Trailrunning Sweden Store – webbshoppen för traillöpare

Trailrunning Sweden och Pölder Sport, som är specialister på e-handel, framför allt inom längdskidor, öppnar tillsammans Trailrunning Sweden Store. Målet är att bli ledande inom trailprodukter.

– Vi ser behovet av en e-handel som är specialiserad på trail. I vår butik ska du som traillöpare hitta det du behöver, utan att behöva scrolla igenom en massa annat jox. Du ska känna dig trygg med att det här är bra grejer som verkligen är anpassade för traillöpningens speciella utmaningar och krav. Att få starta en webbutik tillsammans med Pölder Sport känns fantastiskt bra, de är etablerade och kan e-handel, säger David Andersson på Trailrunning Sweden.

Pölder Sport är en av Sveriges största längdskidbutiker på webben, en satsning på orientering inleddes 2017 och nu tas alltså steget in på trailmarknaden.
– För oss är det naturligt att nu satsa fullt ut på traillöpning. Det är en marknad som växer i takt med att allt fler upptäcker tjusningen med att springa i skogen. Trailrunning Sweden känner traillöparna och förstår deras behov, vi tror mycket på det här samarbetet, säger Johan Palmquist, vd på Pölder Sport.

Trailrunning Sweden Store öppnar under första kvartalet 2019. Webbutiken kommer att erbjuda bland annat löparskor, vätskesystem och kläder, samt tillbehör som pannlampor och kompasser.

Länk: Trailrunning Sweden Store

Liknande inlägg

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

X
X