10 etapper avverkade på 5 dagar!!!

Jag  har tagit 10 etapper på O-ringen! För att vara den lättjefulla njutningsmänniskan som jag är, är det anmärkningsvärt att jag utsätter mig för att avverka 10 etapper på en...

30 juli, 2019 |

Jag  har tagit 10 etapper på O-ringen!

För att vara den lättjefulla njutningsmänniskan som jag är, är det anmärkningsvärt att jag utsätter mig för att avverka 10 etapper på en O-ringen-vecka. MEN vad gör man inte för sina barn som också vill vara ute i skog och mark?

Tänkte, vid anmälningstillfället, att det blir en bra träning för det som komma skall, IDRE Fjällmara och 28 k!!! OCH kanske gå ner några hekto! Nu när O-ringen är över kan jag konstatera att jag inte förlorat några hekto och inte heller vet jag om det varit någon vidare uppladdning inför Idre eftersom den enda träningsvärk jag haft är i ryggen av ryggsäcken som konkats mellan O-ringenstaden (husbilen) och tävlingsarenan.

Varje dag har ökat på småsåren på benen av diverse pinnar och branta, delvis snåriga passager i skogen, vilket, för mig, är ett bevis på att jag inte räds för lite utmaningar :-). Jag är rentutav imponerad över de märken jag åsamkat mig under o-ringenveckan. Det är helt enkelt ett bevis på en aktiv, äventyrlig och innehållsrik vecka! En underbar vecka!

Jag har, enligt klockan, gått mellan 30-35 tusen steg i fem dagar, räcker det för att inte vara helt slut efter 28 k den 24 augusti? Det mesta jag tagit i höjdmeter (mestadels stup och branter) är 500 vilket är något mindre än 900 m som utlovas på Idre! Dessutom har jag tagit mina steg under en 6-7 timmarsperiod vilket jag hoppas bli kortare tider på maran! Jag hoppas verkligen jag klarar av reptiderna då detta är mitt STÖRSTA mål, att INTE behöva bryta 28 k!!!

Min önskan är naturligtvis att kunna komma upp på utlovade "kullar", se vacker natur och känna mig som en fullfjädrad ursprungs-viking! Det handlar således inte om bra tider, det handlar om nå´t heeelt annat!

Svårförklarat, det är en känsla!

Senaste blogginläggen

  • Pryltest - Craft Nordlite Ultra / Pure Trail Niclas Bergqvist
    Läs mer
  • Men. Du är väl aldrig sjuk? Andreas Lundblad
    Läs mer
  • Att komma dit man är Malin Tidqvist
    Läs mer
  • 10 månader mot 10 mil - my experience Sara Costa
    Läs mer
Se alla våra Inspiratörer

Löpargrupper

För dig som vill upptäcka nya stigar på hemmaplan - ihop med andra.

Outnorth Trailtour

Vilka är landets bästa traillöpare över säsongen 2024? Vilket är det starkaste teamet? Från stränder, via klippor och fjäll till djupa skogar.

Trails of SWE c/o Dacia

Trails of SWE c/o Dacia är 4 lopp, 4 naturtyper, 4 sätt att uppleva vårt fantastiska land. Och 4 sätt att få använda hela din kapacitet, att våga vara grym.

Guider utrustning

Få hjälp inför ditt köp av skor, pannlampor eller löparryggsäck. I samarbete med Outnorth.

Trailkalendern

På fjället, längs havet, i skogen. Här hittar du alla svenska traillopp i en kalender.

Shop

Snyggkläderna, presentkort och löpargrupperna

Trailrunning Sweden AB
Hästtorget 6, 312 30 Laholm
VAT-nr SE559145416901
Email: [email protected]


Lägger till i kundvagnen

  • x
X
X