Omtänk för Sanna och Lina El Kott Helander

Systrarna Sanna och Lina El Kott Helander hade planerat att göra nya fina resultat i Skyrunningserien det här året, men än så länge är tävlingarna inställda och de har...

Systrarna Sanna och Lina El Kott Helander hade planerat att göra nya fina resultat i Skyrunningserien det här året, men än så länge är tävlingarna inställda och de har fått lov att tänka om. Vi träffade dem på ett soligt Hovs hallar.

De lämnade en långdragen vinter i Åre för att med husbilen upptäcka nya platser och trappa upp löpningen på barmark i södra delarna av landet.

- Vi hade ju planerat väldigt mycket den här säsongen eftersom Lina var skadad ifjol, och jag var ute själv och tävlade så hade vi sett fram extra mycket mot att tävla. Allt var planerat, var vi skulle resa, men samtidigt får man komma ihåg att just nu råder större problem i världen, förklarar Sanna.

- Vi har försökt göra det bästa av situationen, tagit vara på tiden hemma, hjälpt till med hus, men nu ville vi dra iväg med husbilen och utforska vårt eget land som faktiskt är ganska fint det också. Det är många ställen som man inte har sett och vi försöker såklart också undvika att träffa folk. Vi älskar ju att röra på oss och vara i naturen, oavsett om det är en tävling som kommer eller inte.

- Man får också ett perspektiv på frihet, för vem vill inte vara ute. Vi är väldigt nyfikna av oss och vill hela tiden upptäcka nya platser, oavsett om det är på cykel, skidor eller löpning. det är en motivation i sig bara att se saker.

 

 

 

Utvalda nyheter

Loppen du vill springa

Löpargrupper

För dig som vill upptäcka nya stigar på hemmaplan - ihop med andra.

Outnorth Trailtour

Vilka är landets bästa traillöpare över säsongen 2024? Vilket är det starkaste teamet? Från stränder, via klippor och fjäll till djupa skogar.

Trails of SWE c/o Dacia

Trails of SWE c/o Dacia är 4 lopp, 4 naturtyper, 4 sätt att uppleva vårt fantastiska land. Och 4 sätt att få använda hela din kapacitet, att våga vara grym.

Guider utrustning

Få hjälp inför ditt köp av skor, pannlampor eller löparryggsäck. I samarbete med Outnorth.

Trailkalendern

På fjället, längs havet, i skogen. Här hittar du alla svenska traillopp i en kalender.

Shop

Snyggkläderna, presentkort och löpargrupperna

Trailrunning Swedens Shop

Vi är sociala

12 km Trail Run.
En skön sen eftermiddags tur. Lätt bistert ute , men det är bara att slå undan den dåliga tankarna. Finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder 😂😂
☀️☀️☀️☀️☀️🌲🌲🌲🌲🌲☀️☀️☀️☀️☀️🌲🌲🌲🌲🌲
#swedenrunners #trailrunningsweden #walk #bike #lauf #running #runner #träning #training #älskarlöpning #lob #löpning #løb #ultra #ultrarunning #ultrarunner #trail #trailrunning #marathon #marathontraining #halvmaraton #endurance #laufen  #inlineskate #cycling #roadbike #goodr #run #mtb

12 km Trail Run.
En skön sen eftermiddags tur. Lätt bistert ute , men det är bara att slå undan den dåliga tankarna. Finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder 😂😂
☀️☀️☀️☀️☀️🌲🌲🌲🌲🌲☀️☀️☀️☀️☀️🌲🌲🌲🌲🌲
#swedenrunners #trailrunningsweden #walk #bike #lauf #running #runner #träning #training #älskarlöpning #lob #löpning #løb #ultra #ultrarunning #ultrarunner #trail #trailrunning #marathon #marathontraining #halvmaraton #endurance #laufen #inlineskate #cycling #roadbike #goodr #run #mtb
...

260 18

Podcast

Vi gillar traillöpning och vi gillar att snacka! Därför blev Trailrunningpodden och Idre Fjällmaratonpodden till. I Trailrunningpodden möter Elisabeth löpare och profiler för att snacka om trailrunning, träning, mål och äventyr. I Idre Fjällmaratonpodden går hon på djupet i fjällmaraton och fjällöpning.

Nyhetsbrev

Trailrunning Sweden AB
Hästtorget 6, 312 30 Laholm
VAT-nr SE559145416901
Email: [email protected]


Lägger till i kundvagnen

  • x
X
X