Thorén och Bakkman vann tredje deltävlingen i trailtouren

Det blev täta fajter i både dam- och herrklassen i Icebug Backyard Trails 16 km som utgjorde tredje deltävlingen i Trailrunning Sweden Store TRAILTOUR.

Karin Nilsson, Ullevi FK,  satte hög fart i inledningen av loppet och Emy Thorén, Solvikingarna (bilden ovan), var den som kunde haka på. Med tre kilometer kvar fick Emy en lucka i en nedförsbacke och drog sedan på och vann med en minut. Trea blev Johanna Widarsson Norbeck, Forest Femmes.
- Det här var min första seger i trailtouren, jag trivs bra i Jonsered - löpningen här passar mig bra, säger Emy som siktar på Skatås Ryggar som nästa deltävling i Trailrunning Sweden Store TRAILTOUR.

Fredrik Bakkman, Team Icebug, vann första deltävlingen i Åhus och var nu tillbaka på trailtouren. Redan efter någon kilometer hade han skaffat sig en ledning, men kände sig inte säker.
- Jag vände mig om ibland och såg Klas Johansson, Vegan Runners IK, vid flera tillfällen, säger Fredrik som till slut vann med 1,13 före Klas och 3,18 före Patrik Lindegårdh, Tolered-Utby OL.

Emy och Fredrik leder nu Trailrunning Sweden Store TRAILTOUR totalt. Nästa deltävling är Sundsvall Trail den 18 maj, där är det 21 km som står på programmet för tourlöparna.

Totalställningen i Trailrunning Sweden Store TRAILTOUR
Resultat Icebug Backyard Trail

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Spännande lopp

lör26okt18:0020:00FeaturedNight Trail Run5 km, 10 km, 30 kmLandskap:Stockholm

lör02novalldayalldayFeaturedKullamannen Trail12 km, 22 km, 44 kmLandskap:Skåne

sön15maralldayFeaturedÅhus TrailRun5 km, 10 km, 21 kmLandskap:Skåne

sön15mar07:0015:00FeaturedEdsvidsleden Trailrun14 km, 28 km, 56 kmLandskap:Västergötland

lör27junalldayalldayFeaturedBocksten TrailRun5 km, 12 km, 23 km, 46 kmLandskap:Halland

lör22aug04:0019:00FeaturedIdre Fjällmaraton12 km, 28 km, 45 km, 84 kmLandskap:DalarnaAnmälanDeltagare

Nyhetsbrev

Inspiratörer

 • Kan jag kalla mig löpare? Malin Tidqvist
  Läs mer
 • Satsning på längdskidåkning i vinter! Gunilla Kidmark
  Läs mer
 • Träningsparadiset Lost Villa Fanny Ahlfors
  Läs mer
 • Drygt 2 veckor efter op. Fysparet
  Läs mer
Se alla våra Inspiratörer

Löparresor med Trailrunning Sweden

Våra löparresor och träningsläger är speciellt skapade för traillöpare. Resornas fokus ligger på upplevelser och att upptäcka ny vacker natur, äventyrslöpning helt enkelt! Vi brukar säga att en träningsresa med Trailrunning Sweden är till för dig som är nyfiken, som vågar utmana dig själv och som tror att livet bara kommer en gång.Våra löparresor passar traillöpare på olika nivåer. Genom att erbjuda olika längder och hastigheter på löppassen, får både elitmotionären och den som mixar jogg med promenad sitt lystmäte. Alla får träning! För att få ut det bästa av resan är det dock bra om du orkar jogga ca 10 km.

uswe sandstone camp

Idre Fjällmaraton
buss & boende

previous arrow
next arrow
Slider

Trailrunning Sweden Store

Trailrunning Sweden Store är webbutiken som är helt specialiserad på en enda målgrupp - människor som älskar löpning i skog och berg. I Trailrunning Sweden Store har vi grejerna som höjer din traillöpning till nya sköna nivåer. Här hittar du bara det som gäller trailrunning. Vi har sållat bort allt annat. Här kan du känna dig trygg med att du får hjälp och råd från personer som verkligen kan traillöpning.

Specialist

trailskor

Löparkläder

kittad för äventyr

Ryggsäckar

Utmana mörkret

Pannlampor

Traillöparens alla

tillbehör

previous arrow
next arrow
Slider
X
X