HeaderAD

När hjärtat exploderar av kärlek.

Vilken jäkla dag!

På ett alldeles underbart sätt alltså. Klev av ett dyngspass kl 08 imorse, åkte hem packade en väska, hämtade hundarna och begav mig iväg. Ett första besök på Hemsön var målet, min kära vän Tina hade hittat en enslig strand och campat på under helgen så jag åkte för att möta upp henne där.

Planen för dagen var att så fint som vi säger, karpa skiten ur dagen, dvs ta tillvara på varje sekund och bara göra saker som får hjärtat ett explodera lite av kärlek till livet ❤

…och som hjärtat exploderade 💗

Mötte upp henne och tog en promenad till hennes Camp. Tina är även den fina vän som fått uppdraget att agera farthållare åt mig så jag lär mig springa sakta. På med löparkläder och iväg det bar.

Snöret & Tina

Happy faces 😊

1 timmes superlugn löpträning för mig och en rask promenad för Tina vart det. Älskar verkligen tallskog, älskar såklart all skog men det är så sällan jag springer i tallskog så jag blir som extra salig när jag väl kommer ut i sådan. Och med de vyer vi hade idag så var jag fanken tårögd flertalet gånger. Helt galet magiskt.

😍

Stranden vi hängde på 😍

 

Efter löpning vart det rökta räkor, sportfralla med mozarella, vindruvor och en massa godsaker. Sedan deeptalk och solning för hela slanten.

Så tacksam idag. Fantastisk natur nära inpå, fina människor i mitt liv, en kropp som håller ihop och ja… tacksam för livet helt enkelt 😍❤

Fika.

Ljuset 👌🏻

Man kan lätt säga att mission is completed, karpa skiten ur den här dagen gjorde vi lätt 😊

Nu laddar jag för ett sista jobbdygn innan semester. Har redan en plan om vart det bär av på nästa semesterlöprunda 😊👌🏻

På återseende 👋

 

Liknande inlägg by Madelene Jansson

Liknande inlägg

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

X
X