Miranda vinner ”Årets prestation” inom svensk traillöpning

Miranda Kvist vinner Årets prestation, med motiveringen:

”Team Nordic Trails grundare fortsätter att starta nya löpargrupper över hela landet och har i år även tagit steget över Östersjön och driver nu två grupper i Finland.”

En stor kärlek till traillöpningen och ett ständigt driv att lära känna nya människor definierar Team Nordic Trails grundare och vd Miranda Kvist. Tusentals svenska löpare har hittat ut på skogsstigar och fjäll tack vare deras nu 34 löpargrupper på 25 platser i landet.

– Vi har 2 000 medlemmar nu, det är så roligt att så många kommer ut och springer i naturen och det är häftigt att få bidra till det. Jag vaknar glad, taggad och inspirerad varje morgon. Det är en sådan glädje att få jobba med människor och med löpning – det är något jag älskar! Jag har dessutom ynnesten att få jobba med mina vänner, nya och gamla, säger Miranda.

Hon beskriver 2017 som året då allt hände.
– Vi startade löpargrupper i Finland, vi hittade en fantastisk lokal på Norra Djurgården och jag gav ut en bok. Våra resor hade över 1 000 deltagare och Team Nordic Trail har dubblat omsättningen. Hur 2018 kommer att se ut vet jag inte än, men jag har satt mål och ett av dem är att starta upp löpargrupper i ett nytt nordiskt land. Andra mål är att dubbla antalet startande i EcoTrail och att utvecklas som föreläsare. Företaget har nått en nivå där jag kan få slappna av lite, det är faktiskt ett av mina mål för nästa år – att bli lite mer tillbakalutad och lyssna på min magkänsla.

Vinnarpris

Som vinnare i kategorin ”Årets prestation” tilldelas Miranda Kvist ett presentkort på 3 000 kr och en löpanalys i Salming Run Lab.

Totalt röstade över 2 000 personer i Trailrunning Sweden Awards och Miranda Kvist fick 45% av rösterna.  Strax bakom följde Erik Ahlström och plogga-projektet. Imorgon, 27 december 2017, presenteras vinnaren i kategorin Årets kvinnliga traillöpare.

Presenteras av

Liknande inlägg

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

X
X