I all välmening, eller?

”Du borde vila från det där springande ett par dagar”.

Orden kommer från en ”vän” som inte längre följer mig på sociala medier, jag anar varför och tittar man på dennes IG så är 90% bilder på ölburkar i olika vinklar.
Jag är 50 år, jag har sprungit mer eller mindre i hela mitt liv och jag vill ändå påstå att jag känner min kropp ganska bra, kanske bäst av alla i hela världen. Men min ”vän” som på sin höjd med ciggen på sne skulle ta några löpliknande steg på parkeringen utanför systemet i Arninge 2 minuter i 3 en lördageftermiddag vill ändå förklara för mig att min kropp nog mår bäst av några dagars vila. 😳
Att mina instagramvänner kommer med förslag på löpvila och andra tips tycker jag är trevligt och det tar jag mer som omtanke eftersom de flesta som följer mig på instagram själva tränar och själva har en tanke, en filosofi och ett mål med sin träning.
Men när random ”dudes”, kollegor som inte tränar alls och till och med morsan vars största (och enda?) löpbedrift från typ 30 år sedan var ett 5 km’s lopp med kollegorna som hon fortfarande berättar om vid väl valda tillfällen, när dessa personer har en massa åsikter om hur mycket jag bör och inte bör springa, då brinner jag av. (Dig har jag lärt mig stå ut med morsan 😘) . Jag försöker inte pracka på någon min livsstil men om någon visar intresse för mitt leverne berättar jag gärna och tips och träningsråd delar jag gärna med mig av om någon vill ha.
Alla är vi olika och det finns folk som röker och super som lever och är pigga hur länge som helst och det finns supersunda som trillar av pinnen alldeles för tidigt.
Vad vill jag ha sagt med detta? Lev som ni själva vill så länge det inte skadar någon annan, pracka inte på folk åsikter och sanningar som ni inte har en aning om och som dom inte har bett om och lev ert liv och njut på det sätt ni själva vill njuta på.
Peace! 🌈☀️❤️

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Vi heter Jörgen Stagreus och Marie Kinnander och kallas Fysparet. Vi älskar träning i alla dess former men brinner mest för trailrunning och att stå på händer lite varstans.

Född: 1969 (Jörgen), 1973 (Marie)

Kontakt: [email protected]

Mål: Åldersnormer ska inte vara ett hinder att våga testa nya saker.

Motto: Att hålla oss friska både fysiskt och psykiskt genom träning och att orka med vardagen med arbete, 4 barn och särbolivets flängande mellan Borlänge och Vallentuna.

Prenumerera på Trailrunning Swedens nyhetsbrev

Spännande lopp

sön20oktalldayalldayFeaturedIcebug Backyard Trail0,4 km, 3 km, 8 km, 16 kmLandskap:GöteborgAnmälan

lör26okt18:0020:00FeaturedNight Trail Run5 km, 10 km, 30 kmLandskap:Stockholm

lör02novalldayalldayFeaturedKullamannen Trail12 km, 22 km, 44 kmLandskap:Skåne

sön15maralldayFeaturedÅhus TrailRun5 km, 10 km, 21 kmLandskap:Skåne

sön15mar07:0015:00FeaturedEdsvidsleden Trailrun14 km, 28 km, 56 kmLandskap:Västergötland

lör27junalldayalldayFeaturedBocksten TrailRun5 km, 12 km, 23 km, 46 kmLandskap:Halland

lör22aug04:0019:00FeaturedIdre Fjällmaraton12 km, 28 km, 45 km, 84 kmLandskap:DalarnaAnmälanDeltagare

Senaste blogginläggen

 • Löpargrupper i Göteborg del 3 - Forest Femmes Gunilla Kidmark
  Läs mer
 • Drygt 2 veckor efter op. Fysparet
  Läs mer
 • Broken. Madelene Jansson
  Läs mer
 • Vardag Anna Carlsson
  Läs mer
 • En fullträff i Åre Bröderna Backa
  Läs mer
 • Marviksdrömmen Niclas Bergqvist
  Läs mer
 • Marviksdrömmen Bo Johansson
  Läs mer
 • Höstlöpning utan hosta Linda Doktar
  Läs mer
Se alla våra Inspiratörer

Löparresor med Trailrunning Sweden

Våra löparresor och träningsläger är speciellt skapade för traillöpare. Resornas fokus ligger på upplevelser och att upptäcka ny vacker natur, äventyrslöpning helt enkelt! Vi brukar säga att en träningsresa med Trailrunning Sweden är till för dig som är nyfiken, som vågar utmana dig själv och som tror att livet bara kommer en gång.Våra löparresor passar traillöpare på olika nivåer. Genom att erbjuda olika längder och hastigheter på löppassen, får både elitmotionären och den som mixar jogg med promenad sitt lystmäte. Alla får träning! För att få ut det bästa av resan är det dock bra om du orkar jogga ca 10 km.

uswe sandstone camp

Idre Fjällmaraton
buss & boende

previous arrow
next arrow
Slider

Trailrunning Sweden Store

Trailrunning Sweden Store är webbutiken som är helt specialiserad på en enda målgrupp - människor som älskar löpning i skog och berg. I Trailrunning Sweden Store har vi grejerna som höjer din traillöpning till nya sköna nivåer. Här hittar du bara det som gäller trailrunning. Vi har sållat bort allt annat. Här kan du känna dig trygg med att du får hjälp och råd från personer som verkligen kan traillöpning.

Specialist

trailskor

Löparkläder

kittad för äventyr

Ryggsäckar

Utmana mörkret

Pannlampor

Traillöparens alla

tillbehör

previous arrow
next arrow
Slider
X
X