Vlog v23

I princip bara stig den hĂ€r veckan 😀 . Spenderat fyra dagar ute vid stugan men Ă€ndĂ„ bara ett pass dĂ€r ute. Ska inte klaga pĂ„ vĂ€rmen men den har gjort det tungt tidvis.

LĂ€mna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *

#trailrunningsweden

Share the passion of trail

Trailkalendern
Trailkalendern
trail
kalendern
Podcast
Podcast
Podcast
Utrustning
UTRUSTNING
Utrustning
LÖPARRESOR
löparresor
STORE
löpargrupper
löpargrupper
Trailtour
TRAILTOUR
Utrustning
trails
TRAILS
TRAILS
kollektion
Kollektion
Trailkalendern

Hitta alla Sveriges traillopp pÄ ett och samma stÀlle. Trailkartan ger en geografisk överblick över loppen som ocksÄ delas in i kategorierna fjÀllopp, backyard ultra, 100-miles, nighttrail, skimo och fell race. HÀr hittar du garanterat din nÀsta utmaning!

Trailrunningpodden
Trailrunning
podden

Springa i skogen? Varför dÄ? Elisabeth Hansson pÄ Trailrunning Sweden tar reda pÄ det. I möten med löpare, fantaster och arrangörer fÄr vi insikter och utsikter i traillöpningens magi.

Utrustning för traillöpare

Att springa i skogen Àr enkelt och fritt. Bra funktionell utrustning kan ÀndÄ underlÀtta och göra traillöpningen Ànnu roligare. DÀrför vill vi pÄ Trailrunning Sweden hjÀlpa dig att hitta rÀtt i djungeln av prylar.

Att springa i skogen Àr enkelt och fritt. Bra funktionell utrustning kan ÀndÄ underlÀtta och göra traillöpningen Ànnu roligare. DÀrför vill vi pÄ Trailrunning Sweden hjÀlpa dig att hitta rÀtt i djungeln av prylar. VÄra utrustningsguider finns inte för att tala om vilket varumÀrke eller modell som Àr bÀst eller sÀmst. DÀremot vill vi lyfta fram produkternas egenskaper för att den ska matcha de krav och önskemÄl du har som traillöpare och konsument. Vi har alla olika trÀningsbakgrund, ambitionsnivÄ och önskemÄl med vÄr traillöpning. DÀrför ska Àven vÄr utrustning se olika ut.

Löparresor
Löparresor

VÄra löparresor och trÀningslÀger Àr speciellt skapade för traillöpare. Resornas fokus ligger pÄ upplevelser och att upptÀcka ny vacker natur, Àventyrslöpning helt enkelt! Vi brukar sÀga att en trÀningsresa med Trailrunning Sweden Àr till för dig som Àr nyfiken, som vÄgar utmana dig sjÀlv och som tror att livet bara kommer en gÄng.

Löpargrupper
Löpargrupper

Vi pÄ Trailrunning Sweden tycker att det Àr fantastiskt att upptÀcka nya stigar och löprundor i vÄr egen nÀrmiljö. Det Àr ju en sÄdan kick att hitta en mysig stig som man inte visste fanns! Vill du upptÀcka de hÀr stigarna, bli inspirerad samt fÄ sÀllskap ut pÄ nya stÀllen? DÄ ska du frÄn och med hösten 2020 börja trÀna med oss pÄ din hemort. Fokus Àr Àventyrslöpning dÀr vi upplever naturen och spÀnnande löpning. Ett pass i veckan under höst- och vÄrtermin, varje pass pÄgÄr i cirka en timme.

Trailtouren
Trailtour

Trailrunning Sweden Store TRAILTOUR finns för att stÀrka utvecklingen av svensk traillöpning och lyfta fram de talangfulla och konditionsstarka atleter som satsar seriöst pÄ sporten. Touren strÀcker sig frÄn juni till oktober 2020, tÀcker distanser frÄn 11 till 45 kilometer och utspelade sig pÄ allt frÄn fjÀlltoppar till sandstrÀnder. 2020 Ärs nyhet blir en avslutande jaktstart i samband med finalen pÄ Icebug Backyard Trail. Din startposition lÀgger du grund för under Äret. Ta med dina 4 bÀsta poÀng och gör om dem till sekunder. Först i mÄl vinner...!

