HeaderAD

Löpglädje.

Yes!

Igår kväll gjorde jag det, lågpulstur utan löparklocka och utan krav ✔

2 timmar var jag ute i det fria, dock sprang jag inte hela tiden, spenderade en bra stund uppe på toppen med en kåsa kaffe. Helt magiskt var det och jag kom hem igen med en sådan himla fin känsla i kroppen.

Kaffepaus på berget ☕

Varför är man så dålig på det? Att bara sitta och njuta en stund i skogen. Jag personligen tycker att det finns inget bättre än att få vara själv vid en fin plats i skogen ibland. Sitta och filosofera i min ensamhet, bara lyssna på djuren och naturen. Jag är dock expert på att stressa, ska jag ut och springa 6 km så springer jag 6 km. Känner det nästan som ett misslyckande om jag stannar och fotar efter vägen, för då har jag ju inte sprungit 6 km konstant.

Hundhäng i skuggan 😍

Jag har dock kommit till insikt om detta och kan nu sätta mig ner och fika lite, fota lite eller bara må en stund utan att få ångest över min prestation. Behöver dock jobba på det här med prestationsångesten över mina tider oxå 😌

Kör stenhårt på det här med klockfri löpning ett tag framöver, så kanske den där tråkiga känslan av att aldrig bli bättre och att hela tiden jämföra sig med andra ger med sig.

Tillbaka till ren kärlek för löpningen, i min takt och med mina förutsättningar 👌

Liknande inlägg by Madelene Jansson

Liknande inlägg

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

X
X