september, 19

27sepallday29alldaySWEARE ÅRE TRAIL TOUR7 km, 14 km, 24 km, sprintRegion:JämtlandAnmälanDeltagare

Mer

Arrangemangsdetaljer

Trail running i tre dagar

SWEARE Åre Trail Tour är en helg fylld av löpning över olika distanser som går av stapeln i Åre när fjällen visar upp sig i de vackraste höstfärgerna.

Tävlingarna arrangeras i samband med Åre Höstmarknad vilket innebär att det finns massor att upptäcka denna helg!

Program

Fredag 27/9

7K NIGHT RUN – Häftig upplevelse i höstmörkret! Reflexbana som du följer i pannlampans sken. Kvällsbanan startar med en stigning på ca 300 höjdmeter från Åre by upp till Sadeln där påbörjas nedförslöpningen och banan rundar Totthummeln. Loppet har även varit en uppskattad upplevelse att genomföra som en familjeaktivitet.

Lördag 28/9

14K MOUNTAIN

24K MOUNTAIN

Banorna går i varierad fjällmiljö och bjuder på stigningar, snabba utförslöpor och vackra vyer. Höstlöpning i Åre är synonymt med vackra färger, leriga stigar, myrmark, fjällbäckar och ibland även snö! Var beredd på tuffa, tekniska och roliga banor.

Söndag 29/9

  • SPRINT- En spännande sprint avslutar helgen! Deltagarna gör först upp i en kvalomgång med individuell start, sedan följer kvartsfinaler, semifinaler och i den slutliga finalen kröner vi de snabbaste dam- och herrlöparna. Är du explosiv, snabb och har uthålligheten som krävs för att ta dig ända till finalen?

Touren- utmaningen med 3 lopp på 3 dagar

För tredje året i rad bjuder vi in till SWEARE Åre Trail Tour, även kallat ”Touren”. I touren deltar man i loppen 7K NIGHT RUN, 24K MOUNTAIN och SPRINT. Vinnare av SWEARE Åre Trail Tour blir den som får bästa totaltiden efter att ha fullföljt alla lopp minus de bonusminutrar man tjänat in från SPRINT-etappen. Prispengar utgår till topp 1-3 i dam- och herrklassen.

Har du frågor? Kontakta oss på [email protected]

Vi önskar alla välkomna till SWEARE Åre Trail Tour 2019!
/Lina El Kott Helander, Sanna El Kott Helander, Malin Åkerlund & Per Brännäng

Starttid

fredag 00:00 - söndag 23:59

Arrangeras av

Anmälan

Anmälan

Deltagare

Deltagare

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

X
X