Äntligen riktig tävling igen! Racerapport Skatås Ryggar 2021

Vilken dag det blev! Helt klart roligaste dagen jag haft i år, men så makabert egentligen att bli helt lyrisk av att se människor live på en löpartävling. Det trodde jag aldrig att jag skulle få uppleva i mitt liv. Att bara få parkera där vid orienteringsstugan och höra en speaker gav mig nästan gåshud. Nummerlappsutdelning!? På riktigt? Inte virtuellt, utan på riktigt?! Nedräkning till start? En startfålla med startande deltagare, samtidigt?!?

I lördags var det första dagen sedan skitviruset slog till som jag på riktigt kände att vi är på väg att ta oss ur pandemin. Det är inte över ännu och jag har inte ens fått mitt vaccin, men känslan ändå av att se ljuset i tunneln och att restriktionerna lättar lite.

Skatås Ryggar hade ordnat med flera olika startgrupper och jag köpte in mig sent på en startplats för fem ryggar, 21 km, med start kl 12:00. Mitt på dagen en av årets varmaste dagar hittills. Jag hade egentligen tänkt att köra Jernbrukets Backyard Ultra som gick av stapeln nära där jag bor, men ångrade mig då jag vet att kör jag min första Backyard Ultra, så vill jag gå ända in i kaklet och se var min absoluta gräns går. Det blev lite dålig timeing bara några dygn innan sista passet med löpargruppen som jag är en av ledarna för.

Ser man till loppet så gjorde jag en urusel insats. Det var verkligen så otroligt mycket som gick väldigt fel och trots att jag genomfört massor med tävlingar, så kände jag mig ringrostig. Vi kan börja med morgonkvisten där jag redan när jag vaknade kände att jag låg inte helt bra till vätskemässigt. Jag har också väldigt svårt att äta ”på kommando” och är sällan hungrig på morgonen utan vill bara ha mina tre muggar med kaffe. Jag fick tvångsmata mig med äggmackor och vatten och fick inte ens i mig sista mackan pga mättnadskänsla, så rotade fram en pre-sport-gelé istället och tryckte i mig för lite mer kollisar och b-vitamin. Sedan blev jag stressad, jag hade ju en ny löparväst jag ville testa och höll på att fippla med den och fick inte av plasten från vattenflaskorna mm. Alltså sådant där strul vill man inte ha när man har en tid att passa inför en tävling. Det var överlag en väldans massa fippel innan jag kom iväg, men väl i bilen tänkte jag fortsätta fylla på med vätska eftersom jag inte var helt hydrerad. Vad glömde jag hemma? Vattenflaskan jag skulle ha i bilen. Så klart.

Felbedömde restiden till parkeringen vid tävlingen och kom dit 30 min innan start, men det är ändå skönt att vara på plats i god tid och slippa stressa med säkerhetsnålar för nummerlappen mm. Dock saknade jag just vattenflaskan där i värmen. Hade velat småsippa lite vatten eftersom jag småsvettades lite redan i solgasset. Tyvärr så småsippade jag just – på den enda vattenflaska till löparvästen som jag hade tagit med. Redan nu har vi flera misstag uppradade som skulle stå mig dyrt senare.

Precis innan start så upptäckte jag att något skramlade något så makalöst i min löparväst. What? Selfiepinnen till min GoPro var kaputt. Helt omöjligt att springa med sådant ljud! Slet loss selfiepinnen och slängde precis innan jag klev in i startfållan till min gruppstart.

Äntligen dags för race dock! Ställde mig längst bak i min startgrupp och tänkte ta det lite piano i början. Överlag var taktiken att ta det lugnare första 11 km och sedan öka om det kändes bra på slutet. Jag vet även hur bansträckningen är och bränner man sig för hårt i början så blir de fem olika ryggarna riktigt tuffa. Jag ville inte hålla ”All In”-tempo för 21 km, utan snarare hitta ett tempo som kanske passade ett ultralopp. Jag plockade några positioner efter 1 km för att hitta mer lämplig fart och hittade en rygg på en glad och trevlig tjej som det senare visade sig att jag skulle växelvis springa framför eller bakom i en mil. Hon körde rätt så jämnt tempo, men drog av i uppförsbackarna vilket passade mig rätt bra. Jag pratade med andra löpare. Andra löpare pratade med andra löpare. Oj vad jag har saknat den gemenskapen ute på tävlingarna! Vi som inte är elitlöpare får en annan dimension där ute på stigarna.

