Är du en stolt svensk traillöpare?

Är du en stolt svensk traillöpare? Visa det genom att springa i Trailrunning Swedens nya specialdesignade kläder!

Ska du springa ett lopp utomlands är det kul att visa varifrån du kommer. Och även om du håller dig hemmavid, så höjer ju snygga träningskläder både humör och löpsteg. Med hjälp av Trimtex laserdesign har vi tagit fram en tävlingströja, tävlingslinne och jacka som du nu kan beställa online i deras webbshop.

Kläderna specialtillverkas och finns inte i lager hos Trimtex. Beställ senast 5 april 2018. Leverans sker i vecka 20.

Advance Jacket

Advance löparjacka är träningsjackan för dig som älskar löpning. Jackan har en smal, åtsittande passform med stretchpaneler under ärmarna och på sidorna. Detta gör att löparjackan naturligt följer löpningsrörelserna och ger en fantastisk träningsupplevelse. Den är även vind- och vattenavvisande och passar bra till löpning under våren och hösten, men den kan även användas till kalla sommarkvällar. Träningsjackan har ventilationsöppningar på ryggen och under ärmarna som gör att produkten ventilerar bra.

Specialpris 899 kr (ord.pris 1099 kr)

Fast T-shirt

Fast träningströja är en perfekt tröja för traillöpare. T-shirten är gjord av marknadens bästa funktionsmaterial för att skapa en suverän tröja som har mycket elastiska egenskaper och är mycket lätt. T-shirtens material är mycket snabbtorkande och ventilerande, den har dessutom stora ventilationspaneler i ryggen och under ärmarna så att det snabbt transporterar bort svett från kroppen och ger en mer behaglig träningsupplevelse. Fast träningströja har en normal till åtsittande passform och med de elastiska egenskaperna är den verkligen fantastisk att bära.

Specialpris 349 kr (ordinarie pris 449 kr)

Fast Linne

Fast linne är en toppmodell som har mycket lätt vikt, är mycket elastiskt och har ett stort fält med ventilationspaneler på baksidan som transporterar svett effektivt. Fast är ett tunt, tekniskt och åtsittande linne som torkar mycket snabbt. Detta är en vinnare för traillöpare under tuffa träningspass och tävlingar.

Specialpris 309 kr (ordinarie pris 399 kr)

Så här beställer du i webbshopen:
Alt. 1: Om du redan är kund och har handlat hos Trimtex tidigare – klicka på ”Logga in” och logga in med din e-mail och lösenord.
Alt 2: Skapa nytt konto

När du har loggat in/skapat nytt konto, välj ”Mitt Trimtex”, du får upp en ruta som heter ”Teamkod för inloggning”, fyll i koden:    TRS18     och klicka på ”lägg till nytt företag/klubb”.
Då kommer Trailrunning Sweden upp, välj ”Besök teamshoppen” och beställ dina kläder.

Vi rekommenderar att använda Chrome eller Firefox som webbläsare för att det ska fungera på bästa sätt – t.ex Internet Explorer kan fungera sämre.

Liknande inlägg

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

X
X