Startklar har bytt försäkringsbolag

Inlägget presenteras i samarbete med försäkringen Startklar.

Idrottsförsäkringarna Startklar och Startklar Plus har efter 17 år bytt försäkringsgivare från Folksam till Svedea, ett svenskt modernt försäkringsbolag med inriktning på specialförsäkringar. Startklar och Startklar Plus är kombinerade avbeställnings- och olycksfallsförsäkringar som kan tecknas både i små och stora motions- och tävlingsarrangemang.

Startklar och Startklar Plus är välkända och marknadsledande i sitt slag. Försäkringarna återbetalar utan självrisk vid sjukdom eller skada anmälningsavgiften till ett motions- och tävlingsarrangemang som man anmält sig till och olycksfallsförsäkringen som ingår gäller från dörr till dörr vid deltagande i ett arrangemang. I Startklar Plus gäller olycksfallsförsäkringen även vid alla träningstillfällen under året.<
– Startklar och Startklar Plus är starka och välrenommerade varumärken på marknaden för idrottsförsäkringar. Vi är glada över att Svedea tar över som ny försäkringsgivare och ser fram emot att nå nya målgrupper på idrottsförsäkringsmarknaden. Vi ser även fram emot ett ömsesidigt givande samarbete med de arrangörer av motions- och tävlingsarrangemang som har valt Startklar och Startklar Plus säger Håkan Strömberg, som tillsammans med en kollega tagit fram försäkringarna.

Som arrangör av traillopp bör du ha en strategi för hur du hanterar anmälda deltagare som inte kan komma till start på grund av skada eller sjukdom menar David Andersson på Trailrunning Sweden.
– Det här är vanligt förekommande och något som kan ta mycket tid. Visst vill man som arrangör vara deltagare tillmötes. Dock är det viktigt att vara tydlig med vad som gäller direkt i anmälningsskedet. Att tipsa deltagaren om en försäkring som Startklar kan vara taktiskt att ha med om man som arrangör väljer att ha en bindande anmälan.

För mer information kontakta:
Håkan Strömberg
Epost: [email protected]
Mobil: 0708-45 21 77

Liknande inlägg

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

X
X