Att byta ett mål mot ett annat….

Jag gillar lekfull träning men jag gillar även att ha mål med min träning. Förra året var OCR VM det främsta målet och en hel del OCR och traillopp som delmål. Det blev inget OCR lopp och inget VM utan istället fokus på att bygga upp fötter och ben på mjuka trailstigar och berg och fjäll.
Samtidigt som jag kompletterade med en hel del simning.

Tanken var att jag skulle testa på ett swimrun men innan jag ens startat var jag anmäld till ytterligare 2 st. Jag kände lixom på mig att jag skulle gilla det. Få va ute i timmar. Få en upplevelse och inte behöva tänka på prestation utan mer på att komma framåt.

Det blev 4 stycken swimrun lopp förra året och jag gillar det verkligen mer och mer efter varje lopp. Känslan av att vara ett team och inte behöva fokusera på sig själv. Nu i år har vi massor med lopp inplanerade. Vi skojade om ÖtillÖ förra året och nu har vi redan hunnit delta på ÖtillÖ Hvar, (Kroatien) Det kan du läsa mer om här.

Nästa lopp blir Isabergs trail nästa helg och sen är det igång med lopp som avlöser varandra. Jag är så peppad! Mer inlägg kommer också framöver
//Fanny

Liknande inlägg by Fanny Ahlfors

Liknande inlägg

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

X
X