HeaderAD

Från Höga Kusten till Schweiz!

Joel:

Team Nordic Trail har en hel del olika resor till olika platser, och förra helgen var det dags för en resa till Höga Kusten, där jag och tre andra ledare guidade runt ca. 25 st människor i nationalparken och världsarvet, som det är!

Vi hade en helg med fantastiskt fint väder, otroligt peppade och härliga människor som kommit för att ha en helg full med löpning, utsikt och trevliga möten med andra människor, och det blev en fullträff!
Sedan jag börjat springa i Skuleskogens nationalpark och runt Skuleberget, först och främst var det för deltagande i Höga Kusten Trail, har det blivit en favorit, det är ordentligt tekniskt med mycket sten och rötter men utmanande och otroligt fint, det finns nåt för alla där!

Springer ner Höga Kusten stigen från Skuleberget!

 

Efter söndagens avslut av lägret var det bara att ta sig hem, packa om ryggsäcken och sätta borda planet till Schweiz dit jag och Charlotta kom under måndagen.
Här bor vi hos Charlottas kusin i staden Thun och de första dagarna har vi försökt ta det lugnt (!) och inte springa eller gå för mycket i bergen för att spara benen till tävlingen pa lördag, men det är svårt! Helst skulle man vilja ta ett träningspass på tre timmar och springa upp på närmsta topp… Men vi har promenerat mycket de första dagarna, varit upp på lite höjd och fått fin utsikt! Igar gick vi upp ca. 900 höjdmeter och det känns i vaderna idag..! Det bekräftar ännu mer att jag kanske inte är riktigt väl förberedd inför lördagens race.

Magisk vandring i Schweiz!

Idag, torsdag, kommer vi åka vidare mot Lugano, där vi ska bo tills på söndag. Vi kommer vara ett gäng som bor i ett hus i närheten under helgen och alla ska springa loppet på lördag, antingen 27 km eller 54 km! En uppdatering kommer att komma efter helgen hur det gick, sa håll utkik!

Håll tummarna på lördag och önska oss lycka till!!

Liknande inlägg by Bröderna Backa

Liknande inlägg

1 Kommentar

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

X
X