Skogen, I love you!

Skogen, I love you! Och kanske extra mycket en dag som idag när våren hänger i luften. Det är soligt, stilla och alldeles tyst i skogen bortsett...

3 april, 2021 |

Skogen, I love you! Och kanske extra mycket en dag som idag när våren hänger i luften. Det är soligt, stilla och alldeles tyst i skogen bortsett från prasslande löv och fågelkvitter.

Jag har haft en högst ofrivillig löpvila i tretton dagar på grund av en envis förkylning med lätt feber, halsont och lite hosta. Inte covid enligt test men nog så rackarns envist och störigt ändå.

Nu tänker vissa av er kanske att tretton dagar inte är så värst länge och visst det är det väl inte på det stora hela. Men är man som jag van att springa nästan varje dag med 1-2 dagars löpvila som mest så är tretton dagar en ocean av tid.

För att inte ramla ut i skogen direkt så värmde jag upp med 7 km grusvägslöp under gårdagen. Visade sig snabbt att jag fortfarande hade koll på hur man tar sig fram löpandes på någorlunda stabilt sätt. Så idag vågade jag mig ut i skogen för 15 km längs Sörmlandsleden. Pulsen var lite halvcrazy och ville gärna skena iväg lite så jag fick aktivt jobba för att anpassa farten därefter. Något oklart om det beror på att jag har varit krasslig eller det faktum att jag mest sprungit platt och snäll väg de senaste månaderna. Sannolikt kombinationen.

Men nu är jag igång igen och jag gissar att jag åter kommer förlägga allt fler av mina pass i skogen framöver. Det är nu skogen är som allra bäst!

Senaste blogginläggen

  • Pryltest - Craft Nordlite Ultra / Pure Trail Niclas Bergqvist
    Läs mer
  • Men. Du är väl aldrig sjuk? Andreas Lundblad
    Läs mer
  • Att komma dit man är Malin Tidqvist
    Läs mer
  • 10 månader mot 10 mil - my experience Sara Costa
    Läs mer
Se alla våra Inspiratörer

Löpargrupper

För dig som vill upptäcka nya stigar på hemmaplan - ihop med andra.

Outnorth Trailtour

Vilka är landets bästa traillöpare över säsongen 2024? Vilket är det starkaste teamet? Från stränder, via klippor och fjäll till djupa skogar.

Trails of SWE c/o Dacia

Trails of SWE c/o Dacia är 4 lopp, 4 naturtyper, 4 sätt att uppleva vårt fantastiska land. Och 4 sätt att få använda hela din kapacitet, att våga vara grym.

Guider utrustning

Få hjälp inför ditt köp av skor, pannlampor eller löparryggsäck. I samarbete med Outnorth.

Trailkalendern

På fjället, längs havet, i skogen. Här hittar du alla svenska traillopp i en kalender.

Shop

Snyggkläderna, presentkort och löpargrupperna

Trailrunning Sweden AB
Hästtorget 6, 312 30 Laholm
VAT-nr SE559145416901
Email: [email protected]


Lägger till i kundvagnen

  • x
X
X