Trailrunning Sweden startar löpargrupper! Välkommen till Göteborg/Härryda!

På flera platser i landet startar Trailrunning Sweden löpargrupper i höst. Upplevelselöpning, äventyrslöpning, gemenskapslöpning...kärt barn har många namn men det som är utmärkande för just dessa löpgrupper är att...

15 juli, 2020 |
Välkommen till oss! Trailrunning Swedens löpargrupp Göteborg/Härryda.

På flera platser i landet startar Trailrunning Sweden löpargrupper i höst. Upplevelselöpning, äventyrslöpning, gemenskapslöpning...kärt barn har många namn men det som är utmärkande för just dessa löpgrupper är att vi ska upptäcka och njuta av traillöpning på nya platser i vår närmiljö helt utan krav på prestation eller kilometertider. Vi ska ha rolig, vacker löpning tillsammans.

Jag kommer tillsammans med tre andra glada löpare vara ledare för gruppen här i Göteborg/Härryda. Peter, som också bloggar här på Trailrunning Sweden, samt Åsa och Lotta som från början är orienterare men som även gillar att springa på slingrande stigar, vi fyra kommer att leda gruppen.

Peter, Lotta, Åsa och jag.

Tidigare i somras listade vi några av våra finaste områden som vi tycker om att springa i. Mest är det rundor i Härryda kommun men även i grannkommunerna Göteborg, Partille och Mölndal. Vi kommer att samlas på 12 olika platser och dela upp oss i några fartgrupper och sedan ge oss av in i skogen. Ibland springer vi på uppmärkta leder, ibland på smala omärkta stigar och även lite helt obanat med orienteringsinslag! Spännande! Mossar, reflexbanor, utsiktsberg. Sjöar, tjärnar och gamla ruiner. Sådan löpning som jag älskar!

Skogen. Tillsammans erövrar vi nya stigar och du kommer att känna dig trygg när du återvänder på egen hand.

Vem riktar vi oss till? Alla! Alla som redan tycker om att springa i skogen men vill se nya platser. Alla som ännu inte vågat ge sig ut i skogen för att de saknar sällskap - här är vi! Alla som vill komma igång med prestationsfri löpning där gåbackar och fotostopp är vanliga inslag. Alla som redan springer massor men saknar den där härliga löpargemenskapen och tjötet med likasinnande. Alla som vill få bättre koll på utrustning kring trailskor, löparryggsäckar, pannlampor och sportnutrition och få tips och sällskap på spännande traillopp. Välkomna!

Löpning vid en spegelblank sjö. Hur underbart?

En vanlig oro när man ska springa med andra är om man kommer att klara av det. Kommer jag att sinka gruppen, kommer de tycka att jag är långsam, kommer jag hänga med? Jag har känt den oron många gånger innan jag ska springa med främmande människor så jag vet hur läskig den är. Och hur lättad man är efteråt när det visade sig att oron var obefogad. Gemenskapen är viktigare än farten. Därför riktar jag mig särskilt till dig som tänker så - Vi tar hand om dig. Vi har fartgrupper, de snabbare springer i sin fart, de långsammare i sin. Vi går när vi behöver, vi stannar och vi känner efter så att farten är ok. Det är ingen tävling i att springa snabbast, vi ska uppleva och ha roligt tillsammans.

Våra löpturer kommer att pågå i ca 60-90 minuter, beroende på terräng, fart, väderlek och underlag. Har du trailskor är det toppen för att få bättre grepp i marken, annars funkar vanliga löparskor. Alla som anmäler sig till vår löpgrupp Göteborg/Härryda har under hela sommaren 10% rabatt i den fysiska butiken SM sport som säljer allt en traillöpare kan behöva. Vi kommer att ha fler erbjudanden under hösten men vill man redan nu kolla in trailskor kan du gå dit och få mycket proffsig hjälp.

Oskar på SM sport ger dig som är deltagare i Göteborg/Härrydagruppen personlig hjälp.

Som deltagare i Trailrunning Swedens löpargrupper får du

  • 12 stycken välplanerade träningstillfällen
  • Trailrunning Sweden tube (värde 150 kr)
  • 40% rabatt på Trailrunning Sweden träningskläder från Trimtex
  • Rabatter på träningsresor och lopp med Trailrunning Sweden samt utvalda partners

Ja rabatt på träningsresor och Trairunning Swedens lopp - du vet väl att det är Trailrunning Sweden som anordnar Idre Fjällmaraton?! Tyvärr inställt i år men tänk nästa år, tänk om vi åker dit och upplever fjäll-löpning tillsammans! Så kul!

I regn och dimma i Idre, helt underbart!

Har du frågor eller funderingar? Hör av dig! På mitt instagramkonto @trailbykidmark skriver jag förutom om min egen träning i sommar även om rundor som vi ska springa i höst och om kommande rabatter och erbjudanden. Varmt välkommen till Trailrunning Swedens löpargrupper, gå in och anmäl dig här till Göteborg/Härryda. Vill du läsa Peters härliga blogginlägg om att våga springa med oss finns det här.

Ha en fin fortsättning på sommaren!

Perfekt med orienterare som ledarkollegor ;)

 

Senaste blogginläggen

  • Pryltest - Craft Nordlite Ultra / Pure Trail Niclas Bergqvist
    Läs mer
  • Men. Du är väl aldrig sjuk? Andreas Lundblad
    Läs mer
  • Att komma dit man är Malin Tidqvist
    Läs mer
  • 10 månader mot 10 mil - my experience Sara Costa
    Läs mer
Se alla våra Inspiratörer

Löpargrupper

För dig som vill upptäcka nya stigar på hemmaplan - ihop med andra.

Outnorth Trailtour

Vilka är landets bästa traillöpare över säsongen 2024? Vilket är det starkaste teamet? Från stränder, via klippor och fjäll till djupa skogar.

Trails of SWE c/o Dacia

Trails of SWE c/o Dacia är 4 lopp, 4 naturtyper, 4 sätt att uppleva vårt fantastiska land. Och 4 sätt att få använda hela din kapacitet, att våga vara grym.

Guider utrustning

Få hjälp inför ditt köp av skor, pannlampor eller löparryggsäck. I samarbete med Outnorth.

Trailkalendern

På fjället, längs havet, i skogen. Här hittar du alla svenska traillopp i en kalender.

Shop

Snyggkläderna, presentkort och löpargrupperna

Trailrunning Sweden AB
Hästtorget 6, 312 30 Laholm
VAT-nr SE559145416901
Email: [email protected]


Lägger till i kundvagnen

  • x
X
X