HeaderAD

Astma- the struggle is real.

Det är helt fantastiskt vilken ventil löpningen är, trots att jag känt mig död och helt utan kondition ett tag så är det så himla fint när man kan bege sig ut på en tur i skogen och komma hem som en ny människa. Har varit rätt stressad över saker jag behövde ta tag i när jag kom hem från Grekland och när man känner paniken inombords och kommer helt ur fas psykiskt, men ändå inser att allt kommer att kännas bättre bara man tagit en tur i skogen. Så var det verkligen  häromdagen när jag var ut, visserligen tappade jag några timmars effektiv tid, men tror å andra sidan att jag vart mer effektiv av att unna mig löpturen.

En av mina favoritslingor. 6.5 km kuperad teknisk terräng 😍

Gårdagens tur var dock bara njutning och firande av att jag var klar med det som stressat mig. Extra glad blir man när man klarar av den på en snabbare tid än vanligt trots pollenallergi och astma som jäklas. Jag gav mig iväg på en av mina favoritslingor i stan (Kramfors), 6.5 km teknisk löpning. Mycket rötter, stenar och höjdskillnader, den går inte fort att springa men den är riktigt härlig och mysig att springa. Kärlek för själen ❤

Vy över Ångermanälven

Har precis bytt astmaspray då jag insett att jag troligtvis är undermedicinerad. Jag har enligt astmasköterskan rejäla lungor och fin kapacitet, ligger rätt högt över genomsnittet för min ålder men med lite kortison så blir jag förhoppningsvis ännu bättre snart 😀 Just nu känns det inte som att jag gör några framsteg just, så jag hoppas verkligen medicineringen gör nytta.

Finaste flingan 😍

Utsiktshäng ☀

Snöret in action.

Mycket hundar i dagens inlägg, tyvärr har Snöret antagligen sträckt sig i en muskel så det blir vila för henne ett tag, och även för Coccos då jag tror det blir lite för tungt och varmt för gamla tanten att springa i skogen. Tills vidare blir det promenader med hundarna och löpturer själv.

Ingen löptur idag då jag ska på festligheter, imorgon blir det nog att utforska en ny stig dock 😊😍

Lurar på att anmäla mig till ett lopp för övrigt. Ganska kort, men jag tror det känns som ett lagomt första lopp 🤔 Återstår att se om det blir så eller inte 😊

På återseende!

Liknande inlägg by Madelene Jansson

Liknande inlägg

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

X
X