TRS Trails
TRS Trails

HÀr hittar du vackra trailrundor frÄn olika delar av landet. Vi samlar stigar och leder som har det dÀr lilla extra och som bara mÄste upplevas. LÀngden pÄ löprundorna varierar och anges under respektive runda. Du kan sjÀlv vara med och bidra med din favoritrunda. Klicka pÄ knappen och fyll i formulÀret.

Kollektion
Kollektion

Att springa i skogen Àr enkelt och fritt. Bra funktionell utrustning kan ÀndÄ underlÀtta och göra traillöpningen Ànnu roligare. DÀrför vill vi pÄ Trailrunning Sweden hjÀlpa dig att hitta rÀtt i djungeln av prylar.

Är du en stolt svensk traillöpare? Visa det genom att springa i Trailrunning Swedens specialdesignade klĂ€der! Ska du springa ett lopp utomlands Ă€r det kul att visa varifrĂ„n du kommer. Och Ă€ven om du hĂ„ller dig hemmavid, sĂ„ höjer ju snygga trĂ€ningsklĂ€der bĂ„de humör och löpsteg.

Kollektion
Trailkalendern
Shadow
Slider

Traillöpning och fotografi Àr tvÄ stora och viktiga delar i mitt liv som jag försöker kombinera. Upplevelselöpare dÀr det ena intresset driver det andra.

Född: 1971

Kontakt: [email protected]

MÄl: FÄ folk att förstÄ att stigen behöver inte vara grönare pÄ andra sidan.

Motto: Det viktiga Àr vad du gör nu, inte vad du har gjort.

Prenumerera pÄ Trailrunning Swedens nyhetsbrev

SpÀnnande lopp

lör30maj10:00FeaturedEnervits Distansrekord - Virtuellt loppLandskap:Ångermanland,Blekinge,BohuslĂ€n,Dalarna,Dalsland,GĂ€strikland,Göteborg,Gotland,Halland,HĂ€lsingland,HĂ€rjedalen,JĂ€mtland,Lappland,Medelpad,NĂ€rke,Norrbotten,Öland,Östergötland,SkĂ„ne,SmĂ„land,Södermanland,Stockholm,Uppland,VĂ€rmland,VĂ€sterbotten,VĂ€stergötland,VĂ€stmanlandAnmĂ€lanDeltagare

lör06jun10:00FeaturedTeam Trail 30 kmLandskap:Ångermanland,Blekinge,BohuslĂ€n,Dalarna,Dalsland,GĂ€strikland,Göteborg,Gotland,Halland,HĂ€lsingland,HĂ€rjedalen,JĂ€mtland,Lappland,Medelpad,NĂ€rke,Norrbotten,Öland,Östergötland,SkĂ„ne,SmĂ„land,Södermanland,Stockholm,Uppland,VĂ€rmland,VĂ€sterbotten,VĂ€stergötland,VĂ€stmanlandAnmĂ€lanDeltagare

lör13junalldayFeaturedSweden Runners Backyard Ultra6,7 kmLandskap:Ångermanland,Blekinge,BohuslĂ€n,Dalarna,Dalsland,GĂ€strikland,Göteborg,Gotland,Halland,HĂ€lsingland,HĂ€rjedalen,JĂ€mtland,Lappland,Medelpad,NĂ€rke,Norrbotten,Öland,Östergötland,SkĂ„ne,SmĂ„land,Södermanland,Stockholm,Uppland,VĂ€rmland,VĂ€sterbotten,VĂ€stergötland,VĂ€stmanlandAnmĂ€lanDeltagare

