Vägen till 100 miles - Säsong 2 - #1

Mitt första försök på att springa 100 miles kraschade lite väl tidigt med en kass höft, för att sedan följas upp av en ny härlig sjukdom som satte världen...

12 januari, 2022 |

Mitt första försök på att springa 100 miles kraschade lite väl tidigt med en kass höft, för att sedan följas upp av en ny härlig sjukdom som satte världen på paus. Just den delen var ganska passande och välbehövlig för min höft och rehabträningen men nu när jag fått ett extra år utan större motgångar med höften och kontinuerlig träning så är det så dags att ta tag i detta lilla projekt igen! Omtagning: Vägen till 100 miles, säsong 2!

Om jag blivit klokare efter skadan? Antagligen inte men jag har i alla fall lärt mig uppskatta alternativ träning så förhoppningsvis kommer träningen flyta vidare på samma sätt som den gjort sedan jag blev bättre, även om mängden givetvis måste höjas.

Sist det begav sig så var tanken att debutera på Kullamannen men intresset att springa ett lopp som fortfarande gör saker onödigt jäkliga bara för att kunna basunera ut hur hårt och besvärligt deras lopp är, hur hög DNF-kvoten är och så vidare. Nä, pass på den.

Och hur mycket anmälningsprocessen ändras och hur mycket jippo det än blir. Man vill ju springa UTMB, då hade det varit trevligt att dra in lite "running Stones" samtidigt men för säkerhets skull blir det bara ett lopp utomlands nästa år, man vet ju inte hur det ser ut då trots allt!

Istället hamnar vi som sagt tidigare i Västerås på en 16km lång varvbana, som jag ogillar men fördelarna vägde över. Enkelt logistik, relativt enkelt bana och allt fokus kan hamna på löpningen.

Senaste blogginläggen

  • Pryltest - Craft Nordlite Ultra / Pure Trail Niclas Bergqvist
    Läs mer
  • Men. Du är väl aldrig sjuk? Andreas Lundblad
    Läs mer
  • Att komma dit man är Malin Tidqvist
    Läs mer
  • 10 månader mot 10 mil - my experience Sara Costa
    Läs mer
Se alla våra Inspiratörer

Löpargrupper

För dig som vill upptäcka nya stigar på hemmaplan - ihop med andra.

Outnorth Trailtour

Vilka är landets bästa traillöpare över säsongen 2024? Vilket är det starkaste teamet? Från stränder, via klippor och fjäll till djupa skogar.

Trails of SWE c/o Dacia

Trails of SWE c/o Dacia är 4 lopp, 4 naturtyper, 4 sätt att uppleva vårt fantastiska land. Och 4 sätt att få använda hela din kapacitet, att våga vara grym.

Guider utrustning

Få hjälp inför ditt köp av skor, pannlampor eller löparryggsäck. I samarbete med Outnorth.

Trailkalendern

På fjället, längs havet, i skogen. Här hittar du alla svenska traillopp i en kalender.

Shop

Snyggkläderna, presentkort och löpargrupperna

Trailrunning Sweden AB
Hästtorget 6, 312 30 Laholm
VAT-nr SE559145416901
Email: [email protected]


Lägger till i kundvagnen

  • x
X
X