HeaderAD

En vecka kvar

Nu börjar det närma sig, Om en vecka så är det till slut dags. Ni vet den där känslan när man bestämmer något lång tid i förväg och det nästan känns lite overkligt bara för att det är så långt borta, Men helt plötsligt så är det dags. Så det är med en känsla av förväntan, nervositet och glädje som jag glider ner till Mölle på onsdag.

Nu är all träning och alla förberedelser inför tävlingen klara, så nu blir det mest att ta det lugnt och röra lite lätt på sig sista veckan. Jag brukar alltid tänka att sista veckan innan en tävling som jag vill prestera på går mest ut på att bygga upp en överskottsenergi i kroppen. 

Så därför passar det perfekt att jag och Affe (Vår hund) är i Skövde och gör dom sista förberedelserna. Så lite träning med laget, hänga med kompisar och bara slappar i största allmänhet. 

Nackdelen med att bara ta det lugnt är ju att man hinner bli nojig över massa saker. Hur ska vädret bli? bäst jag kollar prognosen en gång till, Vilka skor ska jag ha, Hur mycket energi behöver jag bära med mig. Ja ni vet ju hur tankarna snurrar 🙂

 

 

Jag hoppas att få ut ett inlägg från Skåne innan vi startar på Fredag kl 11

Liknande inlägg by Kalle Andersson

Liknande inlägg

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

X
X