fre19jun10:00FeaturedStĂ€djan 11311131 hmLandskap:Ångermanland,Blekinge,BohuslĂ€n,Dalarna,Dalsland,GĂ€strikland,Göteborg,Gotland,Halland,HĂ€lsingland,HĂ€rjedalen,JĂ€mtland,Lappland,Medelpad,NĂ€rke,Norrbotten,Öland,Östergötland,SkĂ„ne,SmĂ„land,Södermanland,Stockholm,Uppland,VĂ€rmland,VĂ€sterbotten,VĂ€stergötland,VĂ€stmanlandAnmĂ€lanDeltagare

lör27jun10:00FeaturedTecnica Team Trail 50 km1131 hmLandskap:Ångermanland,Blekinge,BohuslĂ€n,Dalarna,Dalsland,GĂ€strikland,Göteborg,Gotland,Halland,HĂ€lsingland,HĂ€rjedalen,JĂ€mtland,Lappland,Medelpad,NĂ€rke,Norrbotten,Öland,Östergötland,SkĂ„ne,SmĂ„land,Södermanland,Stockholm,Uppland,VĂ€rmland,VĂ€sterbotten,VĂ€stergötland,VĂ€stmanlandAnmĂ€lanDeltagare

lör22augalldayFeaturedStockholm Trail5 km, 10 km, 21 kmLandskap:Stockholm

lör22aug04:0019:00FeaturedIdre FjÀllmaraton12 km, 28 km, 45 km, 84 kmLandskap:DalarnaAnmÀlanDeltagare

04sepallday06alldayFeaturedIcebug Xperience West Coast Trail74 km (23 km + 29 km +22 km)Landskap:BohuslÀn

lör19sepalldayalldayFeaturedBillingen X-Trail Challenge5 km, 12 kmLandskap:VÀstergötland

sön20sepalldayalldayFeaturedEdsvidsleden Trailrun14 km, 28 km, 56 kmLandskap:VÀstergötland

Senaste blogginlÀggen

 • Projekt Hallandsleden Mikael Antonsson
  LĂ€s mer
 • Jagar backrekord pĂ„ Stava Fanny Ahlfors
  LĂ€s mer
 • Löparterminologi? Fysparet
  LĂ€s mer
 • LöpteknikstrĂ€ning Cecilia Jagestedt
  LĂ€s mer
 • 24-timmars och skrivkramp Anna Carlsson
  LĂ€s mer
 • Gravidlycka, eller rĂ€ttare sagt snart dags! Bröderna Backa
  LĂ€s mer
 • Icebug trailskor vĂ„r/sommar 2020 Gunilla Kidmark
  LĂ€s mer
 • SwimrunpremiĂ€r Linda Doktar
  LĂ€s mer
Se alla vÄra Inspiratörer
TRAILRUNNING SWEDEN
LÖPARRESOR
TRAILRUNNING SWEDEN
LÖPARRESOR

VÄra löparresor och trÀningslÀger Àr speciellt skapade för traillöpare. Resornas fokus ligger pÄ upplevelser och att upptÀcka ny vacker natur, Àventyrslöpning helt enkelt! Vi brukar sÀga att en trÀningsresa med Trailrunning Sweden Àr till för dig som Àr nyfiken, som vÄgar utmana dig sjÀlv och som tror att livet bara kommer en gÄng.

VÄra löparresor och trÀningslÀger Àr speciellt skapade för traillöpare. Resornas fokus ligger pÄ upplevelser och att upptÀcka ny vacker natur, Àventyrslöpning helt enkelt! Vi brukar sÀga att en trÀningsresa med Trailrunning Sweden Àr till för dig som Àr nyfiken, som vÄgar utmana dig sjÀlv och som tror att livet bara kommer en gÄng.

public
LÖPARWEEKEND SÄLEN
25-28 JUNI 2020
public
IDRE FJÄLLMARATON
BUSS & BOENDE
21-23 AUGUSTI 2020
public
TRAILRESA TJECKIEN
12-16 MAJ 2021
PlayPause
Slider
GUIDER
UTRUSTNING
GUIDER
UTRUSTNING

Att springa i skogen Àr enkelt och fritt. Bra funktionell utrustning kan ÀndÄ underlÀtta och göra traillöpningen Ànnu roligare. DÀrför vill vi pÄ Trailrunning Sweden hjÀlpa dig att hitta rÀtt i djungeln av prylar.

