HeaderAD

Presentation av Fysparet.

Hej alla läsare. 

Vilka är vi?

Vi heter Marie och Jörgen men är nog mest kända som Fysmorsan och Fysfarsan på instagram där vi också träffades och kärlek började spira för 2.5 år sedan.

Vi är långt från några elitsatsande ungdomar men vi kämpar på för att vardagen som särbos med fyra barn (två var) varannan vecka ska fungera så hyfsat det är möjligt.

Att orka vardagen med heltidsarbeten, barn, disk, städning, skjutsning till fotbollsträning och att dessutom vara kära och att ha tid för varandra kräver fysisk träning, så vi prioriterar detta för vi har båda förstått att den lilla tid som detta tar varje dag innebär att vi orkar så mycket mer med barnen och med varandra.

Vi flackar mellan Borlänge och Vallentuna och träffas vanligen endast varannan helg men försöker såklart få till mer dagar tillsammans. När vi träffas försöker vi göra det mesta av den lilla tid vi har tillsammans och då springer vi ofta, gärna på stigar i skogen, motionsspår och helst av allt på fjället. Vi testar och filmar gärna motions och trailspår lite varstans, vi betygsätter dessa och samlar dem på youtubekanalen Fysparet tillsammans med en hel del skratt . Dessa kommer vi gärna dela med oss av här. Så en del videoinlägg kommer det nog bli.

Vi älskar att utmana oss själva och varandra och trots att vi närmar oss 50 med stormsteg (ja, jag vet Marie, du är mycket närmare 45 än 50) vill vi visa alla att ålder är bara en siffra på pappret och man verkligen inte är äldre än man gör sig.

Vi roar oss gärna med annan träning som t ex mtb och vi tar såklart alla tillfällen i akt att köra handstands på häftiga ställen som vardagsrum, Ikea och bergstoppar.

Hoppas vi kan inspirera och kanske roa er en liten aning, och ja, man får vara barnslig ibland när man är snart 50.

Ha en trevlig dag önskar

Jörgen och Marie

 

 

Liknande inlägg by Jörgen Stagreus

Liknande inlägg

2 Kommentarer

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

X
X