HeaderAD

Hur gick det till?!

Jag har knappt hunnit reflektera över att jag plötsligt simmat två simlopp på 2 veckor.
Förra söndagen simmade jag Big Swim Tyresö som var 4 000 m och i söndags var det Runn Open water i Falun vilket var 2800 m.

Jag älskar att vara nybörjare och testa på att tävla i nya grejer. Nyfiken på hur det kommer kännas både i kropp och knopp. Det första loppet kändes lite mer frustrerande då det kändes som jag simmade lite åt fel håll ganska ofta. På slutet hamnade mina simglasögon konstigt så det blev 3 stopp innan jag kunde ösa på i mål.

Helgens lopp kändes mycket mer avslappnat. Det var lite kallare och två varv på en bana runt en udde. Inga problem med simglasögonen och simningen kändes avslappnad och huvudet fullt med bra tankar. För mig är det otroligt viktigt vad som rör sig i huvudet när jag tävlar och det har alltid varit så. Är huvudet med så är kroppen med. Är huvudet fullt med negativa tankar går det aldrig att prestera bra.

Jag är ingen super simmare men jag tycker det är kul och just nu är det viktigast. Jag känner redan nu att swimrun kommer bli super kul. Kombinera härlig löpning med att simma. En kombination som jag för ett år sen aldrig skulle ha testat =)

Liknande inlägg by Fanny Ahlfors

Liknande inlägg

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

X
X