Jag kände mig inte superpigg i löpsteget, men tyckte att det gick att rulla på. Kom till vätskestation1 vid ca 5 km, tog en klunk sportdryck och lite vatten och sedan vidare. Kom till vätskestation2 och här började det gå fel på riktigt. Jag hade redan sippat en del ur min vattenflaska och började redan nu känna mig lite törstig, men drack alldeles för lite vid vätskestationen och VARFÖR fyllde jag inte på min enda 500ml vattenflaska när jag ändå var där?!?! Det hade tagit kanske 30 sekunder stopptid att ösa i två muggar vatten, men istället stressade jag på tok för mycket då jag hade löpare som jag precis hade kommit ikapp och ville ta rygg på. Dumt nog. Jag kände mig nöjd ändå när jag lämnade stationen, men det tog inte många kilometer innan jag började bli törstig igen och plötsligt insåg mitt misstag. Dessutom hade jag bestämt mig för att trycka i mig salt vid 10-11 km, vilket i teorin var en klok idé för att undvika kramp i värmen. Tog en salttablett och krossade i munnen och svalde, men det blev ju ännu mer fel nu när jag hade för lite vatten att dra ner saltet med. Jag hamnade därefter in i stråk med solen precis ovanför och där det var vindstilla. Där var värmen riktigt påtaglig och jag kände hur kroppen jobbade med nedkylning. Det märktes på pulsen och hur min kropp betedde sig.

Jag låg rätt länge rygg på tjejen som jag gjort följe med och tackade för draghjälpen. Hon föreslog att jag skulle ta täten istället vilket jag gjorde – och ökade tempot utan att jag tänkte på det. Det tog inte många minuter innan jag hade förlorat henne bakom mig och jag fattar inte varför jag drog upp sådant tempo. Nu började misstagen onekligen samlas på hög – varför behöll jag inte samma tempo och trummade bara på i det? Törsten ökade ännu mer och nu började orken tryta. Började känna mig trögare i besluten och trött i huvudet. Jag började nästan få paniktankar kring vätska, typ högsta drömmen blev att bara få dricka något. Ge mig en bäck eller vad som.

Det var väldigt trötta ben som nådde vätskestation3 och här skedde det oundvikliga; jag svepte sportdryck och muggar med vatten för att kompensationsdricka och släcka törsten.

Alltså den kluckande magen jag lämnade den stationen med var inte att leka med. Det skvalpade som Titanic med slagsida i kistan. Tror ni jag fyllde på min vattenflaska här då? NEJ. Inte denna gången heller, suck.

Från station3 mådde jag lite dåligt på förekommen anledning och kände mig inte supermotiverad. Såg på armarna att jag var alldeles vit av saltutfällning och insåg att för längre distans än 21 km idag hade jag behövt mer salt. Sedan kom jag på att jag hade glömt en till sak – en belöning i bilen. En kall avslagen cola i en kylväska eller vad som. Det där att se fram emot på slutet, som gör att motivationen höjs. Istället kunde jag bara tänka på att den enda vattenflaskan jag hade tänkt ha i bilen, hade jag glömt hemma. Gah!

Sedan kom sista klättringen upp till Getryggen, en sista vätskestation där jag åter behövde dricka och sedan tog mig an skidbacken Brudarebacken vilket kändes bara rätt ok att nöta. Efter den var det bara rull neråt, fick upp lite mer fart i benen och kom in på upploppet mot mål där jag äntligen, ÄNTLIGEN fick känna på känslan att spurta lite. Ökade tempot och fick omedelbart flera kramkänningar i vaderna, men tryckte på i 3:40-tempo ändå in över mål.

Det blev en bedrövligt dålig placering, men föga förvånande då min löpförmåga försvann puts väck när jag gick låg på vätska och kände av värmen. Jag skulle ha varit bättre hydrerad innan, haft med mig vatten osv i bilen för att kunna sippa innan loppet, skulle ha planerat saltintaget kopplat till vätskestationerna samt haft med mig mer vatten i löparvästen. Alltså, använder man inte vattnet, så gör det ju inget, men att hamna i ett läge där man är törstig och försöker krama ur det sista ur vattenflaskan i halvpanik är ingen höjdare. Sedan betyder ”belöning i bilen” så mycket för min motivation om jag går ner i en dipp. Att ha något att se fram emot som bör att man ser bortom trötthet eller svackor. Lite godis, lite potatischips, en glass i en kylväska, avslagen kall cola eller vad som. Det kan få mig att springa över spikmattor.

