Bra fart i Tjust Trail Run

Cirka 170 löpare lockades till Västervik för att springa Tjust Trail Run i strålande vårväder. Loppet genomfördes för fjärde året och som vanligt bjöds det på nya banor.
– Vårt mål är att det ska vara fler höjdmeter, snirkligare stigar och en härligare upplevelse för löparna än föregående år. Baserat på vad deltagarna sade, så har vi lyckats med det – det var idel positiva ordalag, berättar tävlingsledaren Daniel Hallgren i Tjust Bike & Running Club.

På den längre distansen, 15 km, var David Kasselstrand snabbast med tiden 1.06 och Maria Wallén knep förstaplatsen bland damerna på 1.26. På den kortare banan som mäter 8 km, vann Christophe Zaninotti på 35.32 och Julia Olsson sprang hem damsegern på 40.54.
– Tjust Trail Run är framför allt ett motionslopp men några snabba kanoner hade hittat hit, vilket märktes i resultatlistorna. Alla verkade trivas i den bitvis krävande terrängen och loppet fick en underbar inramning, säger Daniel.

– Tjust Trail Run Junior lockade några få tappra barn och ungdomar, vi hoppas på en ökning till nästa år. Loppet är ett motionslopp och genomfördes utan tidtagning, säger Daniel.

Alla resultat Tjust Trail Run

Liknande inlägg

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

X
X