Anmäl dig till Trailfest före 20 augusti

Föreläsningar, fjällorientering, workshops och en härlig bankett på lördagskvällen. I härliga Vålådalen blir det premiär för TRAILFEST den 21-23 september.

– Fram till den 20 augusti har vi gällande anmälningspris. Därefter ökar priset och vi kan inte längre garantera en plats, berättar Miranda Kvist på Team Nordic Trail.

Miranda kommer själv att hålla en föreläsning under helgen på temat ”Alla kan vara med”. Utöver det kan du även lyssna på ultralöparen Johan Steene, Emil Sergel samt Markus Torgebys och Anders Nordströms första gemensamma föreläsning någonsin.

Fredagen fylls med workshops där du får prova på olika typer av träning relaterade till löpning i naturen. Lördagen kommer att vigas åt Trailfest Challenge, ett längre löpäventyr i grupper, där karta och kompass blir ett nödvändigt inslag. På kvällen dukar vi upp för bankett på Vålådalens fjällstation.

– Trailfest är ett utmärkt tillfälle att umgås med andra personer som gillar löpning i naturen och också ett tillfälle att få ny kunskap och inspiration i sin trailträning, berättar Miranda.

Läs mer om program och anmälan på TRAILFEST.se

Liknande inlägg

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

X
X