HeaderAD

Kärlek vid första steget

Efter en segdragen förkylning kunde jag i lördags inte hålla mig ifrån löpningen längre. Jag har dessutom varit på konferens med jobbet i veckan och även om vi har gått promenader varje dag så blir det ändå alltför mycket stillasittande och alltför mycket mat och sötsaker. Omgivningarna i det sörmländska landskapet inspirerade till löpning, men jag tror ändå att det var bra att jag höll mig till promenader den här gången.

Inspirerande stigar

Väl hemma hade mina nya skor kommit på posten och jag var mer än nyfiken på att testa dem. Så i lördags snörade jag på mig dem, ett par Hoka One One Challenger ATR 4. Och det var kärlek från första steget. Härlig dämpning, bra stöd och ett skönt rull i steget. Så den lite korta, lätta rundan jag först planerat för blev en timmes löpning i hyfsad fart.

Nya skor

Känslan efteråt var också härlig. Så skönt att kunna springa igen efter förkylningen. Idag blev det ytterligare en tur. Det har äntligen kommit lite regn och jag passade på att ta ett lätt pass på 40 minuter i lugnt tempo som återhämtning från gårdagen.

Precis när jag kom tillbaka från rundan började de första regndropparna att falla. Även om regnet kom så är det fortfarande lite kvavt i luften. Nu hoppas jag på att få lite flyt i träningen igen.

Liknande inlägg by Karin Stolpe

Liknande inlägg

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

X
X