Flowpillow Heat - ett måste att testa!

Inlägget är ett samarbete med Flowlife Oavsett om vi springer, åker skidor eller spelar hockey har vi inte riktigt lagt så mycket tid som det behövs efteråt för att kropparna...

10 september, 2020 |

Inlägget är ett samarbete med Flowlife

Oavsett om vi springer, åker skidor eller spelar hockey har vi inte riktigt lagt så mycket tid som det behövs efteråt för att kropparna ska få återhämta sig och att musklerna får vara sådär mjuka och sköna som man vill de ska vara hela tiden. Det är något som helt klart måste förbättras hos oss för att vi ska hålla oss skadefria framöver. Det är så lätt att man känner sig stel och trött i musklerna efter ett träningspass men det kommer inte riktigt till sig att man gör en yogaövning eller liknande heller. Man önskar gärna att det vore så, men i ärlighetens namn blir det alldeles för lite för den varan. Igenkänning någon?

Men även fast man känner sig lite sliten i kroppen är det enkelt att dra ut på ett till träningspass dagen efter, för kroppen "kommer ju igång" så fort man börjar röra på sig. Det stämmer, men det stämmer också att du får en längre återhämtningstid med en sliten kropp.

Men i sommar har vi haft förmånen att få testa en helt ny grej och en riktig höjdare för oss, massagekudden Flowpillow Heat från Flowlife! En massagekudde med infravärme som har överraskande bra styrka i massagen. Vi haft den med oss överallt (väldigt skönt att kunna då den inte tar särskilt stor plats) och använt den flitigt för att få se om massagen kan ge oss någon effekt. Och det har den! Man kan använda Flowpillow Heat på i princip hela kroppen, från nacke och rygg till hela benen även få triggermassage där du helst önskar det. Det går att bli masserad i olika hastigheter, och "tummarna" som masserar går verkligen in på djupet. Eftersom den också är sladdlös finns det inga begränsningar för när man kan använda den, bara man ser till att ladda den innan användning. Vi upplever att det har hjälpt oss få mjukare muskler och att vår återhämtning blivit bättre, vilket samtidigt är skadeförebyggande och den där mjuka och sköna känslan efter en massage infinner sig verkligen! Du kan välja mellan en snabb sportmassage eller långsam triggerpunktsbehandling vilket är toppen!

Låt er inte luras av den kompakta storleken som flowpillow heat har, det är lätt att tänka att en sådan liten manick inte ska ge så mycket effekt i massagen. Men där har man fel! Den är kompakt och liten, men som vi skrev innan ger den en imponerande styrka i massagen. Genom att ge lite lagom mycket tryck på den kommer den ännu djupare vilket gör att även en inbiten masserande person kan ha väldigt stor glädje av den. Det skönaste med denna kudde är nog ändå att den går att ha med på ett enkelt sätt, vilket vi utnyttjat i sommar då den varit med i soffan, på bryggan, hemma i Umeå, borta i Sälen - Östersund - Edsbyn - Stockholm, you name it, den tar så lite plats att den helt enkelt har fått hänga med i väskan i sommar!

Joel har också under sommaren haft en lite bebis att hålla i stora delar av dygnet, och det tar på framförallt ländryggen med allt bärande, blöjbyten, ner på golvet, upp på golvet, packa in barnvagn, packa ur barnvagn, sitta på en yogaboll för att söva barnet osv. Ni som har barn förstår! Och när det blivit lite för mycket för ländryggen och med bebisen i famnen har flowpillow åkt fram och masserat samtidigt, vilken lyx! Det har alltså blivit massage samtidigt som man försöker söva ett barn eller har haft henne i famnen, räck upp handen alla föräldrar som gärna haft det under småbarnstiden!

Våra bästa punkter med Flowpillow Heat;

  • Imponerande kraft i massagen
  • Väldigt skönt med infravärme som gör resultatet bättre!
  • Liten och kompakt, lätt att ta med så användandet känns oändligt!
  • Lång massagetid efter en full laddning
  • Går att justera var på kroppen du vill massera, och kommer åt från nacken till foten
  • Med lite tryck på den kroppsdel du masserar blir resultatet en kraftigare massage!
  • Ger en skön och mjuk massagekänsla i kroppen efter användning, och lindrar onda ryggar!

Vi är supernöjda med Flowpillow Heat och kan starkt rekommendera den för alla som vill ha en bättre återhämtning men framförallt en väldigt skön massage efter träningspasset, på morgonen, på kvällen, under semestern osv osv!

Kika in på www.flowlifesweden.com för att se deras produkter. Beskrivning saknas.

 

 

 

 

 

Senaste blogginläggen

  • Pryltest - Craft Nordlite Ultra / Pure Trail Niclas Bergqvist
    Läs mer
  • Men. Du är väl aldrig sjuk? Andreas Lundblad
    Läs mer
  • Att komma dit man är Malin Tidqvist
    Läs mer
  • 10 månader mot 10 mil - my experience Sara Costa
    Läs mer
Se alla våra Inspiratörer

Löpargrupper

För dig som vill upptäcka nya stigar på hemmaplan - ihop med andra.

Outnorth Trailtour

Vilka är landets bästa traillöpare över säsongen 2024? Vilket är det starkaste teamet? Från stränder, via klippor och fjäll till djupa skogar.

Trails of SWE c/o Dacia

Trails of SWE c/o Dacia är 4 lopp, 4 naturtyper, 4 sätt att uppleva vårt fantastiska land. Och 4 sätt att få använda hela din kapacitet, att våga vara grym.

Guider utrustning

Få hjälp inför ditt köp av skor, pannlampor eller löparryggsäck. I samarbete med Outnorth.

Trailkalendern

På fjället, längs havet, i skogen. Här hittar du alla svenska traillopp i en kalender.

Shop

Snyggkläderna, presentkort och löpargrupperna

Trailrunning Sweden AB
Hästtorget 6, 312 30 Laholm
VAT-nr SE559145416901
Email: [email protected]


Lägger till i kundvagnen

  • x
X
X