En sjuk start på året med en trailnyhet!

2019 kunde kanske ha startat lite bättre. Vi vill inte vara bittra, men oavsett nyårslöfte eller inte så är man alltid lite extra peppad på att träna direkt efter jul/nyårshelgerna. Och det tänkte vi göra! Men efter ett rätt kallt havsbad i Danmark över julen insjunknade David i en förkylning som varat till nu. Joel åkte dagen efter nyår till våra föräldrar för lite ledighet och massa träning, men glömde sin väska med alla sina träningskläder hemma. Ja, ni hör ju själva. Man ska aldrig se nyåret som något annat än en vanlig träningsvecka som ligger framför en.

Men nya tag gäller! Idag genomförde David ett lättare pass på skateskidor för att komma igång och tillbringade eftermiddagen i klätterhallen med sin familj. Och Joel har kunnat träna på med lånade kläder under ett par dagar i Hälsingland. Allt löser sig och nu kommer vi bara att fortsätta träna på inför kommande säsong som vanligt hädanefter.

Men vi är peppade på löparsäsongen, speciellt när TrailrunningSweden lanserar en ny tävlingstour som sträcker sig över nästan hela landet med 14 deltävlingar och en final. Ett spännande koncept som vi hoppas är här för att stanna! Vi började genast med att ändra vår tävlingsplan lite för att kunna vara med i några lopp som ingår i touren. Det slutade med att vi mest la till lopp, haha!

Det här blir nog ett riktigt roligt år!

Liknande inlägg by Bröderna Backa

Liknande inlägg

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

X
X