Vinterpepp och Icebug fotografering

Hela första delen av vintern har karakteriserats av väderomslag här i Umeå. Från höstmörker till krispiga morgnar och spegelblank is, och tillbaka till plusgrader med tillhörande slask. Vi har slitits mellan hopp och förtvivlan medan vi väntar på den riktiga vintern. Men medan vi snällt väntar så har bilderna från fotograferingen vi gjorde med Icebug förra vintern börjat synas i sociala medier, och det gör oss om möjligt ännu mer otåliga!

Vi älskar varje årstid, men inför varje ny årstid tänker vi alltid att just denna nog är vår favorit. Nu står vi på mitt i den tänkta vintern och tänker tillbaka på just det.  Snötyngda träd, ljudlösa löpsteg i snön, bitande kyla och en känsla av att få utmana sig på nästan varje träningspass. Förra vinterns fotografering med Icebug var just en sån dag! Vi fick tillbringa en hel dag med Icebugs team i Skuleskogens nationalpark, och vi fotade från morgon till sen eftermiddag. Det var så roligt! Inte bara för att vi fick springa framför kameran ledda av tre proffs, utan även för att det var en fantastisk vinterdag. Lite bistert och mulet på förmiddagen och mycket snöfall på eftermiddagen, men det gjorde oss bara ännu mer nöjda när vi tillslut var färdiga för dagen.

Bilderna förmedlar precis det vi vill inspirera till med vinterlöpningen. Det är roligt, härligt och utmanande! Fotografen lyckades med konstycket att fånga just det och en riktigt härlig känsla i varje bild. Då är det extra roligt att se resultatet. Vi hade ett väldigt roligt dygn med hela gänget från Icebug som alla bidrog till en grym upplevelse!

En rolig grej hände. När vi var på väg mot vårt sista (och helt okända) fotoställe för dagen hade det börjat snöa ordentligt och minibussen vi åkte i hade inte några metalldubb i däcken.. Vi kom fram till en lång uppförsbacke, och bussen klarade inte av att ta sig hela vägen upp. Så vi var tre stycken som hoppade ut ur bilen, bytte om till våra Icebugskor med BuGrip och kunde då få fäste och knuffa på bilen så vi kom upp. Vi testade utan dubb också, men det gick inte. Det blev oväntat bra reklam!

Tack Icebug för en höjdpunkt förra vintern! Fler bilder kommer ni att kunna se på vår Instagram @brodernabacka, så håll koll!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Tvillingbröder som helst springer tillsammans och tränar för att prestera genom att uppleva. Vill inspirera fler till att våga utmana sig själva och ha löpningen som en naturlig del i vardagen.

Född: 1990

Kontakt: [email protected]

Mål: Anta större utmaningar och utvecklas varje år med en aktiv livsstil

Prenumerera på Trailrunning Swedens nyhetsbrev

Spännande lopp

sön15maralldayFeaturedÅhus TrailRun5 km, 10 km, 21 kmLandskap:Skåne

sön15mar07:0015:00FeaturedEdsvidsleden Trailrun14 km, 28 km, 56 kmLandskap:Västergötland

sön19apralldayFeaturedIsaberg 50010,5 kmLandskap:Småland

lör09majalldayalldayFeaturedKolmårdstrailen0,5 km, 6 km, 10 km, 21 kmLandskap:Östergötland

sön17majalldayalldayFeaturedIcebug Backyard Trail Spring Edition6 km, 16 kmLandskap:Göteborg

lör22aug04:0019:00FeaturedIdre Fjällmaraton12 km, 28 km, 45 km, 84 kmLandskap:DalarnaAnmälanDeltagare

04sepallday06alldayFeaturedIcebug Xperience West Coast Trail74 km (23 km + 29 km +22 km)Landskap:Bohuslän

Senaste podcasts

Senaste blogginläggen

 • Spring med vilken kropp du vill! Peter Lindquist
  Läs mer
 • In i vinternatten igen Bo Johansson
  Läs mer
 • Förenkla vardagen med matkasse Fanny Ahlfors
  Läs mer
 • De viktigaste inläggen är svårast att skriva Andreas Lundblad
  Läs mer
 • Motivation saknas! Fysparet
  Läs mer
 • Nytt distansrekord! Malin Tidqvist
  Läs mer
 • Gott Nytt Träningsår! Gunilla Kidmark
  Läs mer
 • Vad har 2020 att bjuda på då? Niclas Bergqvist
  Läs mer
Se alla våra Inspiratörer

Löparresor med Trailrunning Sweden

Våra löparresor och träningsläger är speciellt skapade för traillöpare. Resornas fokus ligger på upplevelser och att upptäcka ny vacker natur, äventyrslöpning helt enkelt! Vi brukar säga att en träningsresa med Trailrunning Sweden är till för dig som är nyfiken, som vågar utmana dig själv och som tror att livet bara kommer en gång.Våra löparresor passar traillöpare på olika nivåer. Genom att erbjuda olika längder och hastigheter på löppassen, får både elitmotionären och den som mixar jogg med promenad sitt lystmäte. Alla får träning! För att få ut det bästa av resan är det dock bra om du orkar jogga ca 10 km.

Trailresa Tjeckien

Löparweekend Sälenfjällen

Idre Fjällmaraton
buss & boende

previous arrow
next arrow
Slider

Trailrunning Sweden Store

Trailrunning Sweden Store är webbutiken som är helt specialiserad på en enda målgrupp - människor som älskar löpning i skog och berg. I Trailrunning Sweden Store har vi grejerna som höjer din traillöpning till nya sköna nivåer. Här hittar du bara det som gäller trailrunning. Vi har sållat bort allt annat. Här kan du känna dig trygg med att du får hjälp och råd från personer som verkligen kan traillöpning.

Specialist

trailskor

Löparkläder

kittad för äventyr

Ryggsäckar

Utmana mörkret

Pannlampor

Traillöparens alla

tillbehör

previous arrow
next arrow
Slider
X
X