Vinterpepp och Icebug fotografering

Hela första delen av vintern har karakteriserats av väderomslag här i Umeå. Från höstmörker till krispiga morgnar och spegelblank is, och tillbaka till plusgrader med tillhörande slask. Vi har...

6 januari, 2020 |

Hela första delen av vintern har karakteriserats av väderomslag här i Umeå. Från höstmörker till krispiga morgnar och spegelblank is, och tillbaka till plusgrader med tillhörande slask. Vi har slitits mellan hopp och förtvivlan medan vi väntar på den riktiga vintern. Men medan vi snällt väntar så har bilderna från fotograferingen vi gjorde med Icebug förra vintern börjat synas i sociala medier, och det gör oss om möjligt ännu mer otåliga!

Vi älskar varje årstid, men inför varje ny årstid tänker vi alltid att just denna nog är vår favorit. Nu står vi på mitt i den tänkta vintern och tänker tillbaka på just det.  Snötyngda träd, ljudlösa löpsteg i snön, bitande kyla och en känsla av att få utmana sig på nästan varje träningspass. Förra vinterns fotografering med Icebug var just en sån dag! Vi fick tillbringa en hel dag med Icebugs team i Skuleskogens nationalpark, och vi fotade från morgon till sen eftermiddag. Det var så roligt! Inte bara för att vi fick springa framför kameran ledda av tre proffs, utan även för att det var en fantastisk vinterdag. Lite bistert och mulet på förmiddagen och mycket snöfall på eftermiddagen, men det gjorde oss bara ännu mer nöjda när vi tillslut var färdiga för dagen.

Bilderna förmedlar precis det vi vill inspirera till med vinterlöpningen. Det är roligt, härligt och utmanande! Fotografen lyckades med konstycket att fånga just det och en riktigt härlig känsla i varje bild. Då är det extra roligt att se resultatet. Vi hade ett väldigt roligt dygn med hela gänget från Icebug som alla bidrog till en grym upplevelse!

En rolig grej hände. När vi var på väg mot vårt sista (och helt okända) fotoställe för dagen hade det börjat snöa ordentligt och minibussen vi åkte i hade inte några metalldubb i däcken.. Vi kom fram till en lång uppförsbacke, och bussen klarade inte av att ta sig hela vägen upp. Så vi var tre stycken som hoppade ut ur bilen, bytte om till våra Icebugskor med BuGrip och kunde då få fäste och knuffa på bilen så vi kom upp. Vi testade utan dubb också, men det gick inte. Det blev oväntat bra reklam!

Tack Icebug för en höjdpunkt förra vintern! Fler bilder kommer ni att kunna se på vår Instagram @brodernabacka, så håll koll!

Senaste blogginläggen

  • Pryltest - Craft Nordlite Ultra / Pure Trail Niclas Bergqvist
    Läs mer
  • Men. Du är väl aldrig sjuk? Andreas Lundblad
    Läs mer
  • Att komma dit man är Malin Tidqvist
    Läs mer
  • 10 månader mot 10 mil - my experience Sara Costa
    Läs mer
Se alla våra Inspiratörer

Löpargrupper

För dig som vill upptäcka nya stigar på hemmaplan - ihop med andra.

Outnorth Trailtour

Vilka är landets bästa traillöpare över säsongen 2024? Vilket är det starkaste teamet? Från stränder, via klippor och fjäll till djupa skogar.

Trails of SWE c/o Dacia

Trails of SWE c/o Dacia är 4 lopp, 4 naturtyper, 4 sätt att uppleva vårt fantastiska land. Och 4 sätt att få använda hela din kapacitet, att våga vara grym.

Guider utrustning

Få hjälp inför ditt köp av skor, pannlampor eller löparryggsäck. I samarbete med Outnorth.

Trailkalendern

På fjället, längs havet, i skogen. Här hittar du alla svenska traillopp i en kalender.

Shop

Snyggkläderna, presentkort och löpargrupperna

Trailrunning Sweden AB
Hästtorget 6, 312 30 Laholm
VAT-nr SE559145416901
Email: [email protected]


Lägger till i kundvagnen

  • x
X
X