Inför Höga Kusten Winter Trail

Vi är, som vi hintat om tidigare, flitiga besökare i Höga Kusten! Det är ett toppenområde att vistas i både för att vandra och springa med fantastiska vyer. I somras var vi för tredje året i rad tillbaka för att delta i Höga Kusten Trail, och vi var ett helt gäng som tältade i friluftsbyn och deltog på de två olika loppet Twin Peaks och Höga Kusten Trail. Det var en minst sagt lyckad helg!

Eftersom vi har varit med några år och sprungit sommartävlingen har vi också kollat på att vara med på Höga Kusten Winter Trail, men det har varje år krockat med annat. Men, nu på lördag när tävlingen går av stapeln kommer vi äntligen att stå på startlinjen! Det blir första vinterloppet för oss och det ska bli otroligt roligt att vara med på denna löparfest. Med flera hundra löpare blir stämningen magisk, både på loppet och sedan på After Trail i Friluftsbyn.

Men vad kan vi förvänta oss av loppet? Vi ser mest fram emot en härlig upplevelse på plats, och vi ska njuta av att få genomföra en utmaning på våra egna villkor med fantastiska vyer. Precis som vi vill ha det! Vi kan rekommendera att man släpper prestationskraven om man har sådana på sig själv, för det är helt annorlunda att springa på vintern än på sommaren. Passa på att njuta av prestationen! Prognosen för imorgon ser ut som att det blir sol med 7 plusgrader (!). Detta gör att det blir lite speciellt, vi är vana att springa i minusgrader i februari, men lagom till lördag kommer varmfronten som får alla stuprör att droppa friskt. Bra eller dåligt? Både och, bra att det inte är 15-20 minus men faktiskt inte alls så mycket bättre att det är så pass varmt. Som tur är det nattkallt så snön borde hålla sig hård ett tag fram på dagen. Men vi kan inte klaga på att få sol igen i Höga Kusten!! Alla lopp vi sprungit där har fullkomligt badat. i solsken.

Ni kommer att se oss i Friluftsbyn tillsammans med lite arrangemang från Icebug imorgon, så kom gärna dit och säg hej och snacka lite med oss. Det vore så roligt! Och till alla som ska springa; LYCKA TILL!

Liknande inlägg by Bröderna Backa

Liknande inlägg

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Tvillingbröder som helst springer tillsammans och tränar för att prestera genom att uppleva. Vill inspirera fler till att våga utmana sig själva och ha löpningen som en naturlig del i vardagen.

Född: 1990

Kontakt: [email protected]

Mål: Anta större utmaningar och utvecklas varje år med en aktiv livsstil

 • Konsten att värdera det ovärderliga Anna Carlsson
  Läs mer
 • 100 dagars core utmaning Fanny Ahlfors
  Läs mer
 • Race report Trailvarvet 2019 Gunilla Kidmark
  Läs mer
 • Tävlingens påverkan på intensitet Peter Lindquist
  Läs mer
Se alla våra Inspiratörer
X
X