TRAILSKOR
TRAILSKOR

Att hitta rÀtt trailsko kan vara en rejÀl utmaning. Vad du som traillöpare vill ha pÄ fötterna beror pÄ vilket underlag du har tÀnkt springa pÄ, det beror pÄ tycke och smak, pÄ just dina fötters beskaffenhet och pÄ vilken kÀnsla just du Àr ute efter.

Att hitta rÀtt trailsko kan vara en rejÀl utmaning. Vad du som traillöpare vill ha pÄ fötterna beror pÄ vilket underlag du har tÀnkt springa pÄ, det beror pÄ tycke och smak, pÄ just dina fötters beskaffenhet och pÄ vilken kÀnsla just du Àr ute efter.

LÖPARRYGGSÄCK
LÖPARRYGGSÄCK

För oss traillöpare som vill vara ute och njuta av naturens stigar i timmar blir löparryggsÀcken nÀstintill ett nödvÀndigt tillbehör. Förutom vÀtska och energi kan vi lÀtt ta med oss nÄgra extra stödplagg för snabba vÀderomslag, och lite sjukvÄrdsmaterial om olyckan skulle vara framme.

För oss traillöpare som vill vara ute och njuta av naturens stigar i timmar blir löparryggsÀcken nÀstintill ett nödvÀndigt tillbehör. Förutom vÀtska och energi kan vi lÀtt ta med oss nÄgra extra stödplagg för snabba vÀderomslag, och lite sjukvÄrdsmaterial om olyckan skulle vara framme.

PANNLAMPOR
PANNLAMPOR

Med en bra pannlampa Àr du fri att springa var du vill ÀndÄ! Fundera över hur du ska anvÀnda pannlampan, hur starkt ljus och hur lÄng batteritid du behöver till dina aktiviteter. Ska du frÀmst ha lampan för att springa pÄ gÄngvÀgar eller gator till och frÄn elljusspÄret, eller tÀnker du tÀvla i night trail?

Med en bra pannlampa Àr du fri att springa var du vill ÀndÄ! Fundera över hur du ska anvÀnda pannlampan, hur starkt ljus och hur lÄng batteritid du behöver till dina aktiviteter. Ska du frÀmst ha lampan för att springa pÄ gÄngvÀgar eller gator till och frÄn elljusspÄret, eller tÀnker du tÀvla i night trail?

PlayPause
Slider
Trailrunning Sweden
podcasts

Vi gillar traillöpning och vi gillar att snacka! DÀrför blev Trailrunningpodden och Idre FjÀllmaratonpodden till. I Trailrunningpodden möter Elisabeth löpare och profiler för att snacka om trailrunning, trÀning, mÄl och Àventyr. I Idre FjÀllmaratonpodden gÄr Per Forsberg pÄ djupet i fjÀllmaraton och fjÀllöpning.

Vi gillar traillöpning och vi gillar att snacka! DÀrför blev Trailrunningpodden och Idre FjÀllmaratonpodden till. I Trailrunningpodden möter Elisabeth löpare och profiler för att snacka om trailrunning, trÀning, mÄl och Àventyr. I Idre FjÀllmaratonpodden gÄr Per Forsberg pÄ djupet i fjÀllmaraton och fjÀllöpning.

Vi gillar traillöpning och vi gillar att snacka! DÀrför blev Trailrunningpodden och Idre FjÀllmaratonpodden till. I Trailrunningpodden möter Elisabeth löpare och profiler för att snacka om trailrunning, trÀning, mÄl och Àventyr. I Idre FjÀllmaratonpodden gÄr Per Forsberg pÄ djupet i fjÀllmaraton och fjÀllöpning.

Trailrunning
podden
Trailrunning podden

med Elisabeth Hansson

Idre fjÀllmarton
podden
Idre fjÀllmaraton podden

med Per Forsberg

PlayPause
Slider
X
X