I all välmening, eller?

Du borde vila från det där springande ett par dagar. Orden kommer från en vän som inte längre följer mig på sociala medier, jag anar varför och tittar man...

6 juli, 2019 |

"Du borde vila från det där springande ett par dagar".

Orden kommer från en "vän" som inte längre följer mig på sociala medier, jag anar varför och tittar man på dennes IG så är 90% bilder på ölburkar i olika vinklar.
Jag är 50 år, jag har sprungit mer eller mindre i hela mitt liv och jag vill ändå påstå att jag känner min kropp ganska bra, kanske bäst av alla i hela världen. Men min "vän" som på sin höjd med ciggen på sne skulle ta några löpliknande steg på parkeringen utanför systemet i Arninge 2 minuter i 3 en lördageftermiddag vill ändå förklara för mig att min kropp nog mår bäst av några dagars vila. 😳
Att mina instagramvänner kommer med förslag på löpvila och andra tips tycker jag är trevligt och det tar jag mer som omtanke eftersom de flesta som följer mig på instagram själva tränar och själva har en tanke, en filosofi och ett mål med sin träning.
Men när random "dudes", kollegor som inte tränar alls och till och med morsan vars största (och enda?) löpbedrift från typ 30 år sedan var ett 5 km's lopp med kollegorna som hon fortfarande berättar om vid väl valda tillfällen, när dessa personer har en massa åsikter om hur mycket jag bör och inte bör springa, då brinner jag av. (Dig har jag lärt mig stå ut med morsan 😘) . Jag försöker inte pracka på någon min livsstil men om någon visar intresse för mitt leverne berättar jag gärna och tips och träningsråd delar jag gärna med mig av om någon vill ha.
Alla är vi olika och det finns folk som röker och super som lever och är pigga hur länge som helst och det finns supersunda som trillar av pinnen alldeles för tidigt.
Vad vill jag ha sagt med detta? Lev som ni själva vill så länge det inte skadar någon annan, pracka inte på folk åsikter och sanningar som ni inte har en aning om och som dom inte har bett om och lev ert liv och njut på det sätt ni själva vill njuta på.
Peace! 🌈☀️❤️

Senaste blogginläggen

  • Pryltest - Craft Nordlite Ultra / Pure Trail Niclas Bergqvist
    Läs mer
  • Men. Du är väl aldrig sjuk? Andreas Lundblad
    Läs mer
  • Att komma dit man är Malin Tidqvist
    Läs mer
  • 10 månader mot 10 mil - my experience Sara Costa
    Läs mer
Se alla våra Inspiratörer

Löpargrupper

För dig som vill upptäcka nya stigar på hemmaplan - ihop med andra.

Outnorth Trailtour

Vilka är landets bästa traillöpare över säsongen 2024? Vilket är det starkaste teamet? Från stränder, via klippor och fjäll till djupa skogar.

Trails of SWE c/o Dacia

Trails of SWE c/o Dacia är 4 lopp, 4 naturtyper, 4 sätt att uppleva vårt fantastiska land. Och 4 sätt att få använda hela din kapacitet, att våga vara grym.

Guider utrustning

Få hjälp inför ditt köp av skor, pannlampor eller löparryggsäck. I samarbete med Outnorth.

Trailkalendern

På fjället, längs havet, i skogen. Här hittar du alla svenska traillopp i en kalender.

Shop

Snyggkläderna, presentkort och löpargrupperna

Trailrunning Sweden AB
Hästtorget 6, 312 30 Laholm
VAT-nr SE559145416901
Email: [email protected]


Lägger till i kundvagnen

  • x
X
X