Otroligt nyttigt dock att få väcka liv i gamla rutiner osv, jag har liksom glömt bort allt sådant här under pandemin. Alla virtuella tävlingar och allt har varit en helt annan grej med flexibla starttider och där själva tävlingsmomentet med andra löpare inte riktigt har funnits. Det var så otroligt härligt med tjejen som jag låg rygg på länge och där vi i omgångar växlade med att ta täten. Bara de där ordväxlingarna och känslan av att man delar samma grej, samma slags upplevelse och är på väg åt samma mål.

Trots en katastrofalt dålig insats och en bottenposition i resultatlistan, så firar jag ändå dagen i sig. Så otroligt roligt att få återuppleva gemenskapen i spåren, atmosfären och tävlingskänslan.

Avslutningsvis så vill jag hylla hela gänget bakom Skatås Ryggar, IFK Göteborg Orientering. Jag har kört flera events som de anordnat och det är alltid så otroligt välskött och välorganiserat. Toppenlogistik vad gäller parkering, målområde, startfålla, nummerlappsutdelning mm, men det som utmärker sig mest är banmärkningen. Den är helt i världsklass, inget annat lopp som jag har sprungit har haft så här bra banmärkning. Dels hela tiden röda märkningar som var extremt lätta att se, men sedan innan en korsning så var det ofta 1-2-3 röda märken efter varandra, typ som det kan se ut vid en tågkorsning. Sedan röd markering in på stigen man skulle in på och direkt efter ännu en ny röd markering mm. På något ställe var det en remsa tvärs över marken så man skulle uppmärksamma att banan lämnade en större led. Sedan skyltar uppsatta med information till friluftsare och andra ute i skogen om att en tävling pågår. Föredömligt! Slutligen alltid så glada och trevliga funktionärer. Jag tog mig lite tid att gå runt och tacka flera för arrangemanget. Jag vill varmt rekommenera både Skatås Ryggar samt ”Skatås Mörkaste” som går av stapeln i november och som också är ett riktigt härligt lopp.

Nu kan sommaren få börja på riktigt. Med hopp om en tillvaro utan restriktioner så småningom.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Berg- och skogstokig hobbymotionär, traillöpare och äventyrare, som springer för att njuta av naturen och ha roligt, men som också har stora horn i pannan när det vankas tävling.

Född: 1977

Kontakt: [email protected]

Mål: Bli starkare, snabbare och uthålligare

Motto: Alla kan, bara man vill och vågar försöka

Prenumerera på Trailrunning Swedens nyhetsbrev

Spännande lopp

sön11julalldayFeaturedMora Trail2 km, 4 km, 8 km, 17 km, 30 kmLandskap:Dalarna

lör21augalldayFeaturedStockholm Trail5 km, 10 km, 21 kmLandskap:Stockholm

lör28aug04:0019:00FeaturedSalming Idre Fjällmaraton12 km, 28 km, 45 km, 84 kmLandskap:Dalarna

03sepallday05alldayFeaturedIcebug Xperience West Coast Trail74 km (23 km + 29 km +22 km)Landskap:Bohuslän

lör11sepalldayalldayFeaturedÄngsö Trail Run6 km, 12km, 25km, 50kmLandskap:Västmanland

lör02oktalldayalldayFeaturedHärnö Trail7 km, 14 km, 21 kmLandskap:Ångermanland

lör09okt10:00FeaturedHoka Torekov-Båstad21,2 kmLandskap:SkåneAnmälanDeltagare

lör16oktalldayFeaturedRya Åsar Trail Run11,6 kmLandskap:Västergötland

Senaste blogginläggen

 • Äntligen riktig tävling igen! Racerapport Skatås Ryggar 2021 Peter Lindquist
  Läs mer
 • Pryltest - Salomon ADV Skin Set 12 Niclas Bergqvist
  Läs mer
 • Löparkompisen Texas Linda Doktar
  Läs mer
 • Äntligen måndag, äntligen Trailrunning Sweden-löpgrupp! Gunilla Kidmark
  Läs mer
 • Bergslagsleden "Det är inte så lätt som man tror" Anna Carlsson
  Läs mer
 • 30 km och aprilväder Fanny Ahlfors
  Läs mer
 • "Vi lever livet framlänges men förstår det baklänges" Janne Svärdhagen
  Läs mer
 • Höga Kusten Winter Trail Bröderna Backa
  Läs mer
Se alla våra Inspiratörer
Vi är sociala
Följ våra kanaler
PlayPause
Slider

