En spännande nyhet!

Vi startade den här bloggen och vår instagram under namnet Bröderna Backa för lite mindre än ett år sedan. Vi ville visa upp hur vi prioriterar träning och friluftsliv i våra liv, och att vi utvecklas som löpare med en aktiv livsstil. Genom att vistas ute i naturen under våra träningspass och på vår fritid med familjen mår vi mycket bättre, och vi tycker att det är nyckeln till att utvecklas. Och det behöver inte vara krångligt, jobbigt eller svårt att tillbringa mer tid ute även om man har familj och/eller heltidsarbeten! Vårat mål har varit att kunna nå ut till så många som möjligt med det budskapet, och nu har vi fått en fantastiskt bra möjlighet till att fortsätta med det i ännu större utsträckning..

Vi är nämligen numera stolta ambassadörer för Icebug! Det känns oerhört roligt att inleda ett samarbete med Icebug som har ett tänk och en vision vi helt och hållet kan stå bakom, och som går ihop bra med vad vi står för. Tillsammans med dem kommer vi att sänka trösklarna ut i naturen och inspirera till ett aktivt liv! Exakt vad som kommer att hända framöver håller vi för oss själva lite till, men det är så roligt att nu få berätta om det här.

Men vi kan berätta om att vi ska springa Höga Kusten Winter Trail nu på lördag. Det är ett fantastiskt arrangemang som bjuder på härliga upplevelser och fantastisk natur. Håll koll på vår instagram (@brodernabacka) för att följa vår uppladdning och här på bloggen!

 

 

Liknande inlägg by Bröderna Backa

Liknande inlägg

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Tvillingbröder som helst springer tillsammans och tränar för att prestera genom att uppleva. Vill inspirera fler till att våga utmana sig själva och ha löpningen som en naturlig del i vardagen.

Född: 1990

Kontakt: [email protected]

Mål: Anta större utmaningar och utvecklas varje år med en aktiv livsstil

 • Konsten att värdera det ovärderliga Anna Carlsson
  Läs mer
 • 100 dagars core utmaning Fanny Ahlfors
  Läs mer
 • Race report Trailvarvet 2019 Gunilla Kidmark
  Läs mer
 • Tävlingens påverkan på intensitet Peter Lindquist
  Läs mer
Se alla våra Inspiratörer
X
X