Massiv loppångest

Idag är jag lamslagen av loppångest. Imorgon bitti väntar Kullamannen Sprint Ultra på nätta 100 km. Jag har alltså massiv loppångest trots att jag bytt ner mig från 100 miles. Vad består då denna ångest i. Jag tror det till mångt och mycket handlar om att jag aldrig sprungit 100 km. Jag har aldrig sprungit ...

4 november, 2021 |

Swimrunner och löpcoach som älskar äventyr som tar mig ut till nya platser och ger uthållighet. Vill genom bloggen väcka nyfikenhet kring Swimrun, Trailrunning och ultralöpning.

Kontakt: [email protected]

Mål: Att vara så pass grundtränad att jag aktivt kan söka nya utmaningar och äventyr.

Motto: Jag kan, om jag vill!

Idag är jag lamslagen av loppångest. Imorgon bitti väntar Kullamannen Sprint Ultra på nätta 100 km. Jag har alltså massiv loppångest trots att jag bytt ner mig från 100 miles.

Vad består då denna ångest i. Jag tror det till mångt och mycket handlar om att jag aldrig sprungit 100 km. Jag har aldrig sprungit längre än ca 80 km. De gånger jag har varit uppe och nosat på distanser kring 70-80 km har jag dessutom alltid sprungit med sällskap. Imorgon är det sololöpning som gäller. Det känns läskigt. Att behöva spendera så många timmar ensam med mig själv.

Skämt åsido. Det är med skräck och pepp jag ställer mig på den där startlinjen imorgon.

Senaste blogginläggen

 • PurePower Andreas Lundblad
  Läs mer
 • Race Report SM Ultratraillöpning - Aktivitus Trailrace 73 km Gunilla Kidmark
  Läs mer
 • Racerapport: SM Ultratrail Peter Lindquist
  Läs mer
 • Vem har egentligen företräde? Niclas Bergqvist
  Läs mer
Se alla våra Inspiratörer

Meny

X
X