HeaderAD

Sundsvall Trail öppnar anmälan för 2018

Sundsvall Trail blev en härlig succé under premiären i början av sommaren. Redan nu har arrangören, Sundsvalls OK, smitt färdigt planerna för nästa sommar. Idag, fredag 17 november, klockan 12:00 öppnar anmälan till loppet som går av stapeln den 3 juni 2018.

En stor nyhet är banorna där de två längsta varianterna, 25 km respektive 50 km, nu blir ”A till B”-lopp med start och mål på skilda platser.
-Vi bussar alla deltagare i dessa klasser till starten. Deltagarna kommer därför att få uppleva ännu större områden att ta sig igenom. Självklart behåller vi de bästa partierna från fjolåret, förklarar David Holmberg som är tävlingsledare i loppet.

Premiärvinnarna Andreas Svanebo och Johanna Bygdell har redan meddelat att de kommer tillbaka för att försvara segrarna nästa sommar. En utmanare på damsidan blir starka Jennifer Asp som också meddelat att hon kommer.

För den som vill delta är det bra att vara på hugget direkt. Sundsvall Trail har endast 150 platser i respektive klass och erbjuder också 3 km samt 12 km vid sidan av de två längre banorna.

Läs mer och anmäl dig här

 

 

Liknande inlägg

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

X
X