När isen dödar all motivation

Jag har sällan problem med att motivera mig till att gå ut och springa men när det händer så är det alltid på vintern och isen är den största boven, den tar verkligen död på all glädje!

Innan isen erövrade stigarna.

Jag kan verkligen uppskatta att springa och pulsa i nysnö på stigarna. Med ett stabilare vinterväder hade man sluppit dubbskor och jag hade varit hur nöjd som helst.

Men när vädret är som det ofta är med plusgrader / minusgrader om vart annat och varenda motionsspår, stig eller trottoar täcks med 5-10cm is så blir det helt plötslig väldigt lättmotiverat att sitta framför teven istället.

Dubbskor i all ära men för mig sliter det mycket mer på ljumskar och fotleder men med bara fem veckor kvar nu till Transgrancanaria så måste jobbet bli gjort, jag har haft två veckor nu där jag knappt kommit över min egna ”skamgräns” på 40km per vecka. Nu måste det bli till tre veckor med bra träning för att kunna njuta nån promille i alla fall.

Jaja, nu har jag fått gnälla av mig lite och imorgon är det måndag vilket betyder vilodag. Det är sedan gammalt men sen är det dags att sparka igång veckan ordentligt igen, Gran Canaria närmar sig!

Liknande inlägg by Niclas Bergqvist

Liknande inlägg

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

X
X