna

Trailrunning Sweden AB
Hästtorget 6, 312 30 Laholm
VAT-nr SE559145416901
Email: [email protected]


Lägger till i kundvagnen

  • x
X
X