Pannlampan i garderoben

Känner att jag kanske får revidera mitt tidigare uttalande om hur härligt det är med mörker. Eller ja, alltså det är fortfarande trevligt med mörker och pannlampslöpning....

26 oktober, 2020 |

Känner att jag kanske får revidera mitt tidigare uttalande om hur härligt det är med mörker. Eller ja, alltså det är fortfarande trevligt med mörker och pannlampslöpning. Inte fullt lika kul med mörker och ”pannlampan-ligger-kvar-hemma”-löpning.

Fick någon form av massivt hjärnsläpp idag och stack ut på en 10-kmsrunda i ett motionsspår jag inte testat tidigare. Inte så mycket hjärnsläpp i just den delen av mitt val men däremot var det inte helt genomtänkt att dra ut vid 16-tiden och tänka att det kommer att vara ljust åtminstone några timmar till. Det var det inte. De flesta av oss (inkl jag) ställde nämligen tillbaka klockan i helgen. Gone are the days när det var ljust på eftermiddagen.

Testa att springa i ett för dig nytt spår där spåret korsas av en uppsjö olika stigar och spår och den markering du ska följa är mörkgrön. Testa. Kan bli kul. Eller lite lätt störigt.

Mörkgrön mot mörka träd är nämligen inte den mest kontrastrika kombinationen i varken skymning eller mörker. Åtminstone inte när pannlampan ligger hemma i garderoben. Och man börjar bli lagom gammal för att tycka att det är jobbigt att se saker överlag i mörker.

Om vi bortser från att jag knappt kunde urskilja något under halva passet så var det en rätt trevlig och kontrollerad runda. Bara det att jag sprang i shorts och kortärmat känns som något värt att fira. Nu är grundträningen igång.

Senaste blogginläggen

  • Pryltest - Craft Nordlite Ultra / Pure Trail Niclas Bergqvist
    Läs mer
  • Men. Du är väl aldrig sjuk? Andreas Lundblad
    Läs mer
  • Att komma dit man är Malin Tidqvist
    Läs mer
  • 10 månader mot 10 mil - my experience Sara Costa
    Läs mer
Se alla våra Inspiratörer

Löpargrupper

För dig som vill upptäcka nya stigar på hemmaplan - ihop med andra.

Outnorth Trailtour

Vilka är landets bästa traillöpare över säsongen 2024? Vilket är det starkaste teamet? Från stränder, via klippor och fjäll till djupa skogar.

Trails of SWE c/o Dacia

Trails of SWE c/o Dacia är 4 lopp, 4 naturtyper, 4 sätt att uppleva vårt fantastiska land. Och 4 sätt att få använda hela din kapacitet, att våga vara grym.

Guider utrustning

Få hjälp inför ditt köp av skor, pannlampor eller löparryggsäck. I samarbete med Outnorth.

Trailkalendern

På fjället, längs havet, i skogen. Här hittar du alla svenska traillopp i en kalender.

Shop

Snyggkläderna, presentkort och löpargrupperna

Trailrunning Sweden AB
Hästtorget 6, 312 30 Laholm
VAT-nr SE559145416901
Email: [email protected]


Lägger till i kundvagnen

  • x
X
X