#trailrunningsweden

Share the passion of trail

Ta med familjen på Moratrail och var med i familjeklass där fina priser lottas ut!

http://www.moratrail.se/familjeklass-arets-stora-nyhet/

Info och anmälan www.moratrail.se

#minstig #jagspringer #tnt #runacademy #tntmora #swedenrunners #runnersworldswe #trailrunningsweden #traillöpning #trstrailtour #familj #mora #ifkmora #dalarna #semester #moralivet #moraoutdoor #instarunner #timetoplay #älskalöpning #löpningärlivet #aktivitus #terränglöpning #familjelivet
...

10km and then some.... yesterday #run#running #runner #runinspiration #trailrunning #trailrunningsweden ...

🏞Summer is a great season for running. Where are you running today?

#ownthefinishline #trailsportswear #loverunning #lovecycling
...

Så roligt att uppleva djur och natur.
#lärare #måbra #hälsa #mentalhälsa #orientering #hittaut #löpning #älskalöpning #löpningärlivet #traillöpning #trailrunningsweden #terränglöpning #skogen #utinaturen #runnersworldswe #springigbg #aktivitus #icebug #solvikingarna #partille #rörelsevarjedag
...

En tisdagkväll i maj med solen i ögonen ☀️🌲 🌾🐚 #tb
.
Vad gör man när man inte springer och har löpvila??? 😱 Man blickar så klart tillbaka på en helt MAGISK termin med #trsuddevallaljungskile jonna04 & trailrunningswe ✨
#trail #trailrunning #trailrunningsweden #trslöpargrupper #run #running #happyrun
...

🔄repost therapytraining1

——
När man suttit klistrad vid datorn hela dagen och inte tagit en enda riktig break blev jag till slut tvungen att rasta av mig lite. På med löpskorna och sen bara rakt ut i skogen! Kort runda men nu känns det genast bättre😊.
#löpning #löparglädje #löpningärlivet #runninginspiration #runningismytherapy #running #runnersofinstagram #runnerscommunity #runnersworld #runner #jagspringer #trailrunning #trailrunningsweden #trail #instarunners #instatrail #laufen #laufenmachtglücklich #hardlopen #asics #swedemount #asicsfrontrunner #course #courseapied #runfit #runfitness #bhfyp #shortbreak my_nature_experience #träningsglädje #my_nature_experience
...

Fortsatt smärtfri löpning ... ökade distansen med 500 m idag .... totalt 2600 m löpning ..
.
God känsla i foten 👍🏽
.
👍🏽✊🏽 #run #running #runners #jagspringer #löpning #träning #marathon #løping #løb #laufen #juoksu #runspo #runhappy #runshots #löparglädje #justrun #instarunner #svensklöpning #swedenrunners #longdistancerunner #igrunners #instarunning #instagram #instarunner #trailrunningsweden #runhbgm #runasone #maurten #maurten_officiell #instarunnerteam 👍🏽✊🏽
...

Snart tre år sedan man korsade mållinjen 🏊🏻‍♂️🚴🏻‍♂️🏃

#ironmansweden #jönköpingironman #trailrunning #springa #kullamannen #ragnarlake #trail #trailrunningsweden #runnersworld #runners #instarunners #runninglife #runsweden #running #duångraraldrigettträningspass #bättreattgöranågontingäningenting #kbk #hkk
...

Trailsnack

Vårt diskussionsforum på Facebook

 

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

1 hour ago

Tack för insläpp☺ ... Se merSe mindre

2 days ago

Hjälp... Jag vill ha allt av en sko! Dämpning, högre skaft och kanske helst inte en "vattentät" sko. Men har insett att jag nog måste släppa på något.
Har du löparupplevelser av: Altra Olympus, Altra lonepeak mid, Hoka speedgoat mid?
Någon som sprungit låångt och med lite mer packning med en låg sko. Hur känns stödet efter x antal mil? 😁 Kanske kan kompletteras med kompressionsstrumpa? (aldrig provat det)
... Se merSe mindre

Kommentarer på Facebook

Jag har varit väldigt nöjd med speedgoat mid under vinterhalvåret. Bra stöd för foten och skönt med skaftet för att skydda vristen i stökig/snöig terräng. Däremot upplever jag att de är lite tunga och jag blir sliten i benen.

Ps. Du kan inte få "allt" av en sko... 😆 Mitt tips är att hitta två som funkar bra, en för asfalt/grus och en för ren trail.

Jag har Lone peak mid och är inte helnöjd. Bra fäste, skönt med 0 drop men på min fot sitter de inte bra. Framförallt blir det trångt vid snörningen vilket gjort att jag får hoppa över hål i den.

Olympus är mitt val när jag ska springa långt. Bra grepp på våt sten och lera. Funkar bra om det kommer partier med väg också. Sulan är liksom bredare än foten, som en plattform man liksom är nedsänkt i… så väldigt stabil trots all dämpning. Inte så lekfull, men känns inte så klumpig som den ser ut 😂 Har sprungit med några kg men ingen jättepackning, och som längst 8mil… då var de fortfarande sköna 🤷‍♀️

Olympus är mina absoluta favoriter! De satt på mina fötter i 8 mil utan att jag behövde fundera på att byta ut dem! Fantastiska! Dock ingen packning. Jag älskar även mina Lone Peak, men har inte sprungit långt i dem. Skulle jag göra det skulle jag nog sejfa upp med att smyga med mig olympusen att byta till om det blev kris 😜

Olympos är min favoritsko. Använder dessa nästan uteslutande på långpass. Sprang 130 km i dessa på Vinninge ultra trail med runt tre kg packning. Varken blånagel, blåsor eller skav trots alla dessa mil. Att de sedan har hållt över 100 mil är rekord för min del. Springer ju mycket teknisk trail och även en hel del obanat.

2 days ago

Trailrun i Sörmlands skogarna.Fantastisk rundslinga. Se startpunkt. På lördag blir det Harsjöhult och söderut.🏃‍♂️🏃‍♀️ ... Se merSe mindre

Trailrun i Sörmlands skogarna.Fantastisk rundslinga. Se startpunkt. På lördag blir det Harsjöhult och söderut.🏃‍♂️🏃‍♀️

Kommentarer på Facebook

Hur lång var slingan? Har den ett namn och är uppmärkt?

6 days ago

För någon som mest springer på relativt plan mark, mycket asfalt och lättare trail, hur realistiskt är det att genomföra någon av de kortare distanserna i Kullamannen? Antingen svart bana eller 22km? Springer en halvmara på under två timmar i lätt terräng och har mer att ge efter det. Grymt sugen på att testa! Ni som är mer hemma i trailspåret, vad säger ni? Tacksam för input 🙏 ... Se merSe mindre

För någon som mest springer på relativt plan mark, mycket asfalt och lättare trail, hur realistiskt är det att genomföra någon av de kortare distanserna i Kullamannen? Antingen svart bana eller 22km? Springer en halvmara på under två timmar i lätt terräng och har mer att ge efter det. Grymt sugen på att testa! Ni som är mer hemma i trailspåret, vad säger ni? Tacksam för input 🙏

Kommentarer på Facebook

Nu vet jag inte hur långt du springer som längst men klarar du en halvmara på asfalt så klarar du det i Trail, det tar bara längre tid och du får gå i backar som du kanske inte är van vid

Allt går om man vill 💪❤

Jag skulle vilja säg att det är en annan typ av löpning och man kan inte jämföra sina tider på något sätt, det tar längre tid och är du inte van vid backar så kan det bli kämpigt men du kommer att klara det men troligen med rejäl träningsvärk framsida och baksida lår. Har tränat en del på 22 km på Kullen och det brukar vara nedför som blir jobbigast om man är otränad och då är det viktigt att ha koll på fötterna då det kan vara ganska tekniskt på många ställen. Skor med bra grepp är att föredra annars kan det bli halt i löven upp till Håkull. Men det är väldigt vackert att spring på Kullen.

Det klarar du säkert galant. Är du inte van att springa i de mer tekniska delarna eller branta backarna så är det bara att promenera. Du kommer inte ångra dig 😃

Det går bra! Träna på att springa nerför! Första gången jag sprang Dödens så hade jag sjuk träningsvärk i framsida lår i 4 dagar så man kved när man gick nedför😂😂 men underbart lopp!

Ja, jag klarade det och var betydligt sämre tränad än du! Enda fällan är att springa på som du är van och ta knäcken på dig i första backen, var andra som var vältränade (på plant) som gjorde det misstaget när jag deltog.

Sprang kullamannen dödenzon för en månad sedan, riktigt jävla jobbig. Ingen vila.... Bara jobba😎men testa, kul att göra

Du fixar det utan problem om du är så snabb på halvmaran. Ta med stavar om du vill för uppför, då det ju kan va lite lerigt.

Sen kan du gå vidare med 27k om du får blodad tand.

Jag är typ asfaltsknarkare och "sprang" Dark trail 100 miles i höstas och klarade det så jag ser inte varför du inte skulle klara dom sträckorna som du siktar på. Och sedan så är det ju så att om man inte testat så vet man inte. 😅

Det klara du 👍 är du sugen så kör. Finns väl inget att förlora bara allt att vinna. Om inte,så en erfarenhet rikare 😊.

Jag har inte sprungit så långt i terräng förut men anmälde mig till 22 km. Det går nog om man vill 😅

Det klarar du! 💪🏼 Fundera på skoval och att springa in skor om du väljer att köpa trailskor! Om du inte redan har lämpliga skor! Det är såååå mycket roligare med trailskor och risken att vricka/stuka fötterna minskar om du köper låga och platta skor! 🙏🏼❤️

Det är 2 backar i dödens zon som är ordentligt branta och långa men ta det lugnt så går det bra. Resten är hyfsat enkelt. Du fixar det såklart, men kör några pass på kuperad stig inför loppet så får du en fin resa. Som Jenny skrev så bör du absolut springa i trailskor, speciellt för greppet. Stigarna kan vara ordentligt hala om det regnar.

Klart du skall springa! Det är ett roligt utmanande och vackert lopp! Som tidigare inlägg påpekat är ett par trailskor med bra grepp ett måste. En löparväst så du kan få med dig vätska (ofta väldigt få vätskekontroller), energi och möjlighet att förvara förstäkningsplagg kan vara bra - iaf om du satsar på 22km el längre.

Absolut. Fantastisk upplevelse. Har sprungit i strålande sol - underbart. Nästa år i regn o lera. Ett steg fram o två tillbaka. Men klart värt totalutmattning. Bara ett måste att göra 🥳💫🇸🇪🤩

View more comments

5 days ago

Hej! Jag Ska dra ut o springa söder (sydväst dvs inte nacka) om Stockholm idag. Trött på gömmaren. Har ni något tips? Flottsbro bra? Mvh erik ... Se merSe mindre

Kommentarer på Facebook

Sörmlandsleden etapp 3 & 5 är fina

Paradiset, Ågesta eller Rudan kanske? Inte sprungit vid Flottbro så inget inspel om det.

Huddingeleden öster om flemmingsberg

Huddingeleden från Gladökvarn binds ihop med Stenbergsleden till rundslinga (12km) kan också förlängas om du viker av och tar hela gröna Skogsmilen i Flemingsbergsskogen.

Ågesta har fina spår. Rudan i Haninge. Kul att springa på nya platser så det rekommenderas.

Ågesta skogsspår e bra!

Tack för alla tips! Chansade och sprang stigarna i flottsbro. Asmaxade. Kändes precis som första säsongen av true detectives när jag kom till en duvfarm i skogen. Samt en bock i trä mitt ute i ingenstans

Hämta fler

Poddar

Här samlar vi alla för Trailrunningpodden och Idre Fjällmaratonpodden. Trevlig lyssning!

 

Strava

Gå med i Trailrunning Swedens klubb på Strava och peppa ihop!

 

Fem tjejer tycker till om nya MOAB FLIGHT från Merrell. https://trailrunningsweden.se/2021/06/10/moab-flight/

Intervju med Sebastian Ljungdahl. https://trailrunningsweden.se/2021/06/04/fran-oldrickare-till-skyrunner/

Jämn kamp mellan Fredrik Bakkman och Sebastian Ljungdahl i @skatasryggar . Karin Nilsson vann damklassen.

Efter positiva besked kring höstens motionslopp har det lagts till många spännande lopp i Trailkalendern. https://trailrunningsweden.se/trailkalendern

Jonatan Fridolfsson gjorde 13:53 på 5000 m i veckan. På lördag blir han en spännande utmanare till segern i Trailtourpremiären på @skatasryggar

Årets Trailtour består av 7 deltävlingar där man i slutändan räknar de fyra bästa resultaten plus finalen vid Rya Åsar Trail den 16 oktober.

Nyhetsbrev

Prenumerera på våra nyhetsbrev och få tillgång till specialerbjudanden.

 

Meny

X
X