Lucka 19

Sammandragning av skulderbladen mot vägg: Stå med ryggen mot en vägg. Lyft armarna i 90 graders vinkel mot axlarna, håll armbågarna böjda under hela övningen. Drag skulderbladen samman så att armarna förs bakåt mot väggen. Släpp sammandragningen och repetera. Bonus: Stå mot väggen och för skuldrorna bakåt så att hela handryggen och armen vidrör väggen, för sedan armbågarna nedåt och uppåt utan att du rör dig från väggen med armar, armbågar och handrygg. .
Knäböj till stående med rotation: Stå axelbrett med fötterna. Böj överkroppen framåt och sätt händerna i marken. Ta tag om tårna och för ner höfterna i en huksittande position med armarna på insidan av knäna. Pressa knäna ut mot sidan hela tiden. Sträva efter bröstet fram och rak rygg. Titta på den ena handflatan och sträck den upp mot taket i en rotation och för sedan armen kontrollerat tillbaka till mitten,  för sedan den andra armen mot taket. När detta är genomfört, lyft upp bägge armarna över huvudet. Sträck upp kroppen från huksittande med armarna ovanför huvudet och res dig upp.

Katt – ko / krumma – svanka: Stå på alla fyra. Krumma ryggen, andas ut och titta ner. Håll 4-5 sek. Svanka ryggen , andas in och titta upp. Håll 4-5 sek. Vila lika länge.

Runners stretch-gång med rotation: Starta stående. Ta ett stort steg fram med den ena foten. Placera båda händerna på insidan av den främre foten. Sträck ut det bakre benet. Tänk på att ha en rät linje genom kroppen från ankeln till toppen av huvudet.
Rotera den innersta armen mot taket. Placera handen på utsidan av det främre benet och sträck ut knät. Böj bägge knäna och lyft överkroppen och armarna mot taket. Ställ dig sedan upp och kliv fram med nästa ben. Upprepa rotationen på den sidan.

Liknande inlägg by Therese Wanehed

Liknande inlägg

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

X
X