När resultaten börjar smyga sig på.

Löparglädje

Idag har jag slagit personligt rekord. Och det känns fantastiskt fint må jag säga. De senaste 2 veckorna har jag verkligen fått flow på träningen i livet. Mitt senaste inlägg handlade om att hitta tid och prioritera om, och check på den kan jag bara säga. När man väl tittar över kalendern och planerar in träningen så blir det så mycket lättare att få till passen.

Nu har jag även lagt in flera cykelpass samt styrka på gymmet för att få lite mer variation och träningsdagar. Fascinerad själv över hur fort det går att märka en förändring när man väl lägger manken till ett par veckor.

Dagens runda är en av mina nya favoritrundor, om man bortser från lite tråkig grusväg i början och slutet. Dagens mål var att springa hela rundan utan ett enda stopp, inte ens ett fotostopp (därav få bilder i dagens inlägg). Eftersom jag bor som i en gryta så har jag uppförsbackar vart jag än vänder mig, så denna runda börjar med ca 2 km uppför innan det är 400 meter på platten för att slutligen avslutas med 2 km nerför.  När jag väl var uppe på platten så råkade jag kolla min snittid och insåg att det gått väldigt sakta upp, fick lite jävlar anamma i mig, och drog av ett mycket fint tempo nerför. Rätt läskigt att springa ”fort” nerför och på en smal slingrig stig. När jag väl kom i mål så insåg jag att jag avverkat 4.5 km utan en enda paus, med nytt personbästa tidsmässigt.

Den känslan, så himla fin! Och verkligen inspirerande till att fortsätta träna som jag gjort de senaste veckorna.

På återseende! =)

Liknande inlägg by Madelene Jansson

Liknande inlägg